De vijf meest voorkomende tekens van het universum (en wat ze betekenen)

Dubbele getallen die je tegen blijft komen, vlinders die op je landen, een woord dat steeds terug blijft komen… Soms ben je je bewust dat het universum je een teken geeft, maar wat betekent het? Denise Linn geeft hierop het antwoord in Tekens van het universum met het uitgebreidste woordenboek van tekens van dit moment! In dit artikel deelt ze de vijf meest voorkomende tekens van het universum en wat ze betekenen.

Tekens ontvangen

Tekens zijn de belangrijkste manier waarop de kosmos onze fysieke werkelijkheid binnenkomt. Het zijn dragers van spirituele concepten en ze krijgen betekenis doordat ze deel uitmaken van ons leven. Het zijn geen starre, levenloze aspecten, maar juist vitale, functionele weerspiegelingen van de dynamische wisselwerking van krachten in het universum.

Als je een teken krijgt, kan het zijn dat de betekenis ervan je direct duidelijk is. Als je een teken niet onmiddellijk begrijpt, zijn er verschillende manieren om het te interpreteren. Alle tekens hebben hun nut, want ze hebben elk een eigen invalshoek. Hoe je een teken interpreteert is minder belangrijk dan de betekenis die je eraan ontleent. Je kunt elk teken beschouwen als een nieuwe onthulling, maar je kunt de tekens die je in de loop der tijd krijgt ook beschouwen als één boodschap en er een patroon in zien.

Er zijn een aantal verschillende methodes die je kunt gebruiken voor de interpretatie van tekens. Één daarvan is het opzoeken van de betekenis in het woordenboek van tekens. Hieronder vind je de betekenissen van de vijf meest voorkomende tekens.

Wat als er meer betekenissen staan?

Als je een teken interpreteert, kies dan de betekenis die voor jou het plezierigst is. Als je weinig gevoel van eigenwaarde hebt, gebruik tekens dan niet om jezelf af te keuren. Kies altijd voor de meest liefdevolle betekenis die je kunt ont­dekken.

Het woordenboek van tekens is bedoeld als uitgangspunt voor de interpretatie van de tekens die je krijgt. Vergeet niet dat alleen jij de ware betekenis van een teken kent. Als je een teken krijgt, zoek het dan op en kijk of een van de betekenissen voor jou zou kunnen kloppen. Tot de slotsom komen dat een betekenis die je leest voor jou niet klopt is net zo waardevol als het gevoel hebben dat je de juiste betekenis gevonden hebt.

Je zult je aangetrokken voelen tot de betekenis die voor jou op dit moment belangrijk is. De verschillende betekenissen die worden gegeven zijn be­doeld om je innerlijk weten te stimuleren. Sommige betekenissen zijn heel letterlijk, sommige hebben de gebruikelijk symbolische interpretaties, sommige zijn metaforen of woordspelingen en sommige zijn ronduit intuïtief. Heel vaak heb ik vragen toegevoegd met de bedoeling dat je antwoord je inzicht vergroot.

De vijf meest voorkomende tekens van het universum

1. Dubbele getallen

  • Elf. De essentie van dit getal is de ontwikkeling van intuïtie, helderziendheid, spirituele genezing en andere metafysische eigenschappen.
  • Tweeëntwintig. De essentie van dit getal is een oneindig potentieel voor meesterschap op elk terrein, niet alleen spiritueel, maar ook fysiek, emotioneel en mentaal.
  • Drieëndertig. Alles is mogelijk.

2. Vlinder

  • Dit is een krachtig teken van een nieuw begin op een hoger niveau. Een rups ontpopt zich tot vlinder, wat aangeeft dat dit teken kan wijzen op het ontstaan van nieuwe schoonheid en nieuw bewustzijn. Het kan ook wijzen op een periode van wedergeboorte en transformatie. In vroegere culturen stond de vlinder voor de ziel of voor het leven zelf. Ben jij bezig met een wedergeboorte?
  • Een vlinder is ook iemand die van de een naar de ander fladdert, zonder zich werkelijk met iemand te verbinden. Kan dit van jou gezegd worden?
  • Een vlinder kan een teken zijn van vreugde en gelukzaligheid.

3. Geld

  • Als je overal geld ziet liggen, kan dat beteken dat het je financieel voor de wind gaat.
  • Dit teken kan je eraan herinneren een poosje meer aandacht te besteden aan je financiële situatie.

4. Regenboog

Overal in de wereld is een regenboog een teken van een zegening. Een regenboog zien is een zegen voor jezelf, voor je relaties en voor wat je doet in het leven. Het is een boodschap van Spirit die zegt dat je op de goede weg bent, dat die weg gezegend is en dat je wordt geleid. Het is duidelijk een teken van vreugde, feest en voltooiing. Als je moeilijkheden meemaakt, geeft dit teken aan dat je erdoorheen bent en dat er nieuwe hoop is. Een regenboog wijst op het einde van problemen en wanhoop.

5. Lieveheersbeestje

Een lieveheersbeestje is een fantastisch teken: het wijst op geluk.

Tekens van het universum - 3dLeer meer over het herkennen en interpreteren van tekens van het universum van Denise Linn, spiritueel leraar en auteur. Bestel jouw exemplaar voor € 25 met gratis verzending bij onze betrouwbare webshop Boekenwereld.com.

bestel nu

Lees ook deze artikelen over tekens ontvangen van het universum:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *