Geest of entiteit? Hoe merk je dat je te maken hebt met een geest?

Volgens velen is er meer tussen hemel en aarde dan we met onze ogen kunnen waarnemen. Heb je weleens het vermoeden gehad dat je een bezoekje kreeg van een geest? Denise Linn, energieën-, en space clearing-expert, geeft je in dit artikel een handige checklist zodat jij bij een volgende bovennatuurlijke ontmoeting weet of je echt een geest hebt waargenomen.

Geesten zijn wezens die vastzitten tussen dit bestaansniveau en het volgende; ze zitten gevangen in een soort schemerzone.

Geesten

Geesten zijn wezens die vastzitten tussen dit bestaansniveau en het volgende; ze zitten gevangen in een soort schemerzone. In de meeste gevallen weet zo’n geest niet dat hij/zij dood is, soms als gevolg van een traumatisch overlijden.

Meer ‘zien’ dan je ogen waarnemen

Sommige mensen kunnen een breder energetisch spectrum waarnemen en zien aura’s, elementalen en geesten. Als we zeggen dat we geesten kunnen zien of horen, wil dat zeggen dat we dat niet met onze ogen en oren doen.

Vergeet niet dat we de wereld om ons heen waarnemen dankzij de informatie die onze zintuigen (ogen, oren, neus enzovoort) verzamelen, die wordt doorgegeven aan onze hersenen. Deze informatie wordt vervolgens door onze geest gescreend, die bepaalde aspecten ervan benadrukt, overeenkomstig onze overtuigingen en overlevingsdrang. Zoals wij de wereld ‘zien’, dat wil zeggen hoe wij die met onze perceptie waarnemen, vindt niet plaats in onze zintuigen, maar in onze hersenen.

Hallucinaties zijn bijvoorbeeld beelden, geluiden, geuren enzovoort die over de informatie van de zintuigen heen worden gelegd. Op dezelfde manier voegt het energieveld van een geest op een of andere manier informatie toe aan wat de zintuigen waarnemen, waarna alles aan onze hersenen wordt doorgegeven. Anders gezegd: het energieveld van een geest voorziet onze hersenen van de extra informatie die nodig is om die te ‘zien’.

Is het een geest?

Er zijn drie dingen die erop kunnen wijzen dat je met een geest te maken hebt:

• De geest verschijnt keer op keer en wordt ook door anderen waargenomen.
• De geest is ‘zichtbaar’ als een mist of als een vastere vorm.
• De geest houdt verband met een bepaalde plek.

Als je een van de volgende ervaringen hebt zonder dat daar een fysieke oorzaak voor is, kan dat wijzen op de aanwezigheid van een geest:

• Plotselinge kou
• Vochtigheid
• Een zwaar gevoel
• Moeilijk kunnen ademhalen
• Depressie
• Deuren die open- en dichtgaan
• Het gevoel van een lichte aanraking
• Gewoon een ‘gevoel’ (dit komt het meest voor)
• Onverklaarbare emoties op de plek waar de geest verblijft
• Onverklaarbare geuren, zoals die van zwavel of eieren (dit is heel zeldzaam)

Als je een geest niet daadwerkelijk ‘ziet’, maar de aanwezigheid ervan voelt, en je hebt alles wat je je per abuis voor een geest zou kunnen houden uitgesloten, vertrouw dan op je gevoel.

Is het een geest of energie? Dit zijn 15 energieën in je huis of omgeving die lijken op geesten (maar geen geesten zijn)

Waarschuwing

Probeer alsjeblieft nooit om een geest die nog op aarde vastzit te bevrijden zonder dat je daar grondig in bent getraind. Er zijn talloze goede redenen waarom ik je hier voor waarschuw.

Hoe ruim je je huis energetisch op en zorg je ervoor dat ongewilde energieën je huis verlaten? Denise Linn helpt je hiermee in De geheimen van space clearingIn dit boek leer je de kunst van het reinigen en harmoniseren van de energie in een ruimte. In dit boek leer je niet hoe je geesten kunt bevrijden maar je leert wel hoe je energieën kunt opruimen die gewoonlijk voor geesten worden aangezien (zoals de energieën in dit artikel!).

Bestel jouw exemplaar voor €22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.com

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *