De spirituele betekenis van 11-11-2023: wat betekent het voor jou?

De numerologie en de spirituele betekenis van 11-11-2023 is heel speciaal. De datum bevat namelijk twee keer 11 én is opgeteld 11! Dit is ontzettend zeldzaam en zorgt voor een bijzondere spirituele energie. Wat betekent deze datum voor jou? Lees in dit artikel de spirituele betekenis van 11-11-2023.

Dompel jezelf op deze dag onder in spirituele energie en wees een mystieke universumsurfer.

De spirituele betekenis van 11-11-2023 benaderen we in dit artikel vanuit de tarot, de numerologie én het universum.

De spirituele betekenis van 11 volgens de tarot

De betekenis van 11 in de tarot is gekoppeld aan de kaart Gerechtigheid. Deze kaart is in lijn met de Universele Wet van Oorzaak en Gevolg: je wordt geconfronteerd met het resultaat van je eigen acties en de acties van anderen. Heb je spijt van iets, durf dan op deze dag de verantwoordelijkheid te nemen voor je daden en de gevolgen die daaraan verbonden zijn. Vermijd op deze dag impulsieve beslissingen. Wees rechtvaardig, maar ook mild voor jezelf en anderen. Verwacht je een officieel besluit, wees dan klaar om in actie te komen. Misschien loopt niet alles zoals gepland of verwacht.

Bekijk vandaag het leven vanuit verschillende invalshoeken. Onderzoek de dualiteiten die je ervaart, ze zijn tegengestelde polen van hetzelfde spectrum. Dualiteit is een begrip dat verbonden is met het denken. Je kunt dualiteit niet opheffen of overstijgen, maar wel je gedachten erover veranderen. Zo neem je het spectrum van de energie waar, zonder je te fixeren op de uiterste polen. Succes ervaren is net zo onlosmakelijk verbonden met het leven als falen. Positieve en negatieve gedachten en gevoelens maken deel uit van je innerlijke leven. Het wegdrukken van gedachten en gevoelens heeft geen zin. Ze blijven aanwezig, maar beïnvloeden je gedrag vanuit het onbewuste.

De spirituele betekenis van 11-11-2023

De spirituele betekenis van 11-11-2023. 11-11-2023 is een heel magische dag die in het teken staat van het getal 11. De spirituele essentie van 11 is de ontwikkeling van intuïtie, helderziendheid, spirituele genezing en andere metafysische eigenschappen.

Hoe kun jij je intuïtie versterken? Heb je paranormale gaven of wil je deze ontwikkelen? Heb je last van onverklaarbare pijnen en wil je jezelf spiritueel genezen? Wil je je verdiepen in de wetten en energieën van het universum? Vandaag is de perfecte dag om hierover na te denken. De antwoorden zullen langzaam je hoofd binnendruppelen. Zeker nu de sluier tussen de werelden nog redelijk dun is zo na Samhain.

Dompel jezelf op deze dag onder in spirituele energie en wees een mystieke universumsurfer. Pak je tarot- of orakelkaarten, kristallen, pendels en je andere favoriete spirituele voorwerpen erbij en creëer een magische sfeer. Schrijf je affirmaties op, voel je intenties en misschien wil je zelfs nog wel wat andere magische dingen doen. Niets is te gek!

Voordat je aan de slag gaat: reinig je huis energetisch met wierook, palo santo of smudge sticks. Zo zorg je ervoor dat entiteiten en energieën die niet in je magische sfeer thuishoren, weggejaagd worden.

Verder lezen over deze onderwerpen? Voor dit artikel is informatie uit de volgende boeken gebruikt:

Tekens van het universum

Tekens van het universum

‘Tekens van het universum’ van Denise Linn is een krachtige gids om beter te begrijpen wat het universum je te vertellen heeft.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Lees verder over de betekenis van getallen:

Het bericht De spirituele betekenis van 11-11-2023: wat betekent het voor jou? verscheen eerst op Inspirerend Leven.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *