Eckhart Tolle is 75 jaar! Dat vieren we met korting

Op 16 februari 2023 viert spiritueel leraar Eckhart Tolle zijn 75ste verjaardag. Met zijn boeken als De kracht van het nu en Een nieuwe aarde heeft hij vele lezers op de hele wereld weten te raken en inspireren. Op de verjaardag van Eckhart Tolle willen we deze bijzondere man in het zonnetje te zetten; en dat doen we met hoge korting op zijn inspirerende cursussen en e-books!

Let op! De actieprijzen zijn geldig van 16 t/m 17 februari 2023


De poort naar het Nu: Hoe we onze obsessie met tijd overstijgen

Eckhart Tolle daagt je uit om uit de stroom van mentale activiteit te stappen en de vormloze, eeuwige essentie te ontdekken van wie we zijn voorbij het denken. Ervaar meer rust met deze masterclass van anderhalf uur!

Nu 48 uur met 20% korting: van € 24,99 nu voor € 19,99!

bestel nu


Eckhart Tolle’s Findhorn retraite: Stilte middenin de wereld

portretfoto van Eckhart Tolle met tekst om hem heen. Grote tekst: Eckhart Tolle's Findhorn retraite, een ondertitel in groen 'Stilte middenin de wereld' en onderaan nog de toevoeging duur: 4 uur

Eckhart Tolle leidde een bijzondere tweedaagse retraite in Findhorn. De 4 uur durende sessies zijn in haar geheel opgenomen en vastgelegd. Rustig en met humor maakt Tolle ons deelgenoot van zijn diepe boodschap en eenvoudige methode van transformatie om de kracht van stilte en de heiligheid van het zijn in het nu te kunnen ervaren.

Nu 48 uur met 20% korting: van € 35 nu voor € 28!

bestel nu


De kracht van het NU – Limited edition (e-book)

Eckhart Tolle nodigt je uit om je ware zelf te ontdekken en je identificatie met je onechte zelf, je ego, te laten varen in De Kracht van het Nu. Zo verlos je jezelf van psychische pijn.  Alles gebeurt in het Nu en alles vinden we in het Nu. Als we ons hiervan bewust worden, vinden we schoonheid, liefde, geluk, creativiteit, innerlijke vrede en bovenal ons ware zelf.

Bestel nu het e-book met 50% korting!

bestel nu


Een nieuwe aarde

Hoe kun je bewust aanwezig zijn bij je eigen pijnlichaam en pijnlichamen van andere mensen? Je leert het in Een nieuwe aarde van Eckhart Tolle. Tolle: “Als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, transformeren we naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert.”

Bestel nu het e-book met 50% korting!

bestel nu


Altijd in het nu

Altijd in het Nu is de ultieme gids om van je huisdier te leren hoe je in het leven zou kunnen staan. Want heb jij een hond zich ooit druk zien maken over wat een ander van hem vindt?  Dieren genieten gewoon van het moment, ze kijken niet terug en ze kijken niet vooruit. Kortom: ze zijn altijd in het Nu, en we kunnen daarin nog veel van hen leren!

Bestel nu het e-book met 50% korting!

bestel nu


Een met alle leven

Een met alle leven bevat een zorgvuldig gekozen selectie van teksten uit Een nieuwe aarde. Ze zetten telkens weer aan tot contemplatie en bezinning.

Bestel nu het e-book met 50% korting!

bestel nu


De kracht van het nu in de praktijk

In zijn bestseller De Kracht van het Nu laat Eckhart Tolle zien hoe je bewuster en gelukkiger kunt leven door je over te geven aan het Nu. Met dit inspirerende boekje, gebaseerd op De Kracht van het Nu, wordt het makkelijker om Tolles advies in de praktijk te brengen. Het boekje biedt praktische aanwijzingen en oefeningen waarmee je steeds beter zult leren om in het Nu te leven.

Bestel nu het e-book met 50% korting!

bestel nu


De stilte spreekt

Innerlijke stilte vind je door te leven in het Nu. Als je de tijd neemt om de wijsheid van deze teksten van Eckhart Tolle tot je te laten doordringen, zul je het wonder van de stilte beleven.

Bestel nu het e-book met 50% korting!

bestel nu

Lees ook:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *