Astrologie: dit is de geluksdag voor jouw sterrenbeeld in 2023

Een geluksjaar ligt op jou te wachten! Het is een voorspoedige tijd voor álle sterrenbeelden, zegt de bekende astroloog Kate Rose over 2023. Kansen liggen voor het oprapen, maar je moet er wel voor uit je comfort zone komen… Lees in dit artikel wat jouw Grote Geluksdag is.

Waarom het negende huis zo belangrijk is

Hoe vaak heb jij jezelf niet weerhouden van groot succes? Dat is dit jaar verleden tijd! Twaalf huizen vormen de dierenriem in de astrologie. Elk huis heerst over een bepaald gebied van je leven, zoals liefde, financiën of communicatie. Wat geluk betreft, draait het allemaal om het negende huis.

Dit jaar ervaart elk sterrenbeeld grote planetaire aspecten in het negende huis. Daardoor kun je 2023 als een geluksjaar zien. Het negende huis gaat niet over klavertjes vier en hoefijzers, maar over reizen, leren, avontuur en de nieuwe ervaringen die voortkomen uit leven met een open houding.

Hoe planeet Jupiter jou helpt

Geluksplaneet Jupiter staat dit jaar zowel in Ram als in Stier. In Ram helpt hij jou om voorwaarts te bewegen en je verleden volledig af te ronden. En om de hoop en het optimisme te vinden dat dingen kunnen verbeteren.

Alles wat koning Midas aanraakte, veranderde in goud. Daar doet Jupiter in Stier aan denken. Hij brengt je grote voorspoed.

Jupiter in Stier brengt grote voorspoed. Ken je het verhaal van koning Midas uit de Griekse mythologie? Alles wat hij aanraakte, veranderde in goud. Nou, daar doet Jupiter in dit teken aan denken. Hij helpt jou om in te zien: hoe meer ik zorg voor dat wat belangrijk is voor mij, hoe meer het universum voor mij zorgt. Zo ga je het grote belang en spiritualiteit beter begrijpen. Je omarmt de toekomst, koste wat het kost. En je blijft zelfverzekerd over waar je écht in gelooft en waar je gepassioneerd over bent.

Onthoud: geluk ontstaat nooit op de meest comfortabele plek. Je moet jezelf ertoe zetten om Ja te zeggen, zelfs als je het spannend vindt. Neem het pad dat je nog niet hebt geprobeerd en blijf ontvankelijk voor het leven, hoe het er ook uitziet. Want geluk is er altijd. Maar je moet dit jaar wél uit je comfort zone stappen om het te ontvangen.

Dit zijn de geluksdagen voor alle sterrenbeelden in 2023

Ram (21 maart – 19 april)

Geluksdag: 3 juni

Boogschutter heerst over jouw negende huis, dat volledig om geluk draait. De volle maan in Boogschutter betekent een keerpunt in je leven als het gaat om ontplooiing. Of je nou een reis gaat maken of eindelijk Ja zegt tegen die grote kans… Je leven staat op het punt een stuk leuker te worden!

Stier (20 april – 20 mei)

Geluksdag: 11 juni

Dit is het laatste jaar dat Pluto tijdens jouw leven in Steenbok staat. Dit betekent dat enkele grote thema’s eindelijk afgerond worden. Als Pluto in retrograde het teken Steenbok binnenkomt, is dat je grote kans. Zorg ervoor dat jij niets aan je voorbij laat gaan. En leer erop vertrouwen dat al het werk aan jezelf zich echt uitbetaalt.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Geluksdag: 21 januari

De nieuwe maan in Waterman begin januari is een focuspunt van succes voor jou. Gebruik dit om een plan te maken voor wat jij het komende jaar wilt creëren en ervaren. Saturnus in Vissen activeert dit jaar jouw carrière, dus denk lekker groot.

Geluksplaneet Jupiter helpt jou om voorwaarts te bewegen en je verleden volledig af te ronden.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Geluksdag: 7 maart

Saturnus is een planeet die je niet altijd in bepaalde aspecten van je leven wilt hebben. Maar in Vissen voelt het alsof je bent waar je hoort te zijn. Saturnus in Vissen activeert je negende huis van geluk, leren, reizen en avontuur. Dus zorg ervoor dat je dit jaar gebruik maakt van al deze kansen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

 Geluksdag: 20 april

Ram-energie heerst altijd over het geluksgedeelte van jouw leven. Dus als de zonsverduistering dit jaar in dit teken plaatsvindt, kun je grootse dingen verwachten. Het kan gaan over een nieuwe onderneming of een pad dat zich in je leven ontvouwt. Zonsverduisteringen kunnen flinke verrassingen met zich meebrengen – dit keer zijn ze allemaal positief.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Geluksdag: 28 oktober

Je focust veel op de buitenwereld. Daardoor heb je soms niet door dat puzzelstukjes op hun plek vallen in je innerlijke wereld. De maansverduistering in Stier in je negende huis biedt houvast voor je dromen. Je weet nu helemaal zeker dat jij je gevoelens over wat er echt toe doet, serieus mag nemen.

Neem het pad dat je nog niet hebt geprobeerd en blijf ontvankelijk voor het leven, hoe het er ook uitziet.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Geluksdag: 12 januari

Mars is de planeet van actie en ambitie. Sinds medio januari loopt hij eindelijk weer direct in het geluksgedeelte van jouw leven. Mars was sinds de herfst in retrograde en blijft tot eind maart in Tweelingen staan, samen met andere direct lopende planeten. Laat dit moment niet aan je voorbijgaan. Zet je in voor wat jij wilt creëren.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Geluksdag: 17 juli

De nieuwe maan in Kreeft halverwege dit jaar is voor jou een tijd om te zaaien. Wat zijn de belangrijkste dingen die je over jouw leven hebt geleerd? Dat zijn je zaden. Misschien wil je meer reizen, meer avonturen beleven en Ja zeggen tegen kansen die jou uit je comfort zone halen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Geluksdag: 20 mei

Jij bent de eeuwige zwerver, altijd de horizon afspeurend naar nieuwe avonturen. Als Mars dit jaar het teken Leeuw binnenkomt en je negende huis belicht, kun je een tijd van ongelofelijke vooruitgang ervaren. Er komen kansen in je leven. Laat je niet ompraten over wat je het liefste wilt.

Geluk ontstaat nooit op de meest comfortabele plek. Je moet jezelf ertoe zetten om Ja te zeggen, zelfs als je het spannend vindt.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Geluksdag: 10 juli

Als het aankomt op actie, kies je liever voor een rustige aanpak. Maar wanneer Mars het teken Maagd binnenloopt, belicht dat alle geluksaspecten in jouw leven. Ze staan op het punt te veranderen! Mars staat voor actie en ambitie. In Maagd helpt hij jou om te focussen op wat je écht wilt – in plaats van op wat je denkt dat je kunt krijgen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

 Geluksdag: 14 oktober

Een totale zonsverduistering vindt plaats in oktober, met een indrukwekkende ring van vuur. Deze eclips staat in het teken Weegschaal, dat heerst over allerlei soorten geluk, en brengt verschillende verrassingen en kansen met zich mee. Het gaat erom dat deze verduistering jou helpt om al je dromen waar te maken.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Geluksdag: 5 mei

De maansverduistering in Schorpioen in mei draagt bij aan positieve ondernemingen en gelukkige ervaringen in je leven. Maansverduisteringen leiden tot nieuwe inzichten. Hierdoor pak je de dingen in het leven anders aan. Zorg ervoor dat jij volledig in jezelf gelooft, dan is er niets wat je niet kunt bereiken.

Ontdek je innerlijke wijsheid en visualiseer jouw toekomst samen met je ziel

Welk pad ga je bewandelen de komende tijd? Met dit online werkboek ga je terugkijken op het afgelopen jaar en door te luisteren naar de stem van je ziel kun je een heldere visie creëren voor het nieuwe jaar. Of je dit nu rond de jaarwisseling doet, of op een moment dat voor jou voelt als de start van een transformatie.

Neem de tijd om het oude jaar af te sluiten in dankbaarheid, en ontdek je de zaadjes die in je ziel zijn geplant voor het nieuwe jaar. Bestel de cursus nú voor € 32,50 en ga gelijk aan de slag!

bestel nu

Lees ook deze astrologische voorspellingen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *