Bescherm je energie en aura (gratis mini-magazine)

Aura-hygiëne is ontzettend belangrijk voor je mentale en fysieke gezondheid. Als je aura, jouw persoonlijke energieveld, niet in balans is, kun je toxische energie aantrekken en kwetsbaar worden voor energiezuigers (of er zelf een worden). Dankzij ‘aurahygiëne’ ga je je steeds beter voelen, bereik je een nieuw niveau van welzijn en word je een magneet voor positieve energie in je leven.

In het onderstaande e-book leer je van Alle Svirinskaya om je aura te beschermen en te reinigen. Alla Svirinskaya is een van ’s werelds bekendste energyhealers. In Aura-energie leer je van haar hoe je je aura laag voor laag kunt reinigen.

Boekentip van de redactie: Aura-energie

aura-energieZou je meer willen doen aan energetische bescherming en aan jouw aura-hygiëne willen werken? Lees dan Aura-energie van Alla Svirinskaya en ontdek hoe je je aura laag voor laag kunt reinigen. Blootstelling aan grote hoeveelheden (digitale) energiestromen vervuilt ons aura, ons eigen energieveld. De kans is groot dat we er ziek van worden. Tijd om de balans te herstellen! Dankzij ‘aurahygiëne’ ga je je steeds beter voelen, bereik je een nieuw niveau van welzijn en word je een magneet voor positieve energie in je leven.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,- met gratis verzending bij Boekenwereld.com . Of bestel het e-book voor € 12,99

bestel nu

Lees ook deze artikelen over aura’s:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *