Live webinar 18 november met Hannah Cuppen: ‘Hoe de moederwond liefdesrelaties saboteert’

In samenwerking met Hannah Cuppen organiseren we zaterdag 18 november 2023 van 10:30 tot 12:30 uur een live webinar over de moederwond. Hannah Cuppen: ‘In dit webinar ga ik uitgebreid in op het hechtingsproces en de hechtingstijlen die we hebben geleerd van onze moeder en hoe die patronen doorwerken in liefdesrelaties.’

Webinar met Hannah Cuppen

De eerste 1,5 uur zal Hannah een talk geven, daarna zal er ongeveer een half uur ruimte zijn voor vragen. Het webinar wordt gegeven via Zoom. Je ontvangt een paar dagen voorafgaand aan het webinar de Zoom link waarmee je het webinar via je computer/tablet/smartphone kunt volgen. Je kunt deelnemen zonder zelf in beeld te zijn.

Lukt het je niet om het webinar bij te wonen? Dat is geen probleem! Als je je inschrijft zul je namelijk achteraf een link ontvangen waarmee je het webinar kunt terugkijken op een moment dat het jou uitkomt.

Voor € 22,50 kun jij erbij zijn! Schrijf je nu direct in.

Hoge korting: online training Moederwond

Wil je zelf aan de slag met het helen van jouw moederwond zodat deze niet langer jouw liefdesrelaties (en andere belangrijke relaties) saboteert? Dan is er nu voor jou deze online training Moederwond: ‘Heel je moederwond én je (liefdes)relaties!’

Je bestelt de training Moederwond t/m 22 november 2023 aan met € 40 korting van € 197,- voor € 157,-.

Meld je hier aan voor de online training Moederwond

Liefdesbang

Liefdesbang

Liefdesbang van Hannah Cuppen laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, hoe liefde zo een eerlijke kans krijgt, zonder verlatings- of bindingsangst.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Wil je meer lezen over de moederwond?

Het bericht Live webinar 18 november met Hannah Cuppen: ‘Hoe de moederwond liefdesrelaties saboteert’ verscheen eerst op Inspirerend Leven.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *