Maandhoroscoop december: wat brengt de laatste maand van 2022 jou?

Wil jij weten hoe je dromen laat uitkomen? Dan mag je de Maandhoroscoop van december 2022 niet missen! Deze laatste maand van het jaar draait om de kracht van manifesteren. “Het is tijd om de werkelijkheid in evenwicht te brengen met hoop. Herinner je dat niets onmogelijk is als je nooit opgeeft,” zegt de bekende astroloog Kate Rose.

Deze maand zijn er veel belangrijke verschuivingen van planeten. Ze helpen je om de kosmische kansen op je pad te herkennen.

In de laatste maand van dit vruchtbare jaar zijn er veel belangrijke verschuivingen van planeten. Vooral de verschuivingen van Venus, Mercurius en Jupiter hebben veel impact. Deze verschuivingen begeleiden je om te voelen wat een kosmische kans je hebt gekregen.

Leef je leven alsof al je dromen al zijn uitgekomen.

De sterren en planeten begeleiden je deze maand om je leven te leiden alsof elke droom die je hebt gehad, groot of klein, al uitgekomen is. Dit is de kracht van manifestatie. Wanneer je namelijk het gevoel hebt dat er een gebrek is in je leven, duw je weg wat je het liefste wil. Dit gebeurt ook wanneer je doet alsof iets er niet toe doet terwijl dat wel zo is.

Deze maand staat dan ook in het teken van duidelijkheid en het laten samensmelten van jezelf op zo’n directe manier, dat er slechts één vibratie is die je uitzendt. Let er dus op dat je geen verwarring het universum inzendt: vermijd noodzakelijke taken niet en zend geen verwarrende of dubbele signalen uit.

Het is tijd om de werkelijkheid in evenwicht te brengen met hoop. Herinner je dat niets onmogelijk is als je nooit opgeeft.

Welke dagen zijn belangrijk voor je in december 2022? Kate Rose zette de belangrijkste astrologische gebeurtenissen op een rij zodat jij je maand kunt plannen rondom de dagen.

Maandhoroscoop december 2022 voor alle sterrenbeelden

Ram (21 maart – 19 april)

Geluksdag: vrijdag 9 december 2022

Venus gaat over financiën en luxe artikelen. Als deze planeet aan het begin van de maand in Steenbok schuift en daarmee jouw carrière belicht, zijn er veel goede dingen op komst. Dit kan betekenen dat je een nieuwe baan of salarisverhoging krijgt. Het is een kans voor jou om eindelijk te voelen dat je financieel beloond wordt voor je harde werken. Wees niet bang om te staan voor wat je verdient.

Hoe zorg je als Ram goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Stier (20 april – 20 mei)

Geluksdag: vrijdag 9 december 2022

Steenbok-energie regeert over het geluksgedeelte van je leven op het moment dat Venus, de planeet van de liefde, aan het begin van de maand in dit teken schuift. Vanaf dan zie je een ommekeer in de beste gedeeltes van je leven. Venus gaat over financiën, onroerend goed en relaties, dus de komende maand kun je groei en andere positieve dingen op al deze gebieden verwachten.

Hoe zorg je als Stier goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Geluksdag: zaterdag 3 december 2022

Misschien had je de afgelopen maanden een negatief gevoel over je carrière en je financiën, omdat je flink met dingen moest dealen. Maar op het moment dat Neptunus weer direct loopt, krijg je de kans om opnieuw hoop en zelfvertrouwen op dit gebied van je leven te voelen. Je kunt ook de veranderingen aanbrengen waar je al enige tijd naar op zoek was, omdat je dingen eindelijk helder ziet.

Hoe zorg je als Tweelingen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Geluksdag: zaterdag 3 december 2022

Neptunus gaat direct lopen in Vissen in het geluksgedeelte van jouw leven. Dat betekent dat jij je optimistischer voelt over bepaalde dingen. Als Neptunus in retrograde gaat, dan brengt dat zoveel harde realiteit met zich mee, dat het lastig is om hoop op verbetering te houden. Maar als de planeet weer direct loopt, kun je de realiteit beter in balans brengen met je dromen, waardoor je weer met meer zelfvertrouwen vooruit kunt.

Hoe zorg je als Kreeft goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Geluksdag: donderdag 22 december 2022

Venus in Steenbok staat halverwege de maand op één lijn met Uranus in Stier, waardoor er een kans voor een gezondere balans tussen werk en privé wordt gecreëerd. Je hebt de laatste tijd veel energie in je carrière gestopt, maar nu is het tijd om meer op je persoonlijke leven te focussen – óók op jezelf. Je bent geneigd om jezelf te verliezen in je werk, maar nu is het tijd om jezelf te herontdekken.

Hoe zorg je als Leeuw goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Geluksdag: vrijdag 23 december 2022

Stier-energie weerspiegelt het geluksgedeelte van jouw leven en in combinatie met Uranus zorgt dit voor een heleboel magie. Het voelt alsof alle sterren goed staan voor jou. Aan het einde van de maand komt Uranus in Stier op een positieve manier samen met Jupiter (de geluksplaneet) in Ram, waardoor je een dubbele dosis overvloed krijgt. Ram-energie representeert meestal een transformatie. Wees niet bang dat dingen om je heen veranderen, want in dit geval zorgt het voor meer licht en liefde.

Hoe zorg je als Maagd goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Geluksdag: woensdag 7 december 2022

De volle maan in Tweelingen activeert geluk en overvloed voor jou. Misschien moet je jezelf op nieuwe manieren neerzetten, bijvoorbeeld door terug naar school te gaan, een cursus te volgen of een reis te maken, om ervoor te zorgen dat je het meeste uit deze goede energieën haalt. Wees niet bang om gedurende deze tijd te shinen, want je bevindt je in de perfectie positie om alles waar je ooit van droomde te ontvangen.

Hoe zorg je als Weegschaal goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Geluksdag: vrijdag 2 december 2022

Je moet eens nadenken over wat voor jou het belangrijkst is als het aankomt op je intieme en persoonlijke leven. Aan het begin van de maand creëert Venus in Boogschutter een karmisch contactmoment met Saturnus in Waterman. En omdat Venus heerst over alles wat met waarde te maken heeft, is het nu tijd om alles eens goed op een rijtje te zetten. Op het moment dat jij je eigen vibraties en dromen stroomlijnt, sta je het universum toe ze ook naar je toe te sturen. Het goddelijke kan niets met tegenstrijdige signalen.

Hoe zorg je als Schorpioen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Geluksdag: vrijdag 9 december 2022

Venus is de planeet van de liefde, geld en onroerend goed. En wanneer de planeet aan het begin van de maand in Steenbok schuift, word je aangemoedigd eerlijk te zijn over wie en wat er voor jou het meest toe doet. Steenbok-energie staat voor een waarde die gelijk is aan de energie van Venus. Je moet ervoor zorgen dat al jouw beslissingen en keuzes in overeenstemming zijn met wat voor jou het belangrijkst is, omdat toekomstige besluiten daaruit voortkomen.

Hoe zorg je als Boogschutter goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Geluksdag: vrijdag 16 december 2022

De maan in het laatste kwartier in Maagd belicht het belang van vergeving en acceptatie voor het creëren van meer overvloed en geluk. Je wilt het misschien niet horen, maar het is tijd om bepaalde dingen los te laten. Zoals wrok, angst of overtuigingen over het leven of jezelf die je vooruitgang hebben geblokkeerd. Onderschat de kracht van vergeving niet als het om je eigen leven gaat.

Hoe zorg je als Steenbok goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Geluksdag: zondag 18 december 2022

Ceres is de moederenergie van aarde. In Weegschaal wordt geluk en overvloed gecreëerd door uit deze innerlijke energie te tappen. Ceres is jouw meest authentieke zelf, hoe jij voor jezelf zorgt en hoe je voor anderen zorgt. Het is de moeder die je als kind altijd wilde hebben. Als deze energie op een positieve manier samenkomt met Mercurius in Steenbok, is het belangrijk om over je gevoelens te praten. Vooral als ze over een betere balans voor jezelf en je dierbaren gaan.

Hoe zorg je als Waterman goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Geluksdag: vrijdag 2 december 2022

Schorpioen-energie brengt jou geluk, Vissen. Dit betekent dat als Venus in Schorpioen zich aan het begin van de maand verbindt met Saturnus in Waterman, jij een aantal karmische beloningen voor bepaalde keuzes uit het verleden ontvangt. Saturnus en Venus zorgen ervoor dat je gaat werken aan wat je graag wilt, maar op een goddelijk geleide manier. Saturnus is zuinig op zijn beloningen en deelt ze alleen uit als lessen werkelijk geleerd zijn – wat deze maand gebeurt.

Hoe zorg je als Vissen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

De maandhoroscoop december 2022 is geschreven door Kate Rose, en ook gepubliceerd op: YourTango

Boekentip: De drie grote liefdes in je leven

de drie grote liefdes in je levenBen je er klaar voor om de liefde te omarmen deze maand? In De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben en de lessen die zij met zich meebrengen om de Ware te kunnen ontmoeten. Ontdek waarom je vorige liefde niet de Ware bleek te zijn en het verschil tussen verschillende soorten liefdes.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze astrologische artikelen van Kate Rose:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *