Astrologie: dit kun jij verwachten in 2023

We starten 2023 met de planeet Mercurius retrograde in Steenbok. De planeet Saturnus is de komende maanden een belangrijke adviseur voor ons. Nieuwe uitdagingen staan ons te wachten, maar gaan we er ook iets mee doen? Astroloog Irma van der Wijk bespreekt wat ons de komende maanden te wachten staat.  Ze vertelt welke planeten en huizen ons kunnen helpen om weloverwogen keuzes te maken in 2023.

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2023? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterren

Heb je altijd al willen weten welke informatie er in je geboortehoroscoop besloten ligt? Yasmin Boland leert je in Leven met de sterren hoe je je geboortehoroscoop kunt lezen. Ze helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld of bestel het e-book voor € 9,99.

bestel nu

Lees verder:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *