De laatste drie maanden van 2023: hoge energiefrequenties & intense spirituele transformatie

Engelenpoorten, hoge frequenties en planeten die éindelijk weer direct lopen: de laatste drie maanden van 2023 beloven veel positiviteit. “Onder invloed van Neptunus kun je bijzondere spirituele ervaringen hebben,” zeggen astrologen Karin en Danique Vergeer. Tijdens de afronding van dit jaar gaan vastgelopen situaties en relaties weer stromen. Wat gaan deze drie engelenpoorten van 2023 voor jou betekenen?

De komende drie maanden zijn een afrondingsfase van het jaar 2023. Het is tijd voor een intense spirituele transformatie. We sluiten namelijk een oud hoofdstuk af, om vervolgens een nieuwe start te maken met het jaar 2024. In het komende jaar krijgt wat wij graag willen voor ons leven meer vorm, gaan we onze carrière serieus nemen en leren we belangrijke levenslessen. Onze spirituele ontwikkeling gaat een boost krijgen!

Hoge energiefrequenties

In deze afrondingsfase worden drie belangrijke Engelenpoorten geopend; op 10 oktober, 11 november en 12 december. Via deze portalen komen hogere energiefrequenties naar de aarde die een grote invloed uitoefenen op ons ascentieproces: het proces waarin we een bewustzijnsverhoging doormaken. Deze frequenties maken oude emotionele trauma’s uit dit leven en vorige levens los en helpen ons bij het versterken van onze paranormale en helende gaven. De engelen steunen ons met hun energie en middels hun liefdevolle boodschappen.

Een nieuwe toekomst

We gaan ons de komende maanden richten op een nieuwe toekomst, want de maansverduistering en gedeeltelijke zonsverduistering in oktober geven een keerpunt aan in ons leven. Dit maakt dat we onderzoeken of er nog voldoende balans is in ons leven. Het is bovendien een tijd van nieuwe, belangrijke beslissingen en onverwachte gebeurtenissen.

Verder zullen er een aantal planeten weer direct gaan lopen, waardoor je zult merken dat je langzaamaan meer mogelijkheden ziet op verschillende vlakken van je leven en dat de energie weer gaat stromen!

Planeten lopen weer direct

Veel planeten lopen of liepen de afgelopen periode retrograde. Dit kan ervoor gezorgd hebben dat we meer naar binnen gekeerd waren. Gelukkig komt daar verandering in! Neptunus, Pluto en Saturnus gaan de komende maanden weer direct lopen. Dit betekent drie dingen: we kunnen onze dromen meer gaan vormgeven, we stappen over angsten heen om onze doelen te bereiken én de komende maanden worden we ons er bewust van dat we onze dromen en doelen serieuzer mogen gaan nemen dan voorheen. Je kunt namelijk tijdsdruk ervaren en zelfs merken dat (als je niet in actie komt) je misschien wel te oud wordt voor het creëren van het leven dat je wil. Denk bijvoorbeeld aan het starten van een gezin of het afbetalen van een schuld voor een bepaalde tijd. Wanneer het werk dat je nu doet een negatieve invloed heeft op de kwaliteit van je leven, kun je ook nadenken over wanneer je ermee wil stoppen.

Deze komende periode laten we pessimistische gedachten achter ons. Vooral aan het einde van het jaar gaan we alles wat positiever inzien. Onder invloed van Neptunus kun je bijzondere spirituele ervaringen hebben en je kunt jouw gevoeligheid en paranormale gaven meer gaan inzetten om anderen te helpen. Bovendien gaat op de laatste dag van december ook de planeet van expansie (Jupiter) direct lopen. Jupiter stimuleert je om verdieping te zoeken waardoor je je vol enthousiasme richt op jouw toekomst. Mogelijk ga je werk doen waarmee je meer financiële veiligheid creëert. Begin 2024 kun je bezig zijn met het wonen en/of werken in het buitenland.

Langzaamaan zullen we merken dat er weer beweging komt in vastgelopen situaties en relaties in ons leven. Er gaat meer balans komen en er zullen weer gelukkigere tijden aanbreken!

Boodschappen van engelen

In de maanden oktober, november en december vinden drie Engelenpoorten plaats. Dit zijn portalen die zich openen op dagen met data waarin dubbele getallen voorkomen (dus 10/10, 11/11 en 12/12). Via deze portalen komen hogere energiefrequenties naar de aarde die een grote invloed hebben op ons energetisch systeem. Het maakt oude emotionele trauma’s uit dit leven en vorige levens los, verruimt ons bewustzijn en helpt ons bij het versterken van onze paranormale en helende gaven.

Tijdens deze laatste drie Engelenpoorten van het jaar zullen we veel ondersteuning ervaren van de engelen. Dit merk je aan hun helende energie, intuïtieve boodschappen, boodschappen via liedjes en dromen, en tekens waar jouw oog op valt, zodat je weet welke kant je op mag gaan. Je krijgt van de engelen bevestiging dat je op je juiste weg zit.

Tweelingzielen

Dit is ook een belangrijke periode voor tweelingzielen. In de laatste maanden kunnen zij beslissen hoe en of ze met elkaar verder gaan. Tweelingzielen kunnen een beetje het gevoel hebben van dat “nu of nooit” is en dat ze hun ontwikkelingsproces serieus mogen nemen. Wanneer ze in contact zijn met elkaar, kunnen ze dier diepe gesprekken over voeren. Hieruit zal duidelijk worden waaraan ze mogen gaan werken. Ze kunnen los van elkaar of samen een transformatie doormaken, waarin ze bijvoorbeeld leren om bindings- en verlatingsangst los te laten.

Verder kunnen hun paranormale gaven sterker worden. Ze hebben meer spirituele ervaringen dan anders en zijn erg gevoelig voor elkaars energie. Het is moeilijk te onderscheiden welke gevoelens en gedachten van jou zijn en welke van de ander. Door Jupiter, die eind december direct gaat lopen, kunnen tweelingzielen het nieuwe jaar positief ingaan. Ze kunnen doelgericht aan de slag gaan met hun toekomst en het realiseren van hun droomwensen.

Serie van drie engelenpoorten-lichtreizen op 10 oktober, 11 november en 12 december 2023

Voor de opening van de drie engelenpoorten organiseren Karin en Danique op 10 oktober, 11 november en 12 december een serie online Lichtreizen. Meer informatie vind je hier.

Inspirerend leven is zowel inhoudelijk als organisatorisch niet betrokken bij dit evenement en draagt er dus geen verantwoordelijkheid voor.

Ontdek je innerlijke wijsheid

Ontdek je innerlijke wijsheid

  • Welk pad ga je bewandelen?
  • Leer de stem van je ziel verstaan
  • Ontvang een heldere visie voor de komende tijd

Bekijk deze cursus

Lees verder over wat jij kunt verwachten in oktober 2023:

Het bericht De laatste drie maanden van 2023: hoge energiefrequenties & intense spirituele transformatie verscheen eerst op Inspirerend Leven.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *