Boekentips voor de feestdagen: de mooiste boeken voor 2023

De feestdagen staan alweer voor de deur. Het is een magische tijd waarin je tijd doorbrengt met de mensen die je liefhebt. Ben jij in deze periode nog op zoek naar een mooi cadeau om te geven? De redactie van Inspirerend leven geeft je 10 tips om inspiratie op te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de prachtige limited edition van Een nieuwe aarde of de gedichtenbundel van Hafiz?

1. Een nieuwe aarde (Limited edition)

De limited edition van Een nieuwe aarde is een echt cadeautje om te krijgen én te geven tijdens de feestdagen. Met dit prachtige boek start je het nieuwe jaar ook nog eens goed met de inspirerende wijsheden van Eckhart Tolle. Hij vertelt hoe het komt dat de wereld zo in crisis is geraakt. Tolle wijt dit met name aan ons ego-denken: het ego heeft een natuurlijke behoefte aan macht, tegenstand en vijanden. Maar Tolle heeft ook goed nieuws: “als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, transformeren we naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert.”

Bestel de prachtige limited edition voor € 25,- met gratis verzending bij onze webshop Boekenwereld of koop het e-book voor € 12,99.

bestel nu


2. Inspirerend leven agenda 2023

Ben je op zoek naar een boek voor iemand die vaak zijn afspraken vergeet en chaotisch is? Kijk dan eens naar de Inspirerend leven agenda. Ook voor 2023 heeft Inspirerend Leven weer een nieuwe agenda uitgebracht. Deze agenda staat vol met magische beelden, warme kleuren en astrologie tips. De agenda bevat daarnaast een maankalender én er staan bijzondere quotes in van inspirerende auteurs. Er is genoeg ruimte voor je gedachten, notities, dromen en wensen. Kortom, deze agenda mag je niet missen voor het nieuwe jaar.

Bestel de agenda nu voor € 15,- bij Boekenwereld.

bestel nu


3. Wat je lichaam vertelt

Wat je lichaam vertelt is het perfecte cadeau voor iedereen die graag meer naar zijn of haar lichaam zou willen luisteren. Ellen Meredith laat je in haar boek zien hoe lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar samenhangen. We kunnen te allen tijde een dialoog met onszelf aangaan om erachter te komen hoe het écht met ons gaat. Met behulp van haar energetische tools en technieken leer je de taal van je lichaam en zit je in no-time weer goed in je vel.

Bestel jouw exemplaar voor € 25,- met gratis verzending bij Boekenwereld.com of bestel het e-book voor € 12,99.

bestel nu


4. Het kleine boek van het leven

Deze prachtige gedichten van Rumi zijn een cadeautje om te krijgen! In het werk van Rumi komt één thema steeds weer terug: grip krijgen op het innerlijke leven. Zijn poëzie is een trouwe metgezel voor ieder van ons op de reis naar binnen, op zoek naar hoop, licht, stilte, vriendschap en liefde. In deze nieuwe uitgave zijn tweehonderd grotendeels niet eerder zo beschikbare gedichten gebundeld.

Bestel jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.com of bestel het e-book voor € 12,99.

bestel nu


5. Gids voor oude zielen

In dit boek van Ainslie MacLeod ontdek je of je een oude ziel bent. Een oude ziel heeft al honderden levens achter de rug en is al duizenden jaren onderweg. Wie al deze opgedane kennis en ervaringen weet in te zetten in dit huidige leven, heeft de sleutel in handen tot meer geluk en vervulling. Ainslie MacLeod geeft je in dit boek unieke inzichten en oefeningen om je hierbij te helpen. Een fijn cadeau om te geven aan iedereen die graag meer wil leren over zijn ziel.

Bestel jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.com of bestel het e-book voor € 12,99.

bestel nu


6. Eros

Wil je meer leren over wat de liefde nu echt is? Eros van Don Miquel Ruiz is hét antwoord. Dit boek is een masterclass. Op zijn eigen wijze manier laat hij zien hoe we de leugens die ons over de liefde zijn geleerd kunnen overstijgen om te ontdekken hoe prachtig zij zonder voorwaarden is. Met dit boek doe je een masterclass cadeau over wat liefde écht is.

Bestel jouw exemplaar voor € 15,- bij Boekenwereld.com of bestel het e-book voor € 7,99.

bestel nu


7. Verzen uit het boek van de ziel

Net als Het kleine boek van het leven is Verzen uit het boek van de ziel van de 14e eeuwse dichter Hafiz een prachtige poëziebundel. In deze bundel vind je oude wijsheid voor nieuwe tijden op zoek naar verzachting voor de ziel vandaag. Deze nieuwe uitgave van Hafiz is een prachtige bundel om er steeds weer bij te pakken, rustig te lezen. Inclusief voorwoord om meer te begrijpen van deze bijzondere dichter.

Bestel jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.com of bestel het e-book voor € 12,99.

bestel nu


8. De lijn

Voor iedereen die toegang wil krijgen tot de Akasha kronieken is De lijn het perfecte cadeau. Ashley Wood onthult in De lijn hoe je op een eenvoudige manier toegang krijgt tot de Akasha kronieken. Er loopt een energetische lijn door je lichaam, van je kruin tot aan je voeten. Dit is je lijn en de verbinding met de wijsheid van je ziel. Via je lijn krijg je toegang tot de Akasha kronieken, een complete energetische geschiedenis van iedere ziel die ooit op aarde heeft geleefd.

Bestel jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.com of bestel het e-book voor € 12,99.

bestel nu


9. Starseed

In Starseed helpt Rebecca Campbell de kosmische oorsprong van je ziel bloot te leggen. We zijn allemaal gemaakt van sterrenstof en velen van ons zijn als sterrenkinderen naar de aarde gekomen om hun zielsmissie te vervullen. Met de inzichten en ervaringen uit dit boek kom je erachter of jij ook een sterrenkind bent. Het perfecte cadeau om te geven aan iemand die in het nieuwe jaar nog meer over zichzelf en hun ziel willen leren.

Bestel jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.com of bestel het e-book voor € 12,99. 

bestel nu


10. De tao van gezondheid

Wil jij leren hoe je verbanden en relaties kunt zien tussen je lichaam, ziel en psyche? Wil jij je ‘lichaam leren lezen’? Ga dan aan de slag met De Tao van gezondheid. Veel dingen krijgen een diepere zin en betekenis. Een cadeautip voor iedereen die meer wil leren over zijn of haar lichaam en wil ontdekken wat de relatie tussen de organen en verschillende jaargetijden is.

T/m 31 december bestel je jouw exemplaar op onze webshop Boekenwereld voor € 17,50 in plaats van € 22,50 met gratis verzending. Of bestel het e-book voor € 12,99.

bestel nu

Lees verder:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *