Leeuwenpoort (8 augustus 2023): dit is de betekenis van dit bijzondere energie-portaal voor tweelingzielen

Als tweelingziel merk je ongetwijfeld dat de Leeuwenpoort op 8 augustus haar deuren opent. De hoge energiefrequenties raken jou diep. Astrologen Karin en Danique Vergeer leggen in dit artikel uit wat tweelingzielen te wachten staat. “Je kunt opnieuw alle heftigheid van een tweelingzielverbinding ervaren, maar nu met een nieuw persoon!”

Lees ook: Leeuwenpoort (8 augustus 2023): krachtige Leeuw-energie & contact met lichtwezens van Sirius

Je moet misschien een vriendschap, relatie of baan loslaten, om vervolgens een nieuwe richting in te slaan.

Een bijzondere gebeurtenis

Elk jaar op 8 augustus opent een bijzonder energieportaal zich: de Leeuwenpoort. Het is een belangrijke gebeurtenis die voor velen een nieuwe cyclus aankondigt, waarin je meer naar voren treedt met je talenten en meer in je kracht gaat staan. Een opwindende periode dus! Veel veranderingen kunnen nu plaatsvinden, die de toon voor het komende jaar zetten. Waarvoor ben jij naar de aarde gekomen? Wat heb je gekozen om hier te doen? Het kan nu allemaal in een stroomversnelling komen.

Dit doen de energiefrequenties van Sirius met jou

Als het portaal op dinsdag 8 augustus open gaat, komen er vernieuwende energiefrequenties vanaf de planeet Sirius naar de aarde. Hierdoor verandert niet alleen de energie rondom de aarde, het heeft óók invloed op ons fijnstoffelijke lichaam. Deze energiefrequenties activeren ons DNA, waardoor je spirituele ontwikkeling zich versnelt, je paranormale gaven sterker worden en je bewustzijn groter wordt. Ook kan er nu oude wijsheid die opgeslagen ligt in je celgeheugen, naar boven komen.

Een nieuwe start

Voor jou als tweelingziel betekent de Leeuwenpoort de start van een nieuwe periode. Je hebt steeds meer behoefte aan vrijheid; je wilt je leven op je eigen unieke wijze vormgeven. Je wordt nu uitgedaagd om je hart te volgen. Dit betekent dat je misschien een vriendschap, relatie, baan of werkproject moet loslaten, om vervolgens een nieuwe richting in te slaan.

Houd er rekening mee dat er nu veel onverwachte wendingen zijn. Vooral wanneer je druk ervaart en voelt dat er nodig verandering moet komen. Je kunt nu grote stappen zetten en beslissingen nemen die een shockeffect op je omgeving hebben.

Je karmische partner verlaten

Het kan zijn dat tweelingzielen niet langer bij hun karmische partner willen blijven. Misschien voel jij je niet gehoord en gezien binnen de relatie en heb je het gevoel dat je niet belangrijk genoeg bent voor je partner. Of je voelt geen gelijkwaardigheid en ziet geen ruimte voor spirituele groei.

Schaduwkanten zoals narcistisch of egocentrisch gedrag en woede-uitbarstingen kunnen nu meer aan het licht komen. Misschien speelt bij de ander de diepe angst om verlaten te worden. Al deze gevoelens maken dat er een wig tussen je karmische partner en jou gedreven wordt.

Contact maken met diepe gevoelens

Heb jij contact met je tweelingziel? Dan kun je uitgedaagd worden om meer diepgang in jullie samenzijn te creëren. Misschien moet je eerst door weerstand tegen veranderingen heen breken. Jullie mogen meer contact met je diepere gevoelens maken en ze naar elkaar uitspreken. Ook kunnen jullie geconfronteerd worden met dominant of egocentrisch gedrag. Het is tijd om te werken aan het vergroten van jullie zelfliefde en zelfvertrouwen.

Een nieuwe tweelingziel verschijnt op je pad!

Als tweelingzielen al langere tijd uit elkaar zijn, is het mogelijk dat hun connectie gedeeltelijk verbroken wordt. Zo ontstaat er ruimte voor een nieuwe liefde/tweelingziel. Het kan goed zijn dat jouw ziel in meerdere delen gesplitst is. En dat er nu een nieuw zielsdeel (tweelingziel) op je pad komt, met wie jij je verder kunt ontwikkelen. Je ervaart dus opnieuw alle heftigheid van een tweelingzielverbinding, maar nu met een nieuw persoon. Het kan dus een spannende tijd worden!

Verder is de kans groot dat je rond de Leeuwenpoort vaak dubbele getallen ziet en tekens die verband houden met je tweelingziel. Of je krijgt veel dromen of ingevingen met een betekenis. Het zijn magische ervaringen! Ook kun je visioenen over de toekomst van je tweelingziel en jou hebben! Jullie zielsmissie wordt steeds duidelijker.

Webinar (8 augustus): Lichtreis Leeuwenpoort

Astrologen Karin en Danique Vergeer organiseren op 8 augustus 2023 een online Lichtreis vanwege de Leeuwenpoort.

Meer informatie vind je hier.

Inspirerend leven is zowel inhoudelijk als organisatorisch niet betrokken bij dit evenement en draagt er dus geen verantwoordelijkheid voor.

Boekentip: De drie grote liefdes in je leven

de drie grote liefdes in je levenWil je meer lezen over tweelingzielen? In De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben en de lessen die zij met zich meebrengen om de Ware te kunnen ontmoeten. Ontdek waarom je vorige liefde niet de Ware bleek te zijn en het verschil tussen verschillende soorten liefdes.

Bestel nu jouw exemplaar met gratis verzending of bestel het e-book.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Deel dit artikel online

Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *