Astrologie weekhoroscoop 4 tot 11 juni 2022: Saturnus Retrograde in Waterman

Welkom bij de Astrologie Weekhoroscoop van 4 juni tot 11 juni 2022. In deze weekhoroscoop vertelt astroloog Irma van der Wijk wat de betekenis is van de planeet Saturnus. Deze planeet loopt van 5 juni tot 23 oktober 2022 retrograde. Wat betekent dat voor ons?

Ook bespreekt Irma van der Wijk een aantal voorbeelden van Saturnus in bepaalde huizen om meer inzicht te geven in de positieve kwaliteiten van deze planeet in onze geboortehoroscoop.

Wat staat er voor jou in de sterren in de weekhoroscoop van 4 tot 11 juni 2022?

Heb je interesse in je geboortehoroscoop of een persoonlijke Jaarhoroscoop voor 2022-2023? Je kunt bij Irma van der Wijk terecht voor een astrologisch consult. Informatie: Irma van der Wijk

Je vindt nog veel meer vlogs over Astrologie en Spiritualiteit op haar YouTube kanaal.

Boekentip van de redactie: Leven met de sterren

leven met de sterren

Heb je altijd al willen weten welke informatie er in je geboortehoroscoop besloten ligt? Yasmin Boland leert je in Leven met de sterren hoe je je geboortehoroscoop kunt lezen. Ze helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen en de mensen om je heen beter te begrijpen. In dit boek laat ze zien hoe alles in het universum met elkaar samenhangt en hoe astrologie kan helpen betekenis te geven aan het leven.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu

Lees ook:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *