Fall must-reads: 10 nieuwe boeken die je wilt lezen tijdens regenachtige dagen

De herfst is aangebroken en daarmee een tijd van introspectie en mysterie. Het najaar leert ons loslaten en wijst ons op de cyclus van het leven: we kunnen niet altijd aan staan, we kunnen niet alleen maar groter worden en meer krijgen. Wil jij je terugtrekken en ben je toe aan rust en stilte? Laat je inspireren door de boekentips van de redactie.

1. De geheimen van space clearing

Wil je deze herfst niet alleen rust vinden in je innerlijke wereld, maar ook in de wereld daarbuiten? In De geheimen van space clearing leer je van space clearing-expert Denise Linn de kunst van het reinigen en harmoniseren van de energie in een ruimte. Hierdoor gaan mensen zich positiever voelen; er komt balans in relaties en blokkades verdwijnen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


2. Embodied spiritualiteit

We leven vooral vanuit ons hoofd en onderdrukken daarmee de beleving vanuit ons lichaam. Susan Aposhyan laat in Embodied spiritualiteit zien dat je door je hart te openen en je lichaam te voelen in staat bent om te ontdekken wat jouw beweegt. Zo kun je groeien in spiritualiteit en in welzijn.

Bestel jouw exemplaar voor € 22,50  in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.

bestel nu


3. Gids voor oude zielen

Heb je het idee dat je een oude ziel bent? Deze herfst kun je naar binnen keren en met het boek Gids voor oude zielen van Ainslie MacLeod erachter komen of je een oude ziel bent. Een oude ziel heeft al honderden levens achter de rug en is al duizenden jaren onderweg. Ainslie MacLeod geeft je inzichten en oefeningen om je te helpen.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu


4. De rijkdom van rituelen

Met rituelen roep je een speciale magie op waarmee je voorbij het alledaagse kunt stappen en in contact kunt komen met jezelf en de roeping van je ziel. Mara Branscombe beschrijft in Rijkdom van rituelen welke rituelen je kunt inzetten om je ziel, hart en lichaam te zuiveren en te versterken om zo je innerlijke kracht te activeren.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 25,- met gratis verzending.

bestel nu


5. De lijn

Wil je deze herfst ontdekken hoe je eenvoudig toegang kunt krijgen tot de Akasha kronieken? Ashley Wood vertelt er alles over in De lijn. Er loopt een energetische lijn door je lichaam, van je kruin tot aan je voeten. Via je lijn krijg je toegang tot de Akasha kronieken, een complete energetische geschiedenis van iedere ziel die ooit op aarde heeft geleefd.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu


6. Wat je lichaam je vertelt

Ellen Meredith laat je in haar boek Wat je lichaam vertelt zien hoe lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar samenhangen en leert je om de taal van je lichaam te spreken. Door een ‘energetische dialoog’ met je lichaam aan te gaan, ontwikkel je de basisvaardigheden om het natuurlijke zelfhelende vermogen van je lichaam te activeren en te ondersteunen.

Bestel jouw exemplaar bij onze webshop Boekenwereld.com voor € 25,- met gratis verzending.

bestel nu


7. (Te)veel voelen

(Te)veel voelen van Imi Lo helpt je om je emotionele gevoeligheid om te zetten in positiviteit. Emotionele gevoeligheid is een onderbelichte vorm van hooggevoeligheid en gaat gepaard met prachtige eigenschappen. De gaven van emotioneel gevoelige mensen gaat vaak gepaard met andere vormen van bijzondere begaafdheid.

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 25,- met gratis verzending.

bestel nu


Met ‘Leven in 5D’ van Maureen J. St. Germain ga je ervaren wat het is om echt in de vijfde dimensie te leven. De mensheid is aan het verschuiven van de derde naar de vijfde dimensie. Deze grote transformatie is het liefdevolle antwoord op de onrustige tijd waarin we leven. In de vijfde dimensie is er meer aandacht voor ons welzijn en hoeven emotionele wonden niet langer geheeld te worden.

Bestel nu  jouw exemplaar voor € 22,50 in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.

bestel nu


9. De emotioneel afwezige moeder

De emotioneel afwezige moeder

In De emotioneel afwezige moeder van Jasmin Lee Cori ga je aan de slag met je moederwond. Was je moeder te druk, te moe, afwezig, afstandelijk? Dan kreeg je mogelijk niet de opvoeding, aandacht en liefde die je als kind nodig had. Jasmin Lee Cori legt de vinger op de zere plek en biedt veel herkenning en steun. Ze helpt je begrijpen wat er ontbrak in je jeugd en laat zien hoe je de moederwond kunt helen.

Bestel jouw exemplaar op onze webshop Boekenwereld.com voor € 25,- met gratis verzending.

bestel nu


10. Van ziel tot ziel

Een goed gesprek kan helpen in moeilijke tijden, maar hoe sta je degene die jouw hulp nodig heeft écht goed bij? Thomas Moore leert ons in Van ziel tot ziel dat je dit doet met bezielde aandacht vanuit het hart.

Bestel jouw exemplaar voor € 25,- in onze webshop Boekenwereld.com met gratis verzending.

bestel nu

Lees meer boekentips:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *