Maandhoroscoop februari 2023: wat staat er voor jou in de sterren? (Ontdek wat je geluksdag is)

Ben je klaar om afscheid te nemen van alles wat jouw geluk en overvloed in de weg staat? Je krijgt er deze maand krachtige hulp bij. “Een stellium in Ram reinigt jou voordat je aan een nieuw hoofdstuk in je leven begint,” zegt de bekende astroloog Kate Rose in de Maandhoroscoop van februari. Ontdek wat jouw geluksdag is!

Jupiter, Juno, Vesta, Venus en de maan staan allemaal tegelijk in Ram. Dit brengt een krachtige golf van energie met zich mee.

Wat zijn de belangrijkste astrologische dagen van februari 2023? Je leest het hier.

Maandhoroscoop februari 2023

Ram (21 maart – 19 april)

Geluksdag: woensdag 22 februari 2023

Deze maand brengt een verbazingwekkende opeenvolging van gebeurtenissen in je leven. Een stellium is een verzameling planeten binnen één teken en in februari gaat het helemaal over jou. Aan het einde van de maand komen vijf planeten, waaronder Jupiter, samen. Ze duwen je in de richting van expansie en helpen jou om je leven naar het volgende niveau te tillen. Geluk blijft hangen tot mei; dan vertrekt Jupiter naar het volgende teken.

Stier (20 april – 20 mei)

Geluksdag: zaterdag 11 februari 2023

Mercurius, de planeet van communicatie en gedachten, wordt als de meester van de geest gezien. Hij regeert over veel belangrijke aspecten van jouw leven. Deze maand betreedt hij het teken Waterman. Hij activeert het gebied van werk en carrière, dus verwacht kansen en groei op de werkplek. Waterman is innovatief en doet de dingen liever anders dan anders. Dit betekent dat je niet bang moet zijn om tegen de stroom in te gaan. Want dat is misschien net wat jij nodig hebt om het gewenste succes te behalen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Geluksdag: zaterdag 11 februari 2023

Waterman heerst over alle aspecten die met geluk te maken hebben. In dit
geval gaat het om reizen, avontuur, nieuwe ervaringen en onderwijs. Hij heerst ook over meer filosofische en spirituele inspanningen. Deze maand loopt de planeet Mercurius in Waterman en is het tijd om je te concentreren op wat je vanbinnen voelt roepen. Negeer het niet! Je hebt in februari een grote kans om een bron van geluk te realiseren binnen je eigen passies. Als je ze maar volgt…

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Geluksdag: maandag 20 februari 2023

Venus wordt meestal beschouwd als de godin van de liefde. Maar ze regelt óók onroerend goed en financiën. Alles wat hiermee te maken heeft, krijgt halverwege de maand een positieve boost. Want dan betreedt Venus het teken Ram. Ram regelt financiën en carrières. Het is goed mogelijk dat je verhuist omwille van je werk. Dit helpt jou om verder uit je comfort zone te komen, die je altijd al wilde verlaten. Wees niet bang om helemaal voor iets nieuws te gaan.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Geluksdag: maandag 20 februari 2023

Ram-energie regeert expansie in je leven. Denk aan nieuwe dingen uitproberen en reizen. Het gaat erom dat jij je openstelt voor nieuwe ervaringen, want dáár ligt het geluk dat je zoekt. Deze maand verschuift Venus naar Ram en ontvang jij het geschenk van passie en motivatie. Mis geen belangrijke kansen doordat je vasthoudt aan oude verhalen. Je krijgt een cadeau, maar het is jouw verantwoordelijkheid om het te openen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Geluksdag: maandag 27 februari 2023

De maan van het eerste kwartier in Tweelingen vindt plaats tegen het einde van de maand. Ze bevat een belangrijke les voor je carrière. Tweelingen-energie regeert alle zaken die verband houden met je professionele leven. De manen van het eerste kwartier zijn het ideale moment om los te laten wat jou niet langer dient. Dit creëert een krachtige dynamiek, die je aanmoedigt om niet vast te klampen aan dat wat energie vreet. Dan kan geluk je eindelijk vinden.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Geluksdag: maandag 27 februari 2023

De maan van het eerste kwartier in Tweelingen activeert het gelukkigste aspect van je leven. Op dit moment vinden er intense positieve veranderingen in je romantische leven plaats. Je krijgt de kans om je te focussen op alles wat jij in je leven wilt creëren. Misschien is het mogelijk om meer vrede te sluiten met het verleden. Dan kun je jezelf op nieuwe manieren openstellen voor het leven dat zich voor je ontvouwt. Te mooi om waar te zijn? Je realiseert je dat je eindelijk aantrekt wat je altijd hebt verdiend.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Geluksdag: donderdag 16 februari 2023

Pallas is de asteroïde die wijsheid vertegenwoordigt. En ook de strijd die soms gevoerd moet worden om makkelijker succes te vinden. Pallas in Kreeft vertegenwoordigt de emotionele krijger. Het is een energie die je kunt overwinnen. Vind positiviteit en succes, wat je op dit moment ook doormaakt. Jouw kracht is de sleutel om een gloednieuw leven te ontgrendelen. Wees niet bang om de deur naar je verleden te sluiten, terwijl je erdoorheen gaat.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Geluksdag: zondag 5 februari 2023

De volle maan in Leeuw activeert in februari het gelukkigste deel van je leven. Het schijnt helder en zit vol mogelijkheden. Volle manen nodigen uit tot voltooiing. Het is nu het ideale moment om de cirkel rond te maken en de waarheid van je eigen emoties te omarmen. Dit is een tijd van enorme innerlijke kracht. Mogelijk besluit je dat je tijd voor jezelf nodig hebt, op een mooie plek. Om na te denken. Je weet wat je nodig hebt én je hebt de motivatie om door te zetten. Dankzij deze vermogens besef je dat het geluk dat je zocht, altijd al in je zat.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Geluksdag: maandag 27 februari 2023

Het is tijd om je te concentreren op je gezondheid, Steenbok. De maan van het eerste kwartier staat in Tweelingen en wakkert het thema ‘verbeteren van welzijn’ aan. Dit is dus een kans om eerlijk naar jezelf te zijn: wat houdt me tegen? Zo kun je het komende jaar sterker worden. Je doet dit niet alleen voor jezelf, maar ook voor de dromen die je wil realiseren. Onderschat nooit het geluk dat voortkomt uit fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gezond zijn. Het is de basis van al het andere in je leven.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Geluksdag: maandag 20 februari 2023

De nieuwe maan in Vissen activeert medio februari thema’s rond het gevoel van eigenwaarde. Zo kan een nieuwe manier ontstaan om geld te verdienen of je financiën te beheren. Saturnus verschuift begin maart naar Vissen, wat mogelijk enorme uitbetalingen oplevert. Dit teken kan jou helpen om te begrijpen wie welke waarde in je leven heeft. Het helpt je ook om je meer op je eigen financiën te concentreren. Neem de tijd om hier stabiliteit in te brengen en zorg ervoor dat je financiën je eigenwaarde weerspiegelen. Dan zit er geen limiet aan de overvloed die je kunt creëren.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Geluksdag: woensdag 22 februari 2023

Je gaat een groot jaar tegemoet, Vissen, en dat begint deze maand. Aan het einde van februari vormt zich een stellium in Ram, dat alle aspecten van financiën en verdienmogelijkheden oplicht. Dit jaar heb je eindelijk het gevoel dat je de stabiliteit hebt die nodig is om je dromen waar te maken. Wat ook een voordeel is: Saturnus gaat begin maart jouw teken binnen. Dus alles wat er nu gebeurt, maakt ook deel uit van de langetermijnplanning. Geniet ervan! Je hebt het absoluut verdiend en het houdt ook nog even aan.

Tip van de redactie: Radicale transformatie

Radicale transformatie cursusWil jij deze sterke Ram-energie gebruiken en een radicale transformatie doormaken? Leer hoe je (oude) gedrags- en reactiepatronen kunt herkennen en ontmoet je werkelijke zelf met de online cursus ‘Transformeer en heel je oude pijn’.

Ben je er klaar voor om dit mooie avontuur aan te gaan?

bestel nu

Lees ook deze astrologische artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *