Feng shui & de herfst: verbeter de energiestroom in je huis

De herfst is hét seizoen van transformatie en verandering. Dit is dus ook het perfecte moment om de energiestroom in je huis te optimaliseren. Pak een kop thee erbij en duik in dit fijne e-book van spiritueel leraar Denise Linn.

Space clearing doet wonderen. Je verdrijft negatieve energieën uit je huis of werkruimte en haalt Spirit en liefde binnen. En dat voel je! Je humeur, je gezondheid en je relaties verbeteren.

Ontdek hoe jij zelf je huis energetisch reinigt met behulp van feng shui in dit praktische gratis e-book ‘De geheimen van space clearing’. Geschreven door de beroemde spiritueel leraar Denise Linn (auteur van het uitgebreide boek De geheimen van space clearing).

Zou je zelf aan de slag willen gaan met space clearing en je verder verdiepen in alle mogelijkheden om je huis energetisch te reinigen? Dan vind je dat allemaal in De geheimen van space clearing van Denise Linn.

Leer energetisch te reinigen door middel van traditionele ceremonies en moderne technieken. Iedere ruimte transformeert met behulp van feng shui, opruimen, gebed, kristallen, essentiële oliën, mystieke mudra’s, wijwater, pendels en meer.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,- met gratis verzending bij Boekenwereld.com . Of bestel het e-book voor € 12,99

bestel nu

Lees ook deze artikelen over space clearing:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *