Dit is de beste energetische bescherming en paranormale zelfverdediging volgens experts

Energetische bescherming kan heel belangrijk zijn wanneer je hooggevoelig bent en snel energieën in je omgeving overneemt of alleen waarneemt. Er bestaan veel methodes voor energetische bescherming maar wat is de beste energetische bescherming? Spiritueel leraren Denise Linn, auteur van Energiekoorden en Dr. Altazar Rossiter, auteur van Spirituele intelligentie beschrijven hun beste methode voor energetische bescherming in dit artikel.

Jij weet het beste wanneer je jezelf energetisch moet beschermen

Jezelf beveiligen of energetisch beschermen is een energieveld om je heen creëren waarin je veilig en beschermd bent. Beveiliging betekent niet dat je je hart afsluit en het betekent niet dat je je losmaakt van of afsluit voor anderen. Het betekent wel dat je heel duidelijke grenzen hebt. Je schild voor je houden zal je helpen te voorkomen dat je verstrikt raakt in het drama van een ander.

Je bedoeling is niet je van anderen af te zonderen; je bedoeling is binnen je eigen energie te blijven. Door beveiliging, waar je ook bent, vertoef je in je eigen energieveld en meng je je niet in de energieën van anderen.

Onthoud de uitdrukking: ‘Wat van mij is is van mij; wat van jou is is van jou.’

Dit is de beste energetische bescherming

De beste energetische bescherming volgens:

Denise Linn (auteur van Energiekoorden)

Behalve eenvoudig verbinding bieden, kan de energie van Moeder Aarde je beschermen en aarden.

  1. Ga gewoon op de grond liggen, op je rug of op je buik, en stel je voor dat je de dingen die een opgave voor je zijn aan Moeder Aarde geeft.
  2. Visualiseer dat voelsprieten van haar energie liefdevol omhoog reiken en je omgeven met kracht. Doe een beroep op haar bewustzijn om je te omhullen met een geaarde, machtigemantel van beschermende energie.

Je kunt hiervoor ook blootsvoets op de aarde gaan staan of je handen op de grond leggen. Blootsvoets op nat zand lopen, dicht bij de zee, kan negatieve energieën verdrijven en je energieveld versterken. Als je niet goed in staat bent om naar buiten te gaan, gebruik dan eenvoudig een kamerplant om te aarden. Raak haar bladeren aan om je energie te aarden. Als de energie die wordt gezuiverd erg zwaar is, heeft dat mogelijk een uitputtend effect op je plant. Let dus goed op, zodat je kunt merken of je plant achteruit begint te gaan. Misschien moet je haar tijd geven om te herstellen voordat je haar opnieuw gebruikt.

Door te aarden sluit je je letterlijk aan op het elektrisch veld van de aarde en voel je dat ze alles neutraliseert wat niet nodig is in je energieveld. Moeder Aarde is de ultieme genezer. Ze kan je biologische ritmen synchroniseren en je lichaam vullen met negatief geladen ionen. Het helpt echt. In inheemse culturen gelooft men dat wanneer je je niet lekker voelt, gewoon op de grond gaan liggen dingen weer in balans brengt. Wanneer je in balans bent, is je energieveld sterk; op die manier heb je een beschermende mantel om je heen.

Dr. Altazar Rossitier (auteur van: Spirituele intelligentie)

De beste energetische bescherming die je jezelf kunt geven is het volgen van je hart. Je hart brengt je nooit in situaties die een bedreiging vormen voor je welzijn. Als je hart ergens ‘nee’ tegen zegt, doe het dan niet!”

Fragment uit: Energiekoorden en Spirituele intelligentie

Energiekoorden

Energiekoorden

Wil je nog meer tips om jezelf energetisch te beschermen? Denise Linn helpt je te werken aan je energetische bescherming. Creëer ruimte voor het goede in je leven.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Spirituele intelligentie

Spirituele intelligentie

Wanneer je aan het ontwaken bent, is het handig om goede spirituele informatie bij de hand te hebben. Je kunt namelijk in vele valkuilen vallen. Spirituele intelligentie is jouw gids op het spirituele pad.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Nog meer tips om jezelf energetisch te beschermen:

Deel dit artikel online

Denise Linn

Denise Linn

Denise Linn is een spiritueel leraar en auteur van vele boeken waarin ze de kennis van sjamanistische tradities van over de hele wereld vertaalt voor spirituele levensvragen van hedendaagse zinzoekers.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *