Last van geesten of entiteiten in je huis? Deze woorden kunnen je helpen om ze te laten verdwijnen

Gebeuren er af en toe vage dingen in je huis? Klapperende deuren terwijl er geen wind is, lampen die aan en uit gaan, dingen die zomaar op de grond vallen of je bekeken voelen: het kunnen tekenen zijn van geesten of entiteiten in je huis. Vaak zijn ze onschuldig en hangen ze gewoon rond in je huis. Dankzij deze simpele tip krijg je ze uit je huis!

Wij zijn sterker

Het is goed om te weten dat niets uit in de ‘geestenwereld’ je iets aan kan doen tenzij je daar (onbewust) toestemming voor geeft. Wij zijn veel sterker in de 3d-wereld (bron). Niets wat niet uit de 3d-wereld komt heeft de kracht om je pijn te doen in de 3d-wereld. Een fijne gedachte! Stevig in je schoenen staan en geloven dat je sterker bent dan de geesten en entiteiten helpt bij het verwijderen van entiteiten uit je huis. Daarnaast is het goed om te weten dat veel geesten of entiteiten je sowieso geen kwaad willen doen.

Zo verwijder je onschuldige geesten en entiteiten uit je huis

Wanneer ze onschuldig zijn, is het vrij makkelijk om ze uit je huis te krijgen. Vraag simpelweg aan de geest of deze uit je huis wil gaan. Je kunt dit hardop of in je hoofd vragen. Wanneer je last hebt van hardnekkige, kwaadwillende of erg negatieve geesten dan kan het zijn dat dit niet werkt!

Ik heb deze truc uitgeprobeerd in een huis waar ik me al jaren bekeken voel, waar de tuindeuren klapperden en ik een energie voelde van een entiteit of geest. Sinds ik de entiteit heb gevraagd om te vertrekken, zijn al deze vagen dingen niet meer voorgevallen en voelde ik me niet meer bekeken.

Is de energie die in je huis rondzweeft wel een geest? Dit zijn 15 energieën die lijken op geesten maar geen geesten zijn en vereisen dan ook een andere aanpak.

Boekentip: Gids voor paranormale gaven

Dat je de energie van geesten en entiteiten oppikt, betekent dat je paranormaal begaafd bent. Deze gaven kunnen overweldigend zijn en het is essentieel dat je hier begeleiding bij krijgt. Mary Mueller Shutal leert je in Gids voor paranormale gaven omgaan met je gaven én hoe je jezelf kunt beschermen.

Bestel jouw exemplaar met gratis verzending bij Boekenwereld.com.

bestel nu

Lees verder over entiteiten en paranormale gaven:

Deel dit artikel online

Lisa Ensing

Lisa Ensing

Als freelance redacteur en contentspecialist help ik de redactie van Inspirerend Leven met het plaatsen van de mooiste content. Verder ben ik freelance marketeer, levensgenieter en (Vinyasa) yogadocent. Ik hou enorm van de magische wereld van spiritualiteit en ik lees vaak meerdere spirituele boeken tegelijkertijd. Verder hou ik veel van moestuinieren, de natuur, mijn plantjes, lachen, gezond leven, fotograferen, filosoferen en fantaseren.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *