Gratis tarot legging; diverse online tarot kaart leggingen

Behoefte aan een gratis tarot kaart legging? Juist in deze tijden van vaak thuiszitten en het op uzelf aangewezen zijn, kan ik me voorstellen dat u soms wel wat extra inzichten kunt gebruiken. Om deze reden wil ik bij deze graag nog eens extra aandacht besteden aan de gratis online tarot leggingen die ik voor Catharinaweb heb gemaakt.

De onzichtbare wereld

De onzichtbare wereld betreft een gratis tarot kaartlegging waarmee u antwoorden kunt krijgen die betrekking hebben op een overleden dierbare. Middels de kaarten die u trekt, worden uw herinneringen aan deze overledene als vanzelf uit uw onderbewustzijn opgediept waardoor u direct de link kunt leggen met bepaalde ervaringen of gesprekken die u met uw overleden dierbare hebt gehad.

Het is heel goed mogelijk dat hier het antwoord op uw vraag ook bij zit. Een blik die u destijds onbewust heeft opgevangen, iets dat uw overleden dierbare bij leven tussen de zinnen door heeft gezegd of proberen te zeggen wat u niet bewust maar wel onbewust hebt opgeslagen, alles is mogelijk. Het is hoe dan ook  het proberen waard!

Tarot afslank coachkaart

De gratis tarot afslank kaart is ideaal in een periode als deze waar veel mensen weinig bewegen maar wel vooral troost vinden in lekker eten en drinken. Hoewel sommige adviezen van deze kaarten ook betrekking hebben op de sportschool, kunt u hier met uw eigen creativiteit vast wel een alternatief in de vorm van een indoor-activiteit voor verzinnen.

Koop bijvoorbeeld een set resistance bands, dumbbells of een fijne hometrainer  en volg op Youtube leuke en doeltreffende trainingen in uw eigen woonkamer! Of natuurlijk lekker in de tuin of op het veldje achter uw huis. Hoe gaaf zou het zijn als u uw quarantaineperiode uit komt met een killerbody!

Domino orakel

Het Gypsy Domino orakel heb ik speciaal gecreëerd voor online gebruik en biedt zowel toekomstvoorspellingen als inzichten. Hoewel het hier vooral om spiritueel entertainment gaat, kunnen de boodschappen van de stenen wel degelijk uw ogen openen met betrekking tot uw huidige situatie.

Voor niets gaat de zon op, maar voor hetzelfde geld – dus gratis – kunt u ook fijn uw eigen dag-steen trekken. Baat het niet…

Zigeuner orakel

Het zigeuner orakel betreft een kaartlegging met gewone huis tuin en keuken speelkaarten. In een ver verleden – voor ik leerde werken met de tarot – begon ik met het lezen van de traditionele speelkaarten. Deze kennis vormde later een ideale basis voor het leren van de tarot.

In opdracht van Astro Media heb ik het online zigeuner orakel ontwikkeld op basis van de traditionele kaartleg kunst van oude zigeunerfamilies die hier in de geschiedenis hun brood mee verdienden. Trek uw gratis gypsy dagkaart en de kans is groot dat er zomaar een puzzelstukje op zijn plek valt.

Gratis live tarot readings

Naast bovenstaande gratis online tarot kaartleggingen ga ik op Instagram en Facebook regelmatig live en kunt u mij op die momenten persoonlijk (gratis) uw vragen voorleggen. Als u mij daar volgt krijgt u automatisch een melding wanneer ik ga uitzenden.

Wellicht tot dan? 🙂

Tarot blog >HOME

Bekijk het origineel