Leeuwenpoort 8 augustus: hogere energiefrequenties & spirituele ontwikkeling

De Leeuwenpoort opent dit jaar op 8 augustus 2021. Een belangrijke gebeurtenis en voor veel mensen de aankondiging van een nieuwe fase waarin zij meer naar voren gaan treden en meer in hun kracht gaan staan. In dit artikel leggen Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Isis je uit wat je kunt verwachten in deze bijzondere periode.

Het is ook een periode waarin gebeurtenissen en grote veranderingen kunnen plaatsvinden die de toon zetten voor het komende jaar. Er zijn niet alleen veel veranderingen; alles waar jij voor naar de aarde gekomen bent en gekozen hebt om te gaan doen, kan ook nog eens in een stroomversnelling komen!

Bijzondere Leeuwenpoort & Nieuwe maan

Deze Leeuwenpoort is extra bijzonder; de Nieuwe Maan in Leeuw valt precies samen met deze Leeuwenpoort! Een Nieuwe Maan symboliseert immers een nieuwe start en zet daardoor deze Leeuwenpoort extra kracht bij om vernieuwing te brengen in jouw leven. De Nieuwe Maan maakt bovendien een T-vierkant met Uranus en Saturnus. Hierdoor kan jouw innerlijke spanning toenemen en wordt de druk nog groter om belangrijke beslissingen te nemen.

De krachtige Leeuw-energie wordt door de Nieuwe Maan tevens versterkt. De Leeuw is namelijk een sterk en krachtig dier, trots, zelfbewust en vol zelfvertrouwen. Het zelfbewustzijn, de Zon en het hart horen bij de Leeuw. De Leeuw is ook een vuurteken en wakkert onze passionele gevoelens aan. Jouw wilskracht en de wil om te gaan doen waar jouw hart ligt, worden sterker. Je kunt een grotere motivatie voelen om jouw dromen waar te maken.

Stil staan bij wat nu veel van jou aandacht vraagt

Ieder jaar heeft de Leeuwenpoort een ander thema. Het thema dat in deze periode bij jou speelt, kan het komende jaar een belangrijke plaats in jouw leven innemen en een belangrijke rol spelen in jouw toekomst. Gebeurtenissen die plaatsvinden en mensen die jij rond deze datum ontmoet zijn ook belangrijk. Je kunt dus even stil staan bij wat nu veel van jou aandacht vraagt. Is dat een relatie, verhuizing, ander werk, een studie? Je kunt een sterke drang hebben om een nieuw pad te kiezen.

Sirius-energie

Op deze dag wordt er een portaal geopend, waardoor er nieuwe energiefrequenties vanaf de planeet Sirius naar de aarde komen en waardoor de energie rondom de aarde gaat veranderen. Deze energiefrequenties hebben veel impact: ze activeren ons DNA, onze spirituele ontwikkeling kan in een versnelling komen en paranormale gaven kunnen meer geopend worden. Ons bewustzijn kan groter worden en er kan oude wijsheid naar boven komen dat opgeslagen is in ons celgeheugen.

Planetaire afkomst Sirius

Veel mensen met een planetaire oorsprong (onder andere van Sirius) zijn hier op aarde met een speciale missie. Het zijn lichtwerkers en mensen die vernieuwing brengen en de weg vrij maken voor de generaties die na hen komen. Lees deze 12 kenmerken om erachter te komen of jij een lichtwerker bent. Voordat ze aan hun zielsmissie beginnen, kunnen ze vele uitdagingen tegenkomen. Zo zouden ze eerst over angsten en onzekerheden moeten stappen om vervolgens vol overgave hun hart te kunnen volgen. De energie van de Leeuwenpoort kan hen hierbij helpen.

De mensen die van Sirius komen, lijken vaak qua karakter en uiterlijk op een Leeuw. Ze hebben bijvoorbeeld krullend, wat langer haar en/of bijzondere ogen. Dragen bijvoorbeeld ‘Leeuw’ in hun naam en voelen zich aangetrokken tot de kleuren turquoise en goud. Ze zijn herkenbaar aan hun sterke band met de natuur en hebben veel affectie met de Indianen en het oude Egypte. Meestal kunnen ze slecht tegen onrechtvaardigheid en hebben een sterke drang om hun eigen weg te zoeken en hun eigen unieke manier van leven te vinden.

Ze hebben vaak bijzondere talenten en zijn ‘hooggevoelig’. Door hun hooggevoeligheid hebben ze veel te kampen met vermoeidheid en ziektes. Ze voelen zich niet thuis in deze maatschappij en  hebben soms de neiging om te vluchten. Ze willen onverwerkte emoties uit hun jeugd of vorige levens niet te voelen. Dit kan allemaal leiden tot bijvoorbeeld verslavingen.

Lichtwerkers & Leeuwenpoort

Veel lichtwerkers hebben geleefd tijdens de periode van Lemurië en Atlantis. Daarnaast hebben ze levens doorgebracht op verschillende planeten (waaronder Sirius en de Pleiaden) en hebben daar soms nog herinneringen aan. Daardoor kan het zijn dat je het gevoel hebt dat je meer ‘mogelijkheden’ hebt en dit ‘aardse’ leven als beperkend ervaart. Je kunt (onbewust) heimwee hebben naar deze levens en je niet begrepen voelen. We vinden echter steeds meer onze plek hier op aarde en de drang om vernieuwing en verbetering te brengen wordt steeds groter.

Uitwerking van de Leeuwenpoort

Wanneer je bezig bent met het zelfstandiger worden en regie wilt nemen over je eigen leven, zal deze Nieuwe Maan en Leeuwenpoort hier een positieve uitwerking op hebben. Je kunt je gesteund voelen door het versterkte zelfvertrouwen dat ontstaat onder invloed van deze Leeuwenpoort. Je kunt dan ook keuzes maken die jouw leven een totaal andere wending zullen geven.

Misschien kies je ervoor om los te komen van een (destructieve) situatie of relatie en ga je nu je eigen weg. Dit kan ook betekenen dat je gaat verhuizen of op jezelf gaat wonen, een nieuwe baan kiest waar je bijvoorbeeld meer je passie uit kan dragen en/of meer financiële mogelijkheden hebt. Je kunt ook beginnen met je eigen onderneming en vernieuwing willen brengen in deze wereld.

Intuïtie

Echter, doordat de Nieuwe Maan een T-vierkant maakt met Uranus en Saturnus, kun je ook het gevoel hebben even vast te zitten in een situatie waarin je graag een vernieuwing zou willen doorvoeren. Het kan zijn dat je opzoek bent naar een alternatieve levenswijze of alternatieve manieren zoekt voor inkomen, maar daarin een beetje vastloopt.

Je wordt dan ook uitgedaagd om te kijken naar hoe sterk je in jezelf gelooft, hoeveel zelfvertrouwen je hebt, hoe creatief je bent in het vinden van oplossingen en of je angsten voor het verlies van zekerheid en financiële tekorten durft los te laten. Je mag dus leren volledig te vertrouwen op je eigen kunnen en je intuïtie hierbij gebruiken.

De Nieuwe Maan-uitwerking

De Leeuwenpoort valt dit jaar samen met de Nieuwe Maan in Leeuw. Dit betekent dat de Leeuw-energie rond deze periode extra versterkt wordt. Aangezien de Leeuw wel houdt van een dosis drama in zijn leven, kunnen er situaties ontstaan waarin je veel drama ervaart. Er kunnen veel emoties naar boven komen en er wordt ook meteen duidelijk wat het achterliggende probleem is. Situaties kunnen duidelijk worden.

Mensen die beweren hun hart te volgen, maar dit niet doen, zullen door de mand vallen. Egocentrisch gedrag zal niet getolereerd worden. Je kunt ook erg botsen met anderen wanneer trotse gevoelens in de weg staan. Of wanneer jij of de ander te weinig aandacht en bevestiging krijgt, kun je beseffen dat een relatie misschien niet gelijkwaardig is. Door deze intense situaties waarin je kunt komen in deze periode kun je besluiten om bepaalde contacten te verbreken of juist te helen. Het kan duidelijk worden wie je dierbaar is en waar en voor wie je wilt vechten.

Overvloed

Je kunt verder een sterke behoefte voelen om niet meer zo zuinig aan te doen. Je wil juist in overvloed leven en het geld aantrekken in je leven. Dit kun je doen door meer op de voorgrond te treden, jezelf te laten zien en meer je talenten te gebruiken en kwaliteiten in te zetten. Pas wel op dat je niet met geld gaat smijten, want die verleiding kan er ook zijn!

Ziekte- en ascensie-symptomen

Er zijn ook mensen die tijdelijk ziek worden en last hebben van ascentieverschijnselen, waardoor ze tijd hebben om emoties te verwerken en om de de nieuwe energiefrequenties te integreren. Je kunt je dan ook emotioneler voelen, onrustig slapen, bijzondere spirituele ervaringen hebben, moe zijn, hartkloppingen ervaren of duizelig zijn. Je kunt ook diepe geluksmomenten ervaren.

Verder zullen wij steeds meer alternatieve manieren gaan vinden voor genezing. Dit omdat de reguliere medicijnen je lichaam teveel kunnen vervuilen en je daardoor zieker kunt worden. De vervuiling is een groot probleem aan het worden waardoor mensen ziek worden; vooral de vervuiling van de lucht, het water en ons voedsel hebben veel impact.

De Zon, horend bij de Leeuw, speelt ook een steeds belangrijkere factor in onze gezondheid, vooral voor de mensen die Sirius-energie bij zich dragen. Hun lichaam/DNA wordt steeds meer aangepast op het gebruiken van zonlicht als directe bron van energie. Zonlicht wordt steeds meer gebruikt, om ons fysieke lichaam en fijnstoffelijk lichaam (aura en lichtlichaam) te voeden, zodat organen beter gaan werken, we ons vitaler voelen en onze genezende energie sterker wordt.

Tweelingzielen & Leeuwenpoort

Tweelingzielen staan voor een “shift” in het contact met elkaar en kunnen ervaren tijdens deze Leeuwenpoort dat zij in een totaal andere fase terecht komen. De druk wordt opgevoerd om belangrijke beslissingen te nemen. Wanneer er voor lange tijd geen contact is geweest, kan het zijn dat zij op bijzondere en magische wijze door hun ‘Hogere Leiding’ weer bij elkaar gebracht worden om verdere stappen te maken in hun ontwikkeling.

Het kan zelfs zijn dat ze hun trots opzij moeten zetten en volledig in het diepe mogen springen in het contact met hun tweelingziel. Hun relatie kan dan ook meer vorm krijgen, maar ze mogen nog wel veel aan zichzelf werken. Ze kunnen ook ervaren dat er een verandering plaatsvindt in hun bewustzijn, waardoor ze inzichten krijgen in hun destructieve patronen om deze vervolgens om te kunnen zetten naar meer positieve patronen. Ze kunnen elkaar helpen hiervan los te komen.

Hart volgen

Tweelingzielen weten ook steeds meer in hun eigen kracht te komen en dit uit zich ook binnen de relatie op een positieve manier. De relatie tussen hen zal steeds minder gebaseerd zijn op afhankelijkheid en tweelingzielen kunnen elkaar juist stimuleren om hun zelfstandigheid te vergroten en hun hart te volgen.

Wanneer tweelingzielen nog in een karmische relatie zitten, kan deze relatie verbroken worden. Vooral door de steeds sterker wordende aantrekkingskracht tussen tweelingzielen, lijkt er voor hen gevoelsmatig geen andere weg te zijn dan die met hun tweelingziel. Het verbreken van de relatie zal enige moed vragen, omdat zij angsten voor verlies van (financiële) zekerheid mogen gaan loslaten. Mogelijk komen er alternatieve oplossingen voor de problemen waar zij tegenaan lopen. Al met al zal het een tijd zijn waarin doorbraken komen, doorbraken waar zij al lange tijd op zaten te wachten. Aan veel karmische situaties gaat dus een einde komen. En dit einde betekent ook een nieuw begin!

Webinar Leeuwenpoort 8-8-2021

Op deze dag geven wij een bijzondere webinar met geleide meditatie en afstandshealing om de energiefrequenties van de Leeuwenpoort te kunnen integreren en je voor te bereiden op deze nieuwe fase van je leven. We nodigen je van harte uit om met ons deze helende reis te maken.

Liefs,
Karin en Danique Vergeer
www.healingcentrumisis.com

Lees verder over de onderwerpen uit dit artikel:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *