Het fenomeen en de betekenis van 11:11: De tweelingvlamconnectie

Ik heb altijd al nummerreeksen gezien die het universum me stuurt. Toen ik jonger was, merkte ik ze op, maar besteedde ik er niet veel aandacht aan. Naarmate ik ouder werd en meer kwam te weten over synchroniciteit en de mystieke elementen van het universum, ben ik me veel bewuster gaan worden van hen en van de tekens of lessen die ze in je leven geven.

‘11:11 is dat het universum zichzelf uitschakelt en zo jou laat zien waar je je bevindt.’ – Abraham Hicks

Betekenis van 11:11

Ik heb een dubbele verjaardag (2-22), wat betekent dat mijn geboortemaand en -dag allemaal hetzelfde nummer hebben. Volgens de numerologie hebben oude zielen vaak verjaardagen met hogere trillingen, zoals dubbele cijfers. Het zijn ook diezelfde individuen die meestal meer afgestemd zijn op de boodschappen die het universum je door middel van nummerreeksen stuurt.

Elke nummerreeks heeft een andere betekenis en ze kunnen ook per persoon enigszins verschillen. De nummerreeks 11:11 is de bekendste en valt het vaakst op, omdat die namelijk verschijnt op klokken, kentekenplaten en bonnetjes. Veel mensen doen een wens als ze dit nummer zien, maar de meesten begrijpen het belang van de reeks niet.

Volgens de numerologie bezit het getal 11 de kwaliteiten van geduld, eerlijkheid, spiritualiteit, gevoeligheid en intuïtie. Bovendien is de reeks idealistisch en medelevend. De mensen die zich aangetrokken voelen tot het getal 11, zitten op een ander energieniveau dan de meeste mensen, en als twee mensen samenkomen die allebei deze energie hebben, vatten ze bijna vlam.

Lees ook: Engelengetallen: waarom bepaalde getallen steeds in je leven opduiken

Wake-up call

11:11 is de manier van het universum om je aan te sporen aandacht te schenken aan je hart, ziel en je innerlijke intuïtie. Het dient als een wake-up call, zodat je geen kansen mist in dit leven. Als je deze specifieke volgorde van getallen ziet, betekent het dat het universum je ogen probeert te openen zodat je meer aandacht besteedt aan de synchroniciteit om je heen.

Heb je ooit aan iemand gedacht die je op dat moment plotseling belt of sms’t? Of je ziet hun naam ergens staan of je ontmoet mensen die dezelfde naam hebben? Loop je fysiek tegen iemand aan waar je bewust of onbewust aan hebt gedacht? Het is geen toeval als dat gebeurt, maar synchroniciteit. Het universum probeert je de weg te wijzen door middel van kleine tekens, maar je zult zelf moeten luisteren.

De groei van je ziel versnelt

Als je 11:11 ziet, is dat ook een teken dat de groei van je ziel versnelt, wat betekent dat je misschien al snel het leven leeft waar je alleen nog maar aan gedacht hebt. Je innerlijke wereld is aan het veranderen en mensen of gebeurtenissen komen misschien onverwachts in je leven, maar wel op het juiste moment.

Veel mensen denken dat ze het beter weten dan het universum, maar het universum zal nooit iets op je pad gooien waar je nog niet klaar voor bent. Het feit dat je denkt dat je ‘klaar’ bent, is toch maar een illusie. Niemand is ooit echt ergens klaar voor. Je hoeft alleen maar vertrouwen te hebben dat alles met een reden gebeurt en dat alles zal uitpakken zoals het bedoeld is.

Tweelingvlam

11:11 is ook het teken dat je tweelingvlam zich in je leven manifesteert of zal manifesteren. Het bestaan van tweelingvlammen is een esoterisch concept dat een unieke zielsverbinding tussen twee mensen beschrijft. Er wordt geloofd dat de relatie tussen tweelingvlammen eeuwig duurt tussen twee geliefdes.

De gedachte achter tweelingvlammen versus zielsverwanten, is dat er een nieuw tijdperk in de menselijke evolutie aanbreekt waarin de spirituele groei tussen geliefden wordt verbeterd door hun relaties. Je geliefde is niet alleen iemand van wie je houdt of die in je leven past, maar ook iemand die ervoor zorgt dat je een beter persoon wilt worden.

Volgens de mythologie van tweelingvlammen wordt iemand geschapen uit één energiebron die opgesplitst wordt in steeds kleinere units totdat er nog maar twee zielen over zijn. Deze zielen reizen vervolgens naar de aarde om dualiteit en levenslessen te ervaren en leren. Dan reïncarneren ze, generaties lang, maar waarbij ze intens naar elkaar blijven verlangen.

Tweelingvlammen en zielsverwanten

Tweelingvlammen bevinden zich op een hogere frequentie dan zielsverwanten, omdat ze het ultieme voorbeeld zijn van yin en yang. Ze zijn elk twee individuele zielen, maar ze vullen elkaar aan en begrijpen elkaar op een zeer unieke manier. Ze worden ook wel tunnelpartners genoemd, omdat ze precies dezelfde frequentie uitzenden, waardoor ze elkaars energie aanvoelen als ze bij elkaar in de buurt zijn.

Als je ooit iemand in je leven hebt gehad van wie je jullie connectie niet helemaal kunt omschrijven, dan is er een grote kans dat deze persoon je tweelingvlam is. Als je je tweelingvlam in je huidige leven ontmoet, voel je je op je gemak en begrijpen jullie elkaar. Er is een intiem en vredig gevoel, het gevoel van thuiskomen.

Je zielsverwant kan iemand zijn met wie je gewoon vrienden bent of iemand die je gaat helpen je leven te veranderen. Je kunt wel tien verschillende zielsverwanten in je leven tegenkomen, maar je hebt maar één tweelingvlam.

Gids

Als je 11:11 ziet, betekent dit dat je tweelingvlam zich elk moment aan je kan tonen in je leven. Jullie zijn je misschien allebei bewust van het moment dat gaat komen waarop jullie energie samenkomt. Je voelt dan namelijk aan dat iets op het punt staat te gebeuren. Je wordt je meer bewust van de subtiele energie om je heen en het onzichtbare draad waarmee iedereen in de wereld verbonden is. Ook kun je zelfs een spirituele gids tegenkomen die je helpt om bij je tweelingvlam te komen. Deze gids kan het universum zijn of zelfs zielen die de aarde al hebben verlaten.

Het belangrijkste wat je moet doen als je 11:11 ziet, is aandacht besteden aan de tekens die je krijgt, de dromen die je hebt en om natuurlijk altijd een wens te doen.

Geschreven door Kate Rose

Boekentip: De drie grote liefdes in je leven

de drie grote liefdes in je levenIn De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben en de lessen die zij met zich meebrengen om de Ware te kunnen ontmoeten. Ontdek waarom je vorige liefde niet de Ware bleek te zijn en het verschil tussen verschillende soorten liefdes.

Reserveer nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending. Verschijnt 1 september 2020.

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *