Entiteiten in je energieveld: het gevaar van auralifters

Vermoeidheid, black-outs, energieverlies, vreemd gedrag: auralifters kunnen voor veel problemen zorgen. “Een auralifter is vaak zo dicht bij ons dat deze letterlijk in onze eigen ruimte staat.” Wat is een auralifter precies en waarom nestelen ze zich in energievelden van mensen? Je leest het in dit artikel.

Om welke reden het ook gaat of hoe goed ook de bedoelingen zijn om nog op aarde te blijven, eigenlijk horen deze energieën hier niet meer thuis.

Wat zijn auralifters?

Er zijn energieën die zich in het auraveld, het energiesysteem van kinderen en volwassenen kunnen nestelen, de zogenaamde auralifters. Dat zijn energieën van zielen die bij de dood hun lichaam hebben losgelaten maar nog niet tot rust zijn gekomen. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn:

  • Iemand kan te snel gestorven zijn en heeft het stervensproces niet geheel geregistreerd.
  • Iemand kan zelf uit het leven gestapt zijn en wil vanwege een schuldgevoel niet naar de andere kant.
  • Iemand heeft op aarde zo veel ellende gekend dat het vertrouwen er niet is dat er een betere plek is waar men tot rust mag komen.
  • Iemand wil bewust op aarde blijven om zijn of haar naasten nog iets te zeggen of omdat men bezorgd is om diegenen die achterblijven.

Om welke reden het ook gaat of hoe goed ook de bedoelingen zijn om nog op aarde te blijven, eigenlijk horen deze energieën hier niet meer thuis. Hoe langer een energie op aarde blijft hangen, hoe meer zij zal vervagen en opgaan in het energetisch veld van haar omgeving en van de aarde.

Waarom zitten auralifters in aura’s?

Zonder lichaam is het moeilijk om in de vaste materie van de aarde te kunnen blijven. Een levend iemand maakt dit voor een gestorvene mogelijk. Door zich aan te sluiten of mee te liften op het energieveld van een levende persoon kan een gestorvene zich met die energie voeden en voortbewegen. Zo kunnen gestorvenen nog vele jaren blijven ‘voortbestaan’ op aards niveau.

Energieverlies door auralifters

Door zo’n auralifter verliezen we onze eigen energie, die we zelf nodig hebben. Een auralifter is vaak zo dicht bij ons dat deze letterlijk in onze eigen ruimte staat. We kunnen dan vaak de aanwezigheid voelen van iets in onze nabijheid, wat we echter niet kunnen zien. Dat kan verwarrend werken.

Auralifters kunnen heel gevaarlijk worden naarmate ze zich meer verbinden met ons energiesysteem. Ze nemen ons dan letterlijk over. Ons energieveld dient als een bescherming om ons heen en staat in verbinding met ons lichaam. Via ons energieveld kan een auralifter proberen ons lichaam binnen te dringen, waardoor we steeds verder samensmelten en ons vermengen met de energie van de auralifter.

Samensmelten met de auralifter

Wanneer wij dienen als gastheer of gastvrouw van een auralifter is er sprake van een samensmelting of symbiose. Wanneer het gedrag van een kind verandert en het vermoeden van een auralifter bestaat, is het raadzaam om een ervaren therapeut te raadplegen. Soms is het noodzakelijk om met de auralifter een sessie te doen. Alleen zo kan het kind vrijgemaakt worden van aanhangende energie.

Een voorbeeld hiervan is mijn eigen neefje, dat op school uitvalverschijnselen kreeg. Onder de les was het net alsof hij steeds even van de wereld was. Hijzelf wist niet dat het gebeurde. Achteraf bleek hij een auraliftertje bij zich te hebben, een gestorven jongetje. Dit jongetje wilde door middel van het auraveld van mijn neefje een eigen leven leiden. Het gestorven jongetje trok letterlijk het energieveld van mijn neefje mee, waardoor deze even een black-out kreeg.

Een speciale therapeut zoekt aansluiting bij het energieveld van de indringer zodat onderscheid gemaakt kan worden tussen de energie van het kind zelf en de energievorm die hem beïnvloedt. Door op de frequentie te gaan zitten van de energievorm die niet van het kind zelf is, kan er via het kind een dialoog plaatsvinden met deze energievorm. Hieruit wordt dan duidelijk waarom de energie aanwezig is bij dit kind en wat zou kunnen helpen zodat het kind de energie kan loslaten of door de therapeut verwijderd kan worden.

Bron: Handboek voor overgevoelige kinderen

Boekentip: Aura-energie

aura-energieHoe kun je je aura beschermen tegen deze energieën? Leer meer over je aura, hoe je je aura schoon kunt houden en hoe je goed voor je aura kunt in Aura-energie. Alla Svirinskaya helpt je je energie te deblokkeren en je aura te ontwarren.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.

bestel nu

Boekentip: Handboek voor overgevoelige kinderen

Heb je het vermoeden dat je kind hooggevoelig of paranormaal begaafd is? De juiste begeleiding is voor deze kinderen essentieel maar vaak moeilijk te vinden. In Handboek voor overgevoelige kinderen geeft Norma Prikanowski uitleg, achtergronden, tips, oefeningen en technieken en legt zij uit hoe je zelf je kind kunt coachen en ondersteunen.

Bestel jouw exemplaar met gratis verzending.

bestel nu

Lees verder:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *