Liefdeshoroscoop 2022: maak je eigen regels in de liefde en in relaties

De liefdeshoroscoop van 2022 laat je zien wat je dit jaar kunt verwachten op het gebied van romantiek. 2022 is een jaar waarin jouw liefdeshoroscoop je vraagt om te creëren wat je wilt en jouw liefdesleven te leiden hoe je dat wilt. Belangrijk: lees de horoscoop van het teken van jouw zon, maan én ascendant om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van 2022.

In de liefdeshoroscoop 2022 geldt er voor alle sterrenbeelden: bereid jezelf voor.

Terwijl je jezelf voorbereidt op 2022, is één ding wel duidelijk: in het nieuwe jaar maak je je eigen regels in de liefde en in relaties.

Dit betekent niet dat iedereen ineens korte affaires krijgt, het tegenovergestelde juist. Er komt een einde aan de ongekende vier maanden van Venus in de toegewijde Steenbok. Alleen de relaties waaraan je aandacht besteedt en de manier waarop zal verschillen van de sociale normen waarmee je waarschijnlijk bent opgegroeid.

Nu dat er allerlei sociale gewoontes uit elkaar vallen, is het niet verrassend dat er ook van ons wordt gevraagd om op een nieuwe manier naar de liefde te kijken. Dit betekent dat er meer ceremonies zullen plaatsvinden waarin mensen hun toewijding voor elkaar laten zien in plaats van traditionele bruiloften, en ook zullen meer mensen gaan samenwonen of zelfs twee woonplaatsen krijgen.

Liefdeshoroscoop 2022: een nieuw tijdperk

2022 is een jaar waarin jouw liefdeshoroscoop je vraagt om te creëren wat je wilt en jouw liefdesleven te leiden hoe je dat wilt.

Er bestaat geen handboek dat je moet volgen, geen mijlpalen die je moet halen. Je moet vasthouden aan je eigen geloof en besluiten wat bij jou en jouw leven past. Samen beginnen we zo een nieuw tijdperk van relaties en een manier waarop je je leven deelt met de mensen van wie je houdt.

Ook al zijn er nog steeds bepaalde momenten waarop je samen kunt wonen, samen ervandoor kunt gaan en je je kunt verloven, het gaat er met name om dat hoe beter je jezelf kent, hoe dieper je van iemand kunt houden. En dit is het jaar waarin je jezelf accepteert.

Liefdeshoroscoop 2022 voor alle sterrenbeelden

Lees de horoscoop van het teken van jouw zon, maan en ascendant om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van 2022.

Ram

(21 maart – 19 april)

Dit jaar neem je je huidige relatie onder de loep om die beter te laten voldoen aan jouw behoeften. Ook al is dat in het begin lastig, je bereikt uiteindelijk wel een punt waarop je jouw stem beter kunt laten horen zonder dat je het gevoel hebt dat je partner je ouder probeert te zijn. Het grootste obstakel is om er zeker van te zijn dat je trouw blijft aan jezelf en wat goed voelt. Laat je door dat gevoel leiden.

Stier

(20 april – 20 mei)

Misschien verras je wel een aantal mensen in het nieuwe jaar als je je realiseert hoeveel vrijheid je in de liefde hebt en hoe relaties eruit kunnen zien. Zo kun je een heleboel experimenteren en nieuwe dingen uitproberen. Communicatie is erg belangrijk, dus vergeet niet om altijd duidelijk te maken hoe je je voelt en laat de ander de verantwoordelijkheid nemen voor zijn of haar gevoelens.

Tweelingen

(21 mei – 20 juni)

Probeer je dit jaar positief op te stellen terwijl je de kans krijgt om aan een nieuwe reis te beginnen. Maar om er zeker van te zijn dat de reis nieuw blijft, moet je bepaalde zaken anders aanpakken. Probeer niets uit het verleden te gebruiken in het heden. Alles kan oprecht anders zijn als je het verleden met rust laat en je trouw blijft aan jezelf.

Kreeft

(21 juni – 22 juli)

Dit jaar komen er grote veranderingen aan terwijl je erachter komt wat niet meer bij je past en er van je wordt gevraagd om jouw gevoelens boven die van anderen te plaatsen. Ook al lijkt dit misschien eng en onnatuurlijk, het is wel belangrijk om dit te doen om zo jouw ware zelf te aanvaarden. Probeer niet altijd de vrede te bewaren, maar geloof dat wat je nodig hebt, je ook echt kunt krijgen.

Leeuw

(23 juli – 22 augustus)

Dit wordt een jaar om op terug te kijken, aangezien je nu de kans krijgt om je te richten op een nieuwe manier van liefde en je partner. Dat komt deels door al het helende werk dat je het afgelopen jaar hebt gedaan en dat je blijft doen in het nieuwe jaar, waarin je de zaken kunt zien zoals ze zijn en niet alleen vanuit jouw perspectief. Vergeet niet om aan je partner duidelijk te maken hoeveel hij of zij voor je betekent, dat helpt namelijk veel.

Maagd

(23 augustus – 22 september)

De komende twaalf maanden laat jij jouw stem op een nieuwe en krachtigere manier horen. Ook al weerhoudt die angstige gedachte ‘wat als?’ je er vaak van om te zeggen wat je echt wilt en nodig hebt, nu dat je je meer op je gemak voelt bij jouw stem, kun je jezelf ook accepteren. Blijf zelfverzekerd terwijl je dit jaar omgaat met je relaties en geloof dat je alles verdient wat je wilt en bereid je dan ook voor op het krijgen daarvan.

Weegschaal

(23 september – 22 oktober)

De komende maanden wordt er van je gevraagd om aan een heleboel nieuwe dingen te beginnen, waardoor de romantische relaties die je hebt voor jou veranderen. Dit betekent dat je jezelf op de eerste plaats moet blijven zetten in plaats van een relatie, en dat je je meer op je gemak moet voelen om dingen in je eentje te doen, zelfs al zit je in een relatie. Dit jaar ben je een stuk onafhankelijker en zelfverzekerder, waardoor je relaties een stuk veiliger aanvoelen.

Schorpioen

(23 oktober – 21 november)

Dankzij de gedeeltelijk maansverduistering in november 2021, vinden er in het nieuwe jaar veel veranderingen plaats in je relaties en in je romantische leven. Zo krijg je nieuwe kansen in de liefde en ben jij niet meer de reden dat je ongelukkig bent of niet in een relatie zit. Terwijl je tegenkomt wat er allemaal op je pad valt, houd je dan vast aan je eigen stem en aan wat jij nodig hebt en krijgt. Het kan zijn dat je het jaar eindigt met iets beters dan waar je ooit van had kunnen durven dromen.

Boogschutter

(22 november – 21 december)

Terwijl je afscheid neemt van jouw eclipsen in het teken van Boogschutter/Tweelingen, komt er ook een einde aan sommige belangrijke aspecten van je leven, met betrekking tot verschillende paden of zelfs keuzes in de liefde. Het kan daardoor zijn dat je in het nieuwe jaar eerst wat moet genezen voordat je deze nieuwe vrijheid volledig kunt omarmen.

Zorg er wel voor dat je in die periode niet zelfvernietigend te werk gaat alleen maar omdat je moet wennen aan je nieuwe leven. Waarschijnlijk moet je je focussen op bepaalde zaken en daar op zo’n manier prioriteit aan moet geven waarop je dat nog nooit hebt gedaan, afhankelijk van wat je hebt geleerd, om jezelf zo volledig open te stellen voor de liefde.

Steenbok

(22 december – 19 januari)

Dit jaar begin je aan een heleboel nieuwe dingen. Het lijkt erop dat je er eindelijk klaar voor bent om het verleden los te laten, waardoor je ruimte creëert voor een nieuwe liefde om jou te vinden. Wees niet bang als dingen sneller samenkomen dan je je had voorgesteld, aangezien de liefde soms inderdaad een eigen leventje kan gaan leiden.

Het belangrijkste is om de liefde te laten zijn wat het is, hoe die zich ook voordoet, in plaats van die op een bepaalde manier eruit te laten zien. In dat geval verbaast het je waarschijnlijk hoe geweldig de liefde is, in plaats van dat je teleurgesteld bent door wat het niet is.

Waterman

(20 januari – 18 februari)

Dit hoorde een belangrijk jaar te worden wat betreft jezelf en de relatie die je hebt gecreëerd. Ook al vergden veel oude wonden wat werk en moest je je richten op het aanvaarden van nieuwe liefde, in het nieuwe jaar bereik je een compleet nieuw niveau van toewijding.

Dat betekent niet dat iets eruit gaat zien zoals je is verteld dat het eruit moet gaan zien, maar het voldoet wel aan jouw verwachtingen en behoeften. Zorg er alleen voor dat je geen muren plaatst vanwege oude angsten, deze nieuwe liefde is veilig, je moet alleen niet vergeten om je er helemaal voor open te stellen.

Vissen

(19 februari – 20 maart)

Volgend jaar vindt er een grote ontwikkeling plaats wat betreft een van je bestaande relaties. Dit komt deels omdat je er hard voor werkt om jouw behoeften gehoord te krijgen, iets wat je op een praktische manier doet en niet op een manier waarbij je je alleen maar zorgen maakt om de romantische aspecten van de liefde.

Je voelt je goed in relaties waarin je de sterren kunt zien, maar waarin je nog steeds voor de zaadjes kunt zorgen. Je gaat een compleet nieuwe manier van de liefde tegemoet en een manier van leven in een relatie met je partner. Als je geduldig blijft met elkaar en elke dag met een open hart begint, is er dit jaar niets wat je niet kunt bereiken in de liefde.

Ontdek de geheimen van jouw geboortehoroscoop en leer de toekomst voorspellen met Yasmin Bolands online cursus Leven met de sterren! Voor € 95 krijg je 26 lessen die je op elk moment kunt stoppen en kunt volgen.

bestel nu

Lees verder over je sterrenbeeld:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *