Inspirerend leven agenda 2023 nu met hoge korting te bestellen!

Ben jij ook zo dol op notitieboekjes en agenda’s? In samenwerking met Uitgeverij AnkhHermes hebben we een geweldige stationarylijn opgezet. Ben je op zoek naar een fantastisch cadeautje voor iemand die je dierbaar is? Bekijk hieronder het aanbod van de Inspirerend Leven Stationarylijn!


Bestel nu jouw Inspirerend leven agenda voor 2023! De Inspirerend Leven Agenda voor 2023 staat in het teken van opnieuw je eigen pad vinden. Luister naar je innerlijke stem door de ruis van alledag en maak connectie met wat en wie echt belangrijk voor je is. Met behulp van het ritme van de seizoenen en de maancyclus hervind je je balans. Een agenda vol praktische tips voor meer rust en verbinding met jezelf. Er is genoeg ruimte voor je gedachten, notities, dromen en wensen. Met bijzondere quotes van inspirerende auteurs, magische beelden en warme kleuren.

Het formaat is 14,8 x 21 cm | 12 maanden van 2023 | weekindeling per twee pagina’s | overzicht  feestdagen en vakanties | maandelijkse reflectie | jaaroverzicht | maankalender | harde kaft met elastiek en leeslint | Van € 15,- voor € 10,-.


Inspirerend Leven JournalMet het Inspirerend leven Journal schrijf, teken en plak je jouw persoonlijke bron van inspiratie bij elkaar. In dit prachtige en unieke blanco journal verzamel je je dromen en herinneringen, zodat je ze altijd bij je draagt. Schrijf er je gedachten, intenties en doelen in of maak er je self-care journal van en gebruik het voor je dagelijkse affirmaties, meditaties of persoonlijke rituelen. Dit journal is helemaal voor jou, met elastiek om alles bij elkaar te houden.

Formaat: A5 | harde kaft met elastiek | Inhoud: blanco pagina’s

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 10,-


Self-care en rituelenTijd voor jezelf nemen is niet makkelijk in een wereld die altijd ‘aan’ staat. Echte self-care begint bij de moed om tijd af te bakenen in je overvolle agenda, stilte toe te laten en ruimte te scheppen voor wat belangrijk is. Rituelen helpen je om dit in jouw leven bewust te markeren. In Selfcare & Rituelen vind je alle inspiratie om van je huis een oplaadplek te maken, met ruimte voor je verlangen naar balans, een gezond lichaam, meer zachtheid en schoonheid. je vindt er ook een persoonlijk self-care plan in, zodat je bewust aan de slag kunt.

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 17,50


Heb jij nog een leuk idee voor de stationarylijn van Inspirerend Leven? Stuur een mail naar info@inspirerendleven.nl en wie weet wordt jouw idee wel werkelijkheid.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *