De meest bizarre tip tegen corona verveling

Met zijn allen in quarantaine: hier vindt u de meest bizarre tip tegen de corona verveling tijdens de lockdown. Voor u tijdens de eerste regels van deze blog onbedaarlijk begint te lachen en geneigd bent deze pagina direct weer weg te klikken, zou ik u willen vragen: blijf toch nog even hier. U zou wel eens de verrassing van uw leven kunnen krijgen!

Vooral als u kampt met diverse onzekerheden met betrekking tot deze hele situatie of over persoonlijke kwesties, verdient het de aanbeveling om daadwerkelijk open te staan voor wat ik u wil vertellen. Het kost u slechts twee minuten.

De meest bizarre tip tegen de corona verveling, maar tevens het meest verrassende advies sinds lange tijd, luidt namelijk: glaasje draaien!

En nee, hiermee bedoel ik NIET het achterhaalde oubollige ‘geesten oproepen’ waar u dit ‘spelletje’ waarschijnlijk direct mee associeert.

Ik heb het over het nieuwe glaasje draaien. Het glaasje draaien van NU. Het moderne NIET GEVAARLIJKE glaasje draaien!

Deze vorm van glaasje draaien betreft een psychologisch instrument dat u de antwoorden op uw vragen geeft middels uw eigen bewuste en onbewuste herinneringen. Het heeft totaal niets te maken met het beruchte geesten oproepen in welke zin dan ook.

Enkele voorbeelden van vragen waarop u middels deze tool antwoord op kunt krijgen (klik op de afbeelding om te vergroten):

Eye-opener

Wat op dit moment de meest bizarre tip tegen corona verveling lijkt, zal uiteindelijk het meest nuttige advies blijken wat u de afgelopen tijd überhaupt ergens heeft gekregen.

Dit creatief-psychologische, spirituele spel is een ware eye-opener voor iedereen die met vragen zit over liefde, vriendschap, geld, werk, welzijn en alles daar tussenin. Afhankelijk van het soort vragen dat u graag beantwoord zou zien is het nieuwe glaasje draaien zowel alleen als met zijn tweeën of met meerderen te spelen.

In het rijk geïllustreerde boek ‘Glaasje draaien is niet (on)gevaarlijk’ vindt u alle uitleg, spelvormen en spelregels van het nieuwe glaasje draaien en glaasje draaien light op een rij.

Ook wordt uitvoerig uitgelegd waarom deze vorm van glaasje draaien niets te maken heeft met het sinistere geesten oproepen van vroeger. 

Het feit dat geen enkele uitgever dit boek wilde uitgeven, laat wel zien hoe diep de angst voor dit ‘spel’ zit vastgeroest. En voor wat? Naast mensen kunnen ook spelregels veranderen, zoals dit boek overduidelijk zal bewijzen.

Bent u het eens met de stelling dat spiritualiteit vooral draait om het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest, bent u klaar om uzelf beter te leren kennen of kunt u wel wat life-changing inzichten gebruiken?

Klikt u dan >HIER voor meer informatie en de mogelijkheid tot bestellen van het boek dat uw kijk op veel dingen werkelijk zal veranderen. Mits u het een kans durft te geven en niet onnodig blijft vasthouden aan achterhaalde, ouderwetse opvattingen.

Hoewel, ouderwets en achterhaald… wist u dat het in de 19e eeuw juist de intelligente, hoogopgeleide mensen waren die gebruik maakten van wat in dit boek staat beschreven als het ‘nieuwe glaasje draaien’? Dat vooral priesters, filosofen en mensen van adel langs deze weg hun vragen beantwoordden?

Eigenlijk is dit ‘nieuwe glaasje draaien’ dus de oorspronkelijke manier van glaasje draaien.

Spiritueel blog >HOME

Bekijk het origineel