Hoe je de fluisteringen van je ziel kunt horen

Dit leven is een grote inwijding voor de ziel. Ons persoonlijk doel terwijl we hier op aarde zijn, is om te groeien als zielen. De beste manier om dit te doen is door een zielsgeleid leven te leiden. In de online cursus Zelfinzicht in je ziel die binnenkort verschijnt leert intuïtief expert Rebecca Campbell waarom je hier op aarde bent en hoe je de stem van je ziel kunt verstaan. Bekijk hieronder alvast de proefles of lees eronder de transcriptie. 

Meld je nu direct aan om als eerste op de hoogte te zijn van de early bird korting!

Meld je vandaag nog aan.

Hoe je de fluisteringen van je ziel kunt horen

“Een door de ziel geleid leven betekent dat we verbonden zijn met de fluisteringen van onze ziel en dat we ons elke dag door hen laten leiden. Als we een zielsgeleid leven leiden, gebeurt er echt iets magisch. We gaan op in de stroom met de rest van het leven.

Onze zielen zijn verbonden met een intelligente kracht die verbonden is met alles in het hele universum. Als we ons overgeven aan de intelligentie van onze ziel, geven we ons over aan de intelligentie van het hele universum. We geven ons over aan dezelfde krachtige kracht, die de planeten doet draaien, de getijden doet komen en gaan, de bloemen doet bloeien. En we vinden onszelf terug in het leven van onze bestemming. Dat is het leven dat in de hoogste expressie is van wie we werkelijk zijn.

Ik ben Rebecca Campbell, schrijfster, creatieveling en de bestseller auteur van ‘Light is the new black’, ‘Rise sister rise’ en ‘Verlicht je Geest Orakelkaarten’. De Brahma Kumaris noemde mij een van de top 100 vrouwelijke spirituele leiders van de geest en internationaal geef ik op het hart gebaseerde workshops, waar ik mensen aanmoedig om meer tijd met hun ziel door te brengen.

Je ziel roept altijd, op elk moment van de dag

En dat is waarom ik hier vandaag ben en waar we het over gaan hebben in dit artikel over zielsroeping. Ik ben hier om je te begeleiden om duidelijk de fluisteringen van je eigen ziel te horen en om dit ongelooflijke deel van jou, je leven te laten leiden. Ik geloof dat onze ziel ons altijd roept, op elk moment van elke dag. En als we de moed verzamelen, om van onze eigen persoonlijke wil, over te stappen naar de grotere wil van het universum, zul je merken dat je het leven leeft waarvoor je geboren bent, op de hoogste manier.

Wij hebben allen een persoonlijk doel, namelijk te leven in overeenstemming met de influisteringen van onze ziel. Aangezien wij cyclische wezens zijn, is het beantwoorden van de roep van onze ziel niet iets eenmaligs. Wanneer we de roep van onze ziel beantwoorden, beginnen we in de stroom van de rest van het leven te vallen.

Een periode van groot ontwaken

Als we de roep van onze ziel weerstaan, kunnen we het gevoel krijgen dat we vastzitten en uit balans zijn. Deze periode van de geschiedenis is door de mystici en wijzen door de eeuwen heen voorspeld als een periode van groot ontwaken en verandering. Ik geloof dat sommige zielen op de planeet op dit moment, wat ik een dubbele missie noem, hebben. Dat is het persoonlijke doel om individueel als ziel te groeien, en ten tweede, een collectieve missie om de planeet op hun eigen unieke manier te harmoniseren.

Beide kunnen worden vervuld door je elke dag af te stemmen op de roepingen van je ziel en in overeenstemming daarmee te leven. Mijn ervaring is dat degenen onder ons die een dubbele missie hebben, vaak het gevoel hebben dat er iets ontbreekt wat zij hier kwamen doen en dat het is alsof de tijd opraakt. Als jij dat gevoel ook hebt, wil ik je verzekeren dat de enige manier om de roeping te gaan missen, is door je zorgen te gaan maken over het missen ervan. Onze ziel spreekt tot ons in fluisteringen, in herinneringen, duwtjes, tekens en in ontwakende ervaringen.

De Raad van het Licht

Ik heb deze tijdens mijn hele leven gekregen. Maar een van de meest diepgaande ontwakingservaringen maakte ik mee in 2008, tijdens een vorige levensregressie. Ik werd teruggevoerd naar het moment vóór dit leven, waar ik mijn eigen persoonlijke en collectieve missie ontving van de Raad van het Licht. Ik zie de Raad van het Licht als de Verenigde Naties van de spirituele wereld. Zij zijn een team van welwillende wezens die zich toeleggen op het helpen verhogen van het bewustzijn op Aarde en de gehele mensheid.

Voor degenen onder ons die zijn binnengekomen met wat ik een dubbele missie noem, jullie zullen waarschijnlijk ook je missie van de Raad van het Licht hebben gekregen. Voor mijn ontmoeting met de Raad van het Licht werd ik meegenomen naar een enorme, open, extreem heldere, witte, lichtgevende ruimte, waar vele andere zielen bijeen waren. Hoewel ik de andere zielen niet kon zien, kon ik hun aanwezigheid voelen, als ballen van zoemende, gloeiende, heldere energie. Het was moeilijk te onderscheiden waar de ene ziel ophield en de andere begon. Het was de beste reünie die je je kunt voorstellen. De sfeer was elektrisch, vol verwachting, net als voor een muziekconcert.

Als groep kregen we onze collectieve missie

Sommige van de verschillende ziel energieën kwamen me bekend voor, alsof ik al eerder met een paar van hen geïncarneerd was. Als een groep kregen we toen de opdracht voor onze collectieve missie, dit leven hier op aarde. Ons werd verteld dat we in deze incarnatie de onderlinge verbondenheid van nieuwe media, communicatie en creativiteit zouden gebruiken om een massaal spiritueel ontwaken te creëren.

Ons werd verteld dat onze opdrachten diep in ons zouden worden doordrongen en dat we mensen en situaties zouden krijgen die ons uit onze sluimer zouden wekken, vroeg in ons leven .

Volg wat jou verlicht

Toen we eenmaal wakker waren, moesten we datgene volgen wat ons verlichtte, en zo de wereld om ons heen verlichten en inspireren.

Als we dit zouden doen, zou het een kettingreactie van massaal ontwaken veroorzaken, als een ieder van ons zich zou verbinden met onze zielenstem en deze zou delen, zou het de planeet harmoniseren, op onze eigen unieke manier en het gemakkelijker maken voor anderen om hetzelfde te doen.

Daarna kregen we allemaal informatie over onze eigen persoonlijke missies. Ik zou je niet kunnen zeggen of er honderd of honderdduizend zielen met mij waren, want in werkelijkheid voelde het alsof we allen verenigd waren. Dus misschien was jij er ook. Als je het gevoel hebt dat je zowel een persoonlijke missie, als een collectieve missie hebt, is het waarschijnlijk dat je die van de Raad van het Licht ontvangen hebt. Als dit met je resoneert, onthoud dan dat zij altijd beschikbaar zijn om je te begeleiden, bij elke stap onderweg. Nu je dus weet van de Raad van het Licht en dat het mogelijk is dat je een missie van hen hebt ontvangen, vraag je je waarschijnlijk af wat de missie van je ziel is.

Waarom ben je hier op aarde?

De beste manier om toegang te krijgen tot wat je hier kwam doen, is door tijd door te brengen met je ziel en te beginnen haar oproepen te beantwoorden. Je ziel roept je altijd, elk moment van elke dag. Je bent nooit te oud om zijn roep te beantwoorden, en het kan nooit te laat zijn.

Want de waarheid is dat je ziel altijd roept. Het riep je gisteren, het roept vandaag, en het zal volgende week roepen. Ik denk dat het belangrijk is te weten dat het beantwoorden van de roeping van je ziel niet een eenmalige daad is. Het is echt een eeuwigdurend gesprek. Het gaat er niet om één groot ding te doen, of één antwoord te vinden op de grote vraag over: “Wat mijn doel nou is?”

Duizenden kleine dingen

Het gaat om honderden en duizenden kleine dingen te doen in die richting, steeds maar weer. Het is door het volgen van elke kleine oproep, een stap hier en een sprong daar, dat wij het leven leven waartoe wij geroepen zijn. Je ziel kent de perfecte volgende stap voor jou. Dus laten we samen beginnen af te stemmen op de fluisteringen van je ziel. Onderzoek van de ziel is een van mijn favoriete instrumenten om de roep van onze ziel te horen, die vaak komt als duwtjes en gefluister.

Als je geen tijd vrijmaakt om te luisteren, kun je ze gemakkelijk missen. Ik nodig je uit om nu samen met mij naar de fluisteringen van je ziel te luisteren.

Oefening

Alles wat je nodig hebt is een blocnote en pen, en neem even de tijd om echt comfortabel te worden. Je kunt op een bank gaan zitten, of waar het voor jou comfortabel is.

Leg even je blocnote en pen neer en leg je hand op je hart. Haal hier eens diep adem. Zak echt weg in wat je vasthoudt, de stoel, of waar je dan ook op zit en adem diep in.

En adem uit. Stel je je een mooie bloem voor in het midden van je hart. En met je volgende ademhaling en moed en wil, laat die bloem zich moedig openen, blaadje voor blaadje.

Het onthult een licht in het centrum, het onuitroeibare deel van jou. Je ziel, je oude zelf. En met je volgende ademhaling, nodig je dit deel van jou uit om naar voren te stappen, schrijf je dit deel van jou om je echt te leiden en je nu toe te fluisteren. Diep inademen.

En adem uit. Open voorzichtig je ogen en pak je notitieboekje, een stuk papier en pen. En bovenaan de pagina, wil ik dat je de volgende vraag opschrijft. En terwijl je schrijft, wil ik dat je er niet over nadenkt, schrijf gewoon wat intuïtief opkomt.

Vraag 1

De eerste vraag om te schrijven is: “Mijn ziel verlangt naar …?” Dan schrijf je de nummers één tot vijf eronder. Neem even de tijd, ik wil dat je intuïtief de nummers één tot vijf invult. Waar verlangt je ziel nou naar? Je ziel spreekt echt tot ons in verlangens en hunkeringen. Denk er niet te veel over na.

Vraag 2

Op een nieuwe bladzijde wil ik dat je de tweede vraag opschrijft, die luidt: ‘Mijn ziel roept me om …?’ En schrijf dan de nummers één tot vijf eronder. En nu weer hetzelfde, dezelfde aanpak, vul gewoon de nummers één tot vijf in, wat roept je ziel je nou op om te gaan doen? Denk er niet te veel over na. Vertrouw op wat komt en het hoeft niet logisch te zijn.

Als je nu terugkijkt op je beide lijsten, wil ik dat je ze energiek scant en één ding omcirkelt, van elk van de lijsten, die er het meest uitspringt.

Kiezen

Kijkend naar de twee dingen die je omcirkeld hebt, wil ik dat je er een van uitkiest. Onderstreep misschien dat ene ding dat het meest resoneert. Nu wil ik dat je een kleine stap opschrijft die je vandaag kunt gaan nemen, om deze zielsfluistering te belichamen. Maak het niet groot, maak het heel, heel klein. Eén ding dat je vandaag kunt doen, in de richting van dit zielengefluister. Ik zou graag horen wat er in die oefening voor jou doorkwam. In het deel van commentaren bij deze video, wil ik dat je jouw enige zielenfluistering deelt en de klein stap die je gaat nemen in de richting van die zielenfluistering.

De ziel wijst altijd zachtjes

Onthoud dat je ziel je altijd zachtjes wijst in de richting van je hoogste pad en je meest bevredigende leven. Wat de meeste mensen tegenhoudt om een zielsgeleid leven te leiden is dat ze wachten tot het pad volledig logisch is, voordat ze zelfs maar de eerste stap gaan zetten. Maar vaak is de roeping van je ziel in het begin niet helemaal logisch.

Daarom is er zowel geloof als moed nodig om een zielsgeleid leven te leiden. Het diepste gebed van mijn hart is dat wij allen de moed verzamelen om te vertrouwen op de fluisteringen en ingevingen van onze ziel. Want als we dat doen, beginnen we in harmonie te bewegen met de rest van het leven.”

Wil jij verdere stappen zetten om de fluisteringen van je ziel te verstaan?

Start van vandaag nog met de online cursus Zelfinzicht in je ziel van Rebecca Campbell waar dit een proefles van was. Ga met het interactieve werkboek aan de slag om steeds meer tijd met jouw ziel door te brengen en zo jouw hoogste potentie te behalen.

Tot en met 22 februari 2022 start je de online cursus nu met early bird korting! Wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden wanneer de pre-orders openen? Meld je dan hier aan. 

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *