Hoe je trillingsfrequentie en je liefdesleven elkaar beïnvloeden

Door je bewuster te worden van je trillingsfrequentie kun je jouw (liefdes)leven verbeteren. Benieuwd hoe het werkt? Mjon van Oers, auteur van Detox je liefdesleven, legt het uit in dit artikel. “Positieve emoties komen overeen met zeer hoge trillingen en daarmee trek je liefde aan.”

Wanneer je jouw frequentie verhoogt, laat jij je niet meer zo snel negatief beïnvloeden door een giftig iemand.

Je persoonlijke trillingsfrequentie

Vanuit het oogpunt van de kwantumfysica is alles trillende energie. Ook jij bent een wezen dat is samengesteld uit verschillende trillende energieniveaus. Lichaam, geest, gedachten en emoties hebben allemaal een eigen energie; samen creëren ze jouw algehele staat van zijn, je levenskracht, oftewel je persoonlijke trillingsfrequentie. Hoe je trillingsfrequentie is, zegt veel over hoe je bent, handelt en omgaat met het leven. Bovendien speelt je trillingsfrequentie ook een belangrijke rol als het gaat om je gezondheid, je groei als mens, je relaties én je liefdesleven.

Grote invloed op je leven

Misschien heb je nog nooit over je persoonlijke trillingsfrequentie nagedacht, omdat je gelooft dat de omstandigheden in je leven toevallig of natuurlijk van aard zijn. De impact van je trillingsfrequentie op je dagelijks leven is enorm groot. Vergelijkbaar met radiogolven die duidelijk te horen zijn maar ongezien blijven, wordt je trillingsfrequentie voortdurend uitgezonden in het universum. Hij informeert de wereld over wie je bent, wat je van jezelf denkt en hoe je verwacht dat je wordt behandeld.

Positieve activiteiten die jou een blij, dankbaar, liefdevol en vredig gevoel geven, verhogen je trillingsfrequentie. Net zoals gewoontes die bijdragen aan je fysieke gezondheid en geestelijke kracht dat doen. Aan de andere kant kun je bij een staat van zijn met lagere frequenties denken aan een zwakke gezondheid en een gebrek aan spiritueel bewustzijn.

Hoe langer en intenser je in een bepaalde gedachte of emotie blijft, hoe meer je die gevoelens genereert. Dat is wat dan jouw bewustzijn vormt en wat je trillingsfrequentie zal zijn én hoe die zich uitbreidt. En dat is goed nieuws, want door je bewuster te worden van je trillingsfrequentie kun je jouw (liefdes)leven verbeteren!

Met wie omring jij je?

Net als je gedachten, emoties, intenties, keuzes en acties dragen ook je omgeving en de mensen om je heen allemaal bij aan je trillingsfrequentie. Je kunt gevoelig zijn voor de frequentie die je van anderen oppikt en natuurlijk vangen anderen ook jouw energie op. Dit is de reden waarom jij je heel bewust wilt zijn van wie je om je heen hebt. De mensen in je omgeving zijn vanwege hun frequentie belangrijk. Laat ik een voorbeeld geven. Je hebt vast weleens gevoeld of gezegd: ‘Diegene zit echt niet op dezelfde frequentie als ik.’ Of: ‘Ik zit met die persoon helemaal op dezelfde golflengte.’

Hoogstwaarschijnlijk had je het dan over de energie van iemand, maar in wezen evalueer je dan de trillingsfrequentie van die persoon op dat moment.

Energieke vervuiling in relaties

De dynamiek in je liefdesleven is volledig gebaseerd op energie. Met wat voor soort energie je werkt, is dus belangrijk. Hoog trillende emoties zijn positief en voelen fijn. Laag trillende emoties zijn negatief en voelen niet goed. Ze zijn zelfs schadelijk, zowel emotioneel, mentaal als fysiek. In relaties en bij het daten is er veel ‘energieke vervuiling’.

Een ongezonde relatie heeft een zeer negatieve invloed op je. Als je verbonden bent met iemand die maar klaagt, roddelt en pessimistisch is, wees dan voorzichtig! Als jij je er niet bewust van bent hoe een negatief mens je volledig kan beïnvloeden, bestaat de kans dat je die persoon bijna wordt. Dit kan je trillingsfrequentie verminderen en elk aspect van je leven verzwakken.

Omgekeerd geldt hetzelfde. Als je met een gelukkige, positieve en vastberaden partner bent, tril je ook zelf gemakkelijker op deze frequentie. Dit heeft een positief effect op andere aspecten in je leven. Daarom is het zo belangrijk om je hiervan bewust te zijn en je liefdesleven van giftige relaties te ontdoen.

Je liefdesleven ontgiften

Op de reis door je liefdesleven is het goed om te onthouden: positieve emoties komen overeen met zeer hoge trillingen en daarmee trek je liefde aan. Met veel negatieve emoties, negatieve energie en nep-verbindingen drijf je juist weg van liefde, omdat ware liefde wordt afgestoten door negatieve energie.

Wanneer jij je frequentie verhoogt, voel je een groter innerlijk vertrouwen en begrijp je meer. Je laat je niet meer zo snel negatief beïnvloeden door een giftig iemand die je (energie) naar beneden haalt. Je hebt er geen enkele behoefte aan om je nog langer door negatieve stoorzenders te laten beïnvloeden, omdat je voelt dat dit ‘een ruis’ in je frequentie veroorzaakt.

Je ware Zelf zijn

Als je kunt leven met meer positieve emoties, zoals vreugde, enthousiasme, waardering, ga je vooruit op de reis in je liefdesleven. Zo werk je aan het elimineren van negativiteit en ben je op weg naar harmonieuze en liefdevolle relaties. Door jouw hoge trillingsfrequentie met liefdevolle vibes trek je nog meer liefde aan.

De beste manier om de trilling die jij de wereld in stuurt hoog te houden, is: zorg ervoor dat jij je liefdevolle ware Zelf bent. Komt er dan iemand op je pad die met jouw trillingsfrequentie ‘matcht’ en er ook alles aan doet om de eigen frequentie hoog te houden, dan verhogen jullie samen de trillingsfrequentie nog meer. Niet alleen van jezelf, maar ook van alles en iedereen om je heen.

Boekentip: Detox je liefdesleven van Mjon van Oers

detox je liefdeslevenIn Detox je liefdesleven van Mjon van Oers leer je gezonde relaties aan te trekken en zelfliefde te cultiveren. Je krijgt de sleutels in handen om op vijf niveaus; mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch te kunnen herstellen. Deze holistische aanpak zorgt voor meer bewustzijn, respectvollere relaties en brengt je zin in het leven weer terug.

Bestel jouw exemplaar voor € 21,- met gratis verzending bij Boekenwereld.com of bestel het e-book voor € 9,99.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *