De magie van Beltane 30 april 2024: mystieke ervaringen en ingevingen over de toekomst

Tijdens het Keltische feest Beltane op 30 april hangt magie in de lucht! Er kunnen wonderlijke dingen gebeuren, omdat de sluier tussen de zichtbare en onzichtbare wereld nu dunner dan anders is. “Je kunt veel mystieke ervaringen hebben die je afstemmen op jouw toekomst en levensmissie,” zeggen healers Karin en Danique Vergeer.

De dag van Beltane is magisch, rond deze tijd kunnen mystieke ervaringen zich voordoen.

Beltane: een magische dag

Als de zon op zondag 30 april ondergaat, begint Beltane: het feest van het vuur en de start van het Keltische nieuwjaar. Beltane staat voor groei en bevruchting, voor licht en leven. Het viert het begin van de zomer en markeert het einde van een donkere periode..

Tijdens Beltane, het vuurfeest, vierde de Keltische cultuur het begin van de zomer. Vuren werden ontstoken waar mensen en vee tussendoor liepen om te reinigen van ziekte en zonde. Ook danste men rond de meiboom. Jonge paren trokken de natuur in om de liefde te bedrijven, in de hoop de vruchtbaarheid van de aarde te stimuleren. De dag van Beltane wordt beschouwd als een magische dag waarop wonderlijke dingen kunnen gebeuren, doordat de grens tussen werkelijkheid en de andere wereld vervaagt.

Mystieke ervaringen

De dag van Beltane is magisch, rond deze tijd kunnen mystieke ervaringen zich voordoen. Je voelt je afgestemd op jouw toekomst en levensmissie, en hebt het gevoel een nieuwe start te maken om je droomwensen te realiseren. Je intuïtie is dan bijzonder scherp! Ook kan het zijn dat je het gevoel hebt dat er een nieuwe liefdespartner op je pad komt, en je kunt hierover dromen of tekenen ontvangen.

Een nieuwe fase breekt aan: je wilt je losmaken van het oude

Door de vernieuwende energie die in je leven komt, voel je de drang om je los te maken van verstikkende situaties, of situaties waarin je je opgesloten voelt en belemmerd wordt in je groei, authenticiteit en expressie. Ook kan het zijn dat je relaties wilt verbreken waarin je het gevoel hebt dat je door de ander wordt misleid, waarin er onduidelijke communicatie is, je aan het lijntje wordt gehouden of verwarring wordt gezaaid. Je geduld raakt mogelijk op, en je durft steeds meer voor jezelf te kiezen. Dit opent een nieuwe fase in je leven!

Wat betekent dit voor jou liefdesleven?

Beltane zal ook invloed hebben op ons liefdesleven en de relatie met je tweelingziel. Je merkt dat je een verlangen voelt naar meer vrijheid, zelfs als je je comfortabel en emotioneel en/of financieel veilig voelt binnen je relatie.

Je wordt ook meer bewust van je eigen waarden en normen en je afvragen of deze overeenkomen met die van je karmische partner/tweelingziel. Dit kan innerlijke conflicten veroorzaken wanneer je rationeel weet dat er binnen deze relatie niet genoeg groei plaatsvindt, maar je toch wordt tegengehouden door angst om de relatie te beëindigen.

Er kunnen situaties ontstaan waarin spanningen met je partner/tweelingziel of innerlijke spanningen hoog oplopen en tot doorbraken leiden. Je durft steeds meer voor jezelf op te komen en duidelijk te maken wat je wel en niet wilt. Dit kan resulteren in het doorhakken van knopen, waardoor je je eigen weg vindt. Dit kan betekenen dat je de relatie verbreekt of dat jullie beiden een transformatie doormaken waarin jullie je bewust worden van de noodzaak tot verandering.

Je unieke zelf zijn

Tijdens Beltane kun je meer in contact komen met je gevoelens en jezelf en anderen beter begrijpen door bijvoorbeeld dromen of ingevingen. Maar het kan ook moeilijk zijn om deze gevoelens te uiten uit angst voor wat er naar boven kan komen en hoe je zou kunnen worden overspoeld door emoties. Door middel van dans, kunst maken, gedichten schrijven, zingen of muziek maken kun je deze angst overwinnen en jezelf meer leren uiten. Langzaam maar zeker trek je je minder aan van wat anderen van je vinden en durf je steeds meer je unieke zelf te zijn.

Creativiteit gaat stromen

Beltane is ook een perfecte tijd om nieuwe plannen en ideeën vorm te gaan geven. Je kunt je extra gemotiveerd voelen om je creativiteit in te zetten, of dat nu thuis, in de tuin of met kleding is. Misschien heb je zelfs unieke werkplannen bedacht waarvoor je je enthousiast voelt, die kunnen leiden tot een nieuwe stroom van inkomen.

Happy Beltane,

Karin en Danique Vergeer
Healingcentrum Atlantis

Webinar (30 april 2024): Lichtreis ‘Terug naar vorige levens thema Keltische levens’

Karin en Danique Vergeer organiseren tijdens Beltane op 30 april 2023 de online Lichtreis ‘Terug naar vorige levens’. Voor iedereen die last heeft van negatieve overtuigingen en emotionele blokkades afkomstig uit vorige levens. En met name uit levens tijdens de Keltische periode. De Lichtreis helpt jou om te helen.

Meer informatie vind je hier.

Inspirerend leven is zowel inhoudelijk als organisatorisch niet betrokken bij dit evenement en draagt er dus geen verantwoordelijkheid voor.

Lees ook deze artikelen:

Deel dit artikel online

Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *