Egyptisch Nieuwjaar (26 juli 2023): hoe de hoge energiefrequenties van Sirius jou nu beïnvloeden…

Misschien denk je: wat heeft het Egyptisch Nieuwjaar op 26 juli nou met mij te maken? Heel veel! Er komen nu hoge energiefrequenties van Sirius naar de aarde, die je spirituele ontwikkeling een boost geven. “Zie je veel dubbele getallen? Het zijn boodschappen van de Sirianen,” zeggen astrologen Karin en Danique Vergeer. Zij hebben een sterk lijntje met het Oude Egypte – jij misschien ook wel…

Veel karmische ervaringen die je in het Oude Egypte hebt opgedaan, worden tijdens het Egyptisch Nieuwjaar geleidelijk afgerond. Je komt meer in je eigen kracht te staan.

De Blauwe Ster verschijnt: een nieuw begin

Het nieuwe planetaire jaar begon in het Oude Egypte rond 26 juli. Sirius, de Blauwe Ster, verscheen dan samen met de zon weer aan de horizon, na een tijdje niet zichtbaar te zijn geweest. Dit betekende voor de Egyptenaren het begin van het nieuwe jaar, wat ze vierden met feesten en ceremonies. Ze brachten beelden van de goden uit de tempels naar buiten om de verjongende en vernieuwende energie van Sirius, in combinatie met de zon, te ontvangen.

Elke god had een eigen tempel. De mensen aanbaden alle goden en vroegen ze om voorspoed voor het komende jaar. Heel populair was Hathor: godin van vruchtbaarheid, moederschap, erotiek, muziek en dans. Ze was nauw verbonden met de godin Isis, met wie ze later versmolt.

Rond 26 juli trad ook het water van de Nijl buiten de oevers, wat betekende dat het land weer vruchtbaar werd. Een nieuwe, vruchtbare periode was aangebroken.

Een boost voor je spirituele groei

Vandaag de dag heeft het Egyptisch Nieuwjaar nog steeds een belangrijke betekenis. Door de hoge energiefrequenties die nu van Sirius naar de aarde komen, maken we een verandering door. Jouw spirituele ontwikkeling krijgt een enorme boost! Het kan het begin van grote groei zijn. Veel karmische ervaringen die je met anderen ten tijde van de helende tempels in het Oude Egypte hebt opgedaan, worden tijdens Egyptisch Nieuwjaar beetje voor beetje afgerond. Je komt meer in je eigen kracht te staan.

Door de energie van het Egyptisch Nieuwjaar kun je meer dan anders verlangen naar heling voor jezelf. Ook wil je mogelijk helende energie doorgeven aan anderen. Je kunt hierbij gebruikmaken van muziek, dans, kleuren, bepaalde symbolen zoals de ankh en piramides. Het kan zijn dat je heling zoekt voor psychische problemen die verband houden met traumatische ervaringen die je in het Oude Egypte en in latere levens hebt opgedaan.

Hoe de Hathors jou helpen

Wij (Karin en Danique) channelen berichten. We staan onder anderen in verbinding met de Hathors, die duizenden jaren geleden in Egypte woonden. Het was een vreedzaam volk, met een vooral vrouwelijke cultuur. Liefde en compassie waren de sleutelwoorden. Vanaf het moment dat de farao’s aan de macht kwamen, hadden voornamelijk mannen het voor het zeggen.

De Hathors waren hoogontwikkelde wezens, die niet altijd gewaardeerd en begrepen werden. Ze helpen ons bij de ascentie van de aarde. Hoe? Ze leren ons om meer liefde te voelen en uit te dragen en om met energiefrequenties van liefde te genezen. Je kunt hun aanwezigheid sterk voelen. Ze helpen je bij het helen van oude wonden.

Energetische updates

Je kunt merken dat je via de Hathors energetische ‘updates’ krijgt, die ervoor zorgen dat je bewustzijn zich verruimt. Je benadert situaties en relaties met meer compassie en liefde en weet ze vanuit een ander perspectief te bekijken. Ook kun je meer zelfliefde voelen, waardoor je de juiste keuzes weet te maken. Keuzes die voor jouw mentale, fysieke, emotionele en spirituele welzijn het beste zijn.

Venus, de planeet van de liefde, loopt nu retrograde. Daardoor ga je liefdesrelaties, vriendschappen en samenwerkingsverbanden herzien. Nu kan heel duidelijk worden bij wie of wat jouw hart ligt.

Tot slot: ook tweelingzielen krijgen hulp van de Hathors. Ze helpen twins om problemen te overkomen en oude pijn te helen, zodat ze zich in liefde met elkaar kunnen verbinden.

Ontvang je tekens van de Sirianen?

Velen van jullie stonden in het Oude Egypte in directe verbinding met de Sirianen. Ze hielpen onder meer bij de ontwikkeling van de mensheid. Ze leerden ons hoe we in eenheid met elkaar leven en hoe we onszelf en anderen kunnen genezen. Hun technologische ontwikkeling was zeer groot. Ze waren kundig in astronomie en astrologie en in het maken van wiskundige berekeningen en hielpen bij de bouw van de piramides.

De verbinding met de Sirianen is verloren gegaan en wordt nu door de activatie van ons DNA langzaam hersteld. De Lichtwezens van Sirius communiceren onder andere via getallen met ons. Dat is waarom wij, Karin en Danique, astrologie met numerologie combineren. Zie je veel dubbele getallen? Het is een teken dat je boodschappen van de Sirianen ontvangt.

Ingevingen over je lotsbestemming

Je voelt rond het Egyptisch Nieuwjaar sterk wat de essentie van jouw leven is. Je kunt nu ingevingen over je lotsbestemming krijgen. De planeten Venus en Mercurius maken namelijk een mooie verbinding met de Noordelijke Maansknoop: het punt dat je lotsbestemming en talenten aangeeft.

In deze periode vinden verder veel onverwachte gebeurtenissen plaats. Je slaat misschien opeens een totaal andere weg in! Het is de invloed van de volle maan in Waterman op 1 augustus. Deze supermaan is nu al goed voelbaar. Laat je verrassen door wat het universum voor jou in petto heeft!

Wat zonnekracht met jou doet

Ook is nu de zonkracht op haar sterkst, wat we natuurlijk voelen. Het licht van de ziel van de zon voedt ons lichtlichaam, wat een helende en transformerende uitwerking heeft. Hoe gevoeliger, bewuster en vrijer van blokkades je bent, hoe groter jouw lichtlichaam is. Als je (hoog)gevoelig bent, voel je nu vast dat je meer energie hebt. De zon laadt jou op.

Tweelingzielen: onverwachte gebeurtenissen

Als tweelingziel wil je een nieuwe start maken. De drang om te leven in vrijheid en te kiezen voor je eigen unieke pad is sterk. Er kunnen nu veel onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden, waardoor je zomaar op een ander pad gezet wordt. Opeens worden je lotsbestemming en de missie met jouw tweelingziel veel duidelijker. Ook kan het voelen alsof je even in een andere dimensie verkeert. Je merkt dat er nieuwe afstemmingen tussen jou en je tweelingziel zijn. Als tweelingziel kun je de periode rond het Egyptisch Nieuwjaar dan ook als een nieuw, vruchtbaar begin ervaren.

Veranderingen in een stroomversnelling

Je kunt nu bijzondere ingevingen over het proces met je twin krijgen. Over wat jullie samen in de wereld mogen zetten en welke nieuwe stappen jullie mogen nemen. Het kan zijn dat je wordt uitgedaagd om je trots aan de kant te zetten of om de angst los te laten dat je tweelingziel onafhankelijk wordt en jou verlaat.

Veel tweelingzielen hebben de afgelopen tijd hun basisveiligheid verstevigd en zoeken naar financiële en emotionele zelfstandigheid. Jij ook? Ga aan de slag om je dromen te realiseren. Veel veranderingen die je in jouw leven wilt doorvoeren, kunnen nu in een stroomversnelling komen.

Webinar (26 juli): Lichtreis vanwege Egyptisch Nieuwjaar

Astrologen Karin en Danique Vergeer organiseren op 26 juli 2023 een online Lichtreis vanwege het Egyptisch Nieuwjaar.

Meer informatie vind je hier.

Inspirerend leven is zowel inhoudelijk als organisatorisch niet betrokken bij dit evenement en draagt er dus geen verantwoordelijkheid voor.

Boekentip: Inwijding

Op de afbeelding is het omslag van het boek 'Inwijding' te zienWil je meer lezen over de spirituele geschiedenis van Egypte? Inwijding van Elizabeth Haich is een echte spirituele klassieker. In dit fascinerende boek vervallen grenzen van tijd en ruimte en wordt het verleden naadloos verweven met het heden. Door te onthullen wat er zich in Egypte, in het hart van de piramide, afspeelde, wordt een mystieke wijsheid geopenbaard die een nog altijd verrassend andere kijk op het leven biedt en antwoorden geeft op de grote spirituele vragen van onze tijd.

Bestel jouw exemplaar met gratis verzending of koop het e-book.

bestel nu

Lees verder:

Deel dit artikel online

Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *