2 methodes om een reading te doen

Een reading kun je op verschillende manieren doen. Je kunt contact maken met de energie van de ander of  informatie doorkrijgen via je gids of engel. Beide manieren hebben zo hun voor en nadelen. In dit artikel zet ik beide methodes uiteen en kun je lezen wat de voor,- en nadelen zijn.

1. Contact maken met de aura

Wanneer iemand bij je komt met een vraag over blokkades of problemen in het leven zou je hier meer over te weten kunnen komen door contact te maken met de energieveld van de ander. Je maakt een energielijntje naar het energieveld en je ‘leest’ de energie van de ander. De informatie die binnen komt kan komen in de vorm van blokkades voelen, zien of weten. Deze vorm van reading doe je wel samen met je gids, maar de informatie word gegeven door de Hogere Zelf of gids van degene die de reading ontvangt.

Het voordeel van deze manier van readen is dat je vaak een heel goed beeld kan krijgen van de energie van degene die je leest. Ook kom je zo heel veel te weten over blokkades, (gedrags)patronen en negatieve gevoelens. Bovendien word er vaak helende energie gestuurd naar deze blokkades op het moment dat je een reading doet en doordat je het in de reading onder de aandacht brengt bij de aanvrager zal het ook een kans krijgen om te helen. Bijkomend voordeel is dat je heel veel te weten komt over jezelf, omdat alles wat je doorkrijgt ook op jezelf van toepassing is.

Het nadeel is dat je vol kan komen te zitten met lage energie als je jezelf niet goed kan legen  na een reading. Dit kan gebeuren wanneer je zelf nog een pijnpunt hebt, waardoor er een lijntje komt tussen jou en degene voor wie je de reading doet. Zoals beschreven in het artikel over telepathie kun je alleen contact maken met energie waar je herkenning aan hebt. Een ander nadeel is dat je een reading teveel kan kleuren door je eigen persoonlijke ervaringen. Daarom is het belangrijk om neutraal te blijven.

reading

2. Informatie doorkrijgen via gids, overledene, natuurwezen of engel

Soms krijg ik alleen informatie door via automatisch schrift of weten. Dit kan komen omdat de boodschap van degene die ik een reading geef vaak niet overeenkomt met mijn persoonlijke lessen of ervaringen in het leven. Of het kan zijn dat de gids van de aanvrager een persoonlijke boodschap heeft die een specifiek antwoord bevat op een vraag die al heel lang bestaat.

Het voordeel van deze manier van een reading doen is dat je contact kan maken met overledenen, gidsen, natuurwezens en engelen. De boodschappen die ik op deze manier doorgeef hebben vaak het doel om iemand een hart onder de riem te steken, een boodschap door te geven van een (pas) overleden geliefde of huisdier of informatie door te geven die op dit moment van belang is. Voor jou persoonlijk kan het zijn dat je energie gelift wordt wanneer je een reading geeft op deze manier.

Het nadeel van deze manier van een reading doen is dat je contact kan maken met een entiteit met minder goede bedoelingen. Daarom vind ik het ook zo belangrijk dat je altijd veilig contact maakt en zorgt dat je goed geaard bent.

Welke methode gebruik jij voor een reading te doen? Gebruik je een andere methode? Let me know in the comments below!

Volg je FreeSpirit4You al op Facebook, Twitter of Bloglovin?

Wist je al dat ik ook readings doe?

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *