Boodschappen van de Pleiaden: zo krijg je toegang tot het archief van je ziel

We leven in een tijd dat iedereen toegang kan krijgen tot de Akasha kronieken, het energetische archief van je ziel. Jij dus ook! Ashley Wood, Akasha-expert en auteur van De lijn, legt uit hoe je dit doet (en wat de Pleiaden ermee te maken hebben…) “Het binnengaan van de kronieken is als het openen van de deur naar een oneindige encyclopedie met informatie.”

Je kunt je Akasha kronieken binnentreden om informatie over jezelf te krijgen of (met hun toestemming) de kronieken van anderen binnengaan.

Het archief van je ziel

De Akasha kronieken zijn een metafysisch, dus onstoffelijk archief van alles wat je ziel heeft meegemaakt vanaf het moment dat je ziel werd gecreëerd. Elke emotie die je ziel heeft gevoeld (zowel bewust als onbewust) in elk leven dat ze heeft geleid en zal leiden, is opgenomen in jouw Akasha kronieken. Toegang krijgen tot deze kronieken biedt jou oneindige wijsheid voor je hele zielsreis.

De Pleiaden: bron van wijsheid

De Akasha kronieken zijn geen nieuw concept. Ze bestaan al vanaf het moment dat energetische zielen een fysieke vorm begonnen aan te nemen en zijn in de loop der tijd door mensen van over de hele wereld op verschillende wijzen bezocht. Naarmate de (lineaire) tijd evolueert, krijgen we meer inzicht in de manieren waarop we met deze energie kunnen omgaan. Zo geef ik bijvoorbeeld les in de Akasha kronieken vanuit een Pleiadisch perspectief.

De kronieken zijn opgeslagen in een sterrencluster in ons universum dat de Pleiaden genoemd wordt. De Pleiaden staan op 444,2 lichtjaren van de aarde in het sterrenbeeld Stier. Ze zijn ook bekend onder de naam de Zeven Zusters en hebben altijd gediend als een belangrijke bron van wijsheid, begeleiding en begrip in de menselijke geschiedenis.

Voor vele beschavingen markeerden het verschijnen en verdwijnen van de Pleiaden aan de hemel belangrijke momenten, zoals seizoenswisselingen of tijdsverschuivingen. Ze herinnerden mensen eraan wanneer bepaalde landbouwtaken of belangrijke religieuze evenementen begonnen. Ook zijn de Pleiaden aanwezig in de verhalen, mythes en folklore van verschillende culturele groepen op bijna elk continent, waaronder veel verschillende inheemse volkeren uit Noord- en Zuid-Amerika en Australië en oude Europese beschavingen.

Klein maar krachtig

Als we naar de Pleiaden kijken, dan zien we een deel van onszelf. Je kunt dit sterrencluster aan de nachtelijke hemel vanaf elk punt op aarde vinden, afhankelijk van de tijd van het jaar. Op het noordelijk halfrond is het zichtbaar vanaf oktober tot en met april; op het zuidelijk halfrond in de lente- en zomermaanden. Zoek naar het sterrenbeeld Orion en trek dan een lijn vanaf zijn gordel langs een grote rode ster, genaamd Aldebaran, tot je een klein sterrencluster ziet. Dit zijn de Pleiaden!
Het mag dan een klein cluster zijn en zelfs tijdens een heldere nacht zijn ze misschien niet de stralendste sterren aan de hemel, toch zijn de Pleiaden altijd een belangrijke kracht in het universum geweest, waar we ons al lang tot aangetrokken voelen.

Ontmoet de energetische poortwachters

De Akasha kronieken worden bestuurd door een groep hoogontwikkelde Pleiadische wezens: de Pinnacle. Ze vormen de hoogste vibratie van Pleiadische energie. Zie ze als de poortwachters van de kronieken. Als je de kronieken betreedt, beslist de Pinnacle welke informatie gedeeld wordt en hoe jouw ervaring zal zijn.

Misschien kom je de Pinnacle in je kronieken tegen, misschien niet. Zij brengen de gidsen naar voren die jou het best in je ervaring ondersteunen. Het kan je Hoogste Zelf zijn, een of meerdere dieren, andere lichtwezens of meer. De mogelijkheden zijn eindeloos. De belangrijkste gids is je Hoogste Zelf. Het is de puurste vorm van je energie – energie van pure liefde. Dit is de reden waarom je ziel zich tot je Hoogste Zelf wendt voor begeleiding.

Hoe betreed je de kronieken?

Om binnen te gaan bij de Akasha kronieken moet jij je geest, lichaam en energie tot rust brengen en een gebed opzeggen. Ik vraag mijn studenten het Gebed van de Nieuwe Wereld te bestuderen en op te zeggen als ze de kronieken willen betreden.

Het Gebed van de Nieuwe Wereld werd door mij gechanneld toen ik in mijn eigen kronieken was. Het is een gebed van compassie, dat diepe introspectie en zelfgenezing ondersteunt. Het is een gebed van Aardse Energie, vanuit de frequentie van de Aarde. Onze geschiedenis is opgeslagen in de Aarde. Onze kronieken bevatten de geschiedenis van onze ziel en zijn opgeslagen in het sterrencluster van de Pleiaden. Maar we weten ook dat als de boodschappen door ‘de Lijn’ in ons komen, ze daarna de aarde in moeten om geactiveerd te worden vóórdat ze naar ons lichaam terugkeren en we ze kunnen ontvangen. Voor wie het nog niet weet: je Lijn verbindt jou met het rijk waar je Akasha kronieken energetisch zijn opgeslagen.

De shift naar de Nieuwe Wereld

De mensheid heeft zo lang buiten zichzelf naar antwoorden gezocht. Bij het Universum, bij andere mensen – altijd buiten zichzelf. Terwijl de antwoorden in onszelf en de Aarde leven. Tijdens de verschuiving naar de Nieuwe Wereld, activeren we als collectief een nieuw bewustzijn in ons. Dit bewustzijn is het resultaat van een nieuwe frequentie die we nu kunnen ontvangen en die versterkt wordt naarmate we verdergaan.

Het Gebed van de Nieuwe Wereld geeft toegang tot het ‘gevoel’ van de kronieken. Er zijn geen woorden om deze emotie en frequentie uit te leggen, omdat het een vijfdimensionale ervaring is. Dit gebed is mooi, werkt aardend en wordt uitgesproken in woorden waarmee iedereen zich kan identificeren, want het zijn woorden van verbinding en liefde. Ze vormen de stem van de Nieuwe Wereld. We vieren eenheid en saamhorigheid, wijsheid en grootsheid. Je mag het gebed hardop uitspreken met open of gesloten ogen.

Het gebed om de Akasha kronieken te openen

“We komen samen in het licht, we komen samen in de liefde, we komen samen in het kennen van de boodschappen van boven.

Door de Akasha kronieken begrijpen we onze grootsheid.
Door de Akasha kronieken begrijpen we onze wijsheid.
Door de Akasha kronieken begrijpen we wat er is.
Dit gebed zal ons daarbij helpen.

Ik wil [mezelf/naam dier/locatie] leren kennen in het licht van de Akasha kronieken.
Help me om [mezelf/naam dier/locatie] te zien door het licht van de Akasha kronieken.
Laat me [mezelf/naam dier/locatie] voelen door het licht van de Akasha kronieken.

Ik wil [mezelf/naam dier/locatie] leren kennen in het licht van de Akasha kronieken.
Help me om [mezelf/naam dier/locatie] te zien door het licht van de Akasha kronieken.
Laat me [mezelf/naam dier/locatie] voelen door het licht van de Akasha kronieken.

Nu zijn de Akasha kronieken geopend.”

Het afsluitende gebed

“Ik ben [mezelf/naam dier/locatie] dankbaar voor het binnengaan van de kronieken.

Ik ben het Pinnacle dankbaar voor het verlichten van mijn pad.
Ik ben deze ruimte dankbaar voor het comfort en de liefde.
Ik ben dankbaar voor het Hoogste Zelf van [mezelf/naam dier/locatie] dat het [ons of mij] geleid heeft.

De kronieken zijn nu gesloten, amen.
De kronieken zijn nu gesloten, amen.
De kronieken zijn nu gesloten, amen.”

Zo ontgrendel je de deur

Ik channelde dit gebed in april 2020, toen we als collectief door een bepalend moment in de tijd gingen. Door deze woorden samen uit te spreken als een opeenvolging van geluidstrillingen, wordt de deur naar de kronieken ontgrendeld. Het is een gebed van Kosmische en Aardse energie dat ons naar een geheel nieuw rijk binnen de kronieken brengt. Dit gebed is via mij ontvangen, maar het is van ons allemaal.

Het verschil tussen de Akasha kronieken en de Lijn

Je Lijn verbindt jou met het rijk waar je Akasha kronieken energetisch zijn opgeslagen. Je ontvangt op elk moment van elke dag boodschappen uit dit rijk. Maar dat betekent niet dat jij je kronieken op elk moment van de dag leest. Zie deze boodschappen als kleine waterdruppels die constant en consequent op je kruin vallen. Deze boodschappen begeleiden je stap voor stap op je pad van groei en afstemming. Boodschap voor boodschap ontvang je precies wat je nodig hebt.

Het binnengaan van de Akasha kronieken is als het openen van de deur naar een oneindige encyclopedie met informatie. Je kunt alles vragen en veel dieper ingaan op wat je wil leren. Ik gebruik de kronieken voor onderzoek over mijn werk, mijn leerproces en om dieper begrip te krijgen over een situatie waar ik in zit.

Informatie over andere mensen of dieren

Een ander verschil tussen de Lijn en de Akasha kronieken is dat de informatie die jij via de Lijn ontvangt, alleen voor jou is. Het is een frequentie die alleen verbonden is met jouw kronieken. Je kunt begeleiding krijgen in een situatie waarbij andere mensen of je relaties betrokken zijn, maar de begeleiding is altijd voor de ontwikkeling en groei van jouw ziel.

Je kunt je Akasha kronieken binnentreden om informatie over jezelf te krijgen of (met hun toestemming) de kronieken van anderen binnengaan. Je kunt ook de kronieken van dieren, gebouwen of stukken land lezen. Je kunt de kronieken van een gemeenschap van mensen, een oriëntatiepunt, een moment in de tijd, een land of zelfs Moeder Aarde bezoeken. De mogelijkheden van de frequenties die je in de kronieken kunt lezen, zijn eindeloos.

Boekentip van de redactie: De Lijn

Wil je meer lezen over de Lijn en daarmee hoe jij boodschappen van deze Lijn kunt ontvangen? Dan is De Lijn van Ashley Wood echt wat voor jou! In dit boek leer je hoe je op een eenvoudige manier toegang krijgt tot de Akasha kronieken: een complete energetische geschiedenis van iedere ziel die ooit op aarde heeft geleefd. Ook ontvang je boodschappen van je goddelijke gids, die precies de informatie bevatten die je nodig hebt op het moment dat je ze ontvangt.

Reserveer alvast jouw exemplaar en ontvang het boek als één van de eersten op 9 september 2022.

bestel nu

Lees ook deze artikelen van Ashley Wood:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *