Astrologie Weekhoroscoop 26 februari t/m 5 maart 2022: Nieuwe Maan in Vissen

Welkom bij de Astrologie Weekhoroscoop van 26 februari t/m 5 maart 2022 van astroloog Irma van der Wijk. Op 2 maart staat de Nieuwe Maan in Vissen, maar daar staan ook de planeten Jupiter en Neptunus en uiteraard de Zon.

Als vier planeten niet alleen in hetzelfde sterrenbeeld en in hetzelfde huis staan, dan noemen we dat een stellium. We krijgen heel veel energie van het sterrenbeeld Vissen mee. Dat voelen we ook echt wanneer we het onszelf “toestaan” om deze zachte energie te voelen. We kunnen sensitief zijn en hebben een antenne voor sferen, stemmingen en onbewuste gevoelens. We vinden het prettig om voor anderen te zorgen en aan te voelen wat jij of een ander nodig heeft.

Wat staat er voor jou in de sterren van 26 februari t/m 5 maart 2022?

Klik op de afbeelding om de video te openen.

ASTROLOGIE WEEKHOROSCOOP 26 FEBRUARI TOT 5 MAART 2022: NIEUWE MAAN IN VISSEN DOOR IRMA VAN DER WIJK

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2022-2023? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Boekentip: Leven met de sterren

leven met de sterrenIn het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Yasmin Boland helpt je stap-voor-stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit prachtig vormgegeven boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven. Je krijgt er een gratis online geboortehoroscoop bij!

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending in onze webshop Boekenwereld.com.

bestel nu

Lees verder:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *