Maandhoroscoop november 2022: wat staat er voor jou in de sterren?

November is een hoopvolle maand. Authenticiteit en overvloed zijn namelijk belangrijke thema’s van november 2022. Wat gaat november jou brengen? Je leest het in deze maandhoroscoop van november 2022, geschreven door bekend astroloog Kate Rose.

Laat je muren zakken en accepteer elk stukje duisternis dat je misschien nog vasthoudt. Wat in je persoonlijkheid opgebouwd is uit de meningen van anderen, mag je laten wegvallen.

November 2022: authenticiteit en overvloed

Hoe meer je jezelf bent, hoe meer het universum je kan geven. Het thema van deze maand is authenticiteit en hoe het je leidt naar geluk en grotere overvloed. Wat je uitstraalt in de wereld bepaalt wat je ontvangt. Dit zal je je plotseling realiseren wanneer de maansverduistering tijdens de volle maan plaatsvindt en Mercurius overgaat in Boogschutter.

Jezelf zijn is niet altijd makkelijk. Sommige mensen willen je veranderen door je te laten geloven dat wat zij denken dat je zou moeten zijn of denken veel beter is dan wie je werkelijk bent of wat jij zelf denkt. Deze maand staan de sterren echter op één lijn, zodat je eindelijk de wet van de overvloed begrijpt.

Wanneer je je volledige authentieke zelf bent, omarm je je eigen waarde en licht. Daardoor stel je je open om alles te ontvangen wat voor jou bestemd is. Want: wat voor jou bestemd is, kun je niet vinden als je niet echt jezelf bent.

Laat je muren zakken en accepteer elk stukje duisternis dat je misschien nog vasthoudt. Wat in je persoonlijkheid opgebouwd is uit de meningen van anderen, mag je laten wegvallen. Laat je eigen wilde ziel vrij.

Door te zijn wie je echt bent, kun je eindelijk ook aantrekken wat je waard bent.

Lees hier wat de belangrijkste astrologische gebeurtenissen en dagen van november 2022 zijn.

Maandhoroscoop november 2022

Ram (21 maart – 19 april)

Geluksdag: donderdag 17 november 2022

Het is tijd om je welbespraaktheid in je voordeel te gebruiken. Mercurius, de planeet die heerst over de geest, zal op 17 november 2022 in Boogschutter schuiven – je geluksteken. Dit is een goede tijd voor je als je een presentatie of een nieuwe carrièrekans op de planning hebt staan, of als je simpelweg je gevoelens aan een speciaal iemand wilt uiten. Gebruik je gave voor het vinden van de juiste woorden en de waarheid om de weg vrij te maken en al je dromen uit te laten komen.

Hoe zorg je als Ram goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Stier (20 april – 20 mei)

Geluksdag: zondag 13 november 2022

Venus in Schorpioen zal op 13 november 2022 een gunstige verbinding maken met Pluto in Steenbok en je helpen het meeste uit je financiële succes te halen. Venus staat bekend als godin van de liefde, maar gaat ook over je financiën. En in verbinding met Pluto helpt ze je bij het verkrijgen van meer overvloed op dit gebied van je leven. Wees niet bang om om meer te vragen, vooral als je weet dat je het verdient.

Hoe zorg je als Stier goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Geluksdag: dinsdag 1 november 2022

Het teken van Waterman staat voor de energie van een vrije geest, van iemand die niet bang is tegen de meute in te gaan om zijn hoogste doel te bereiken. Op 1 november 2022 staat de maan in het eerste kwartier in dit teken, waardoor je geholpen wordt je opnieuw te verbinden aan je dromen en er niets meer in de weg staat ze te realiseren. De maan in het eerste kwartier helpt je alle obstakels uit de weg te ruimen, zodat je vrijer een nieuw hoofdstuk in kunt stappen.

Hoe zorg je als Tweelingen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Geluksdag: zondag 20 november 2022

Vesta is de asteroïde die gaat over jouw innerlijke vuur en licht. Het is het deel van jou dat goddelijke begeleiding krijgt en intuïtief weet wat het nodig heeft om in dit leven te gedijen. Op 20 november 2022 schuift deze astroïde in de gevoelige Vissen waardoor deze energieën versterkt worden. Er schuilt magie in het opnieuw opbouwen van jezelf zodat je licht helderder zal schijnen dan voorheen. Vesta in Vissen helpt je eraan herinneren eerst voor jezelf te zorgen en dan pas voor anderen, zodat je gaat inzien dat jij je eigen geluk bent.

Hoe zorg je als Kreeft goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Geluksdag: donderdag 17 november 2022

Mercurius is de planeet die regeert over de geest, die controle heeft over je gedachten en wat je uitspreekt. Op 17 november 2022 schuift hij in Boogschutter, het teken dat gaat over de manier waarop jij je naar anderen uit en in hoeverre jij eigenaarschap hebt over je eigen waarheid. Mercurius in Boogschutter zal je assisteren bij het eren van jezelf door je zo authentiek mogelijk naar anderen uit te drukken. Hoeveel je ook geneigd bent expressief te zijn, deze energie zorgt er ook voor dat je helemaal eerlijk bent.

Hoe zorg je als Leeuw goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Geluksdag: dinsdag 8 november 2022

Jij hebt een echte geluksmaand voor de boeg vanaf het moment dat de maansverduistering in Stier het geluk in je leven activeert op 8 november 2022. Stier is een aardeteken dat zich alleen focust op wat werkelijk duurzaam en stabiel is. Het geluk dat jou deze week te wachten staat is van het soort dat zal standhouden en blijft geven. Maansverduisteringen staan voor emotionele veranderingen, wat betekent dat dit misschien meer te maken heeft met het veranderen van jouw visie op wat overvloed inhoudt.

Hoe zorg je als Maagd goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Geluksdag: zondag 20 november 2022

In de maand oktober werd er verschillende keren van je gevraagd een tandje bij te zetten. Na de verwerking en heling van zoveel relaties en het werken aan je eigen waarheid, ben je nu enorm veranderd.

Vesta is de asteroïde die gaat over jouw innerlijke licht. Wanneer ze op 20 november 2022 in Vissen schuift zal ze je tonen hoe jij jezelf en de wereld ziet. Als je nog aan het helen bent, zie je het leven ook door die bril. Maar als je je perspectief verandert, zul je veel meer dingen aantrekken.

Hoe zorg je als Weegschaal goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Geluksdag: woensdag 30 november 2022

Pallas is de astroïde die regeert over het probleemoplossend vermogen en het zien van het grotere plaatje. Op het moment dat hij retrograde gaat in Kreeft op 30 november 2022, zal dat jouw emotionele intelligentie in de gelukkigste delen van je geboortehoroscoop versterken. Dit kan betekenen dat er enkele veranderingen plaats moesten vinden in hoe jij emotionele thema’s ziet en filtert. Op het moment dat jij bepaalde emoties en gevoelens opnieuw kunt categoriseren, zul je ontdekken dat dit de sleutel is waar je al zo lang naar zocht.

Hoe zorg je als Schorpioen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Geluksdag: woensdag 16 november 2022

Het zou eens tijd worden dat jij wat geluk in je leven krijgt. Halverwege de maand lijkt het erop dat er wat positieve kansen en investeringen jouw kunt op zullen komen. De maan in het laatste kwartier staat voor het loslaten van alles wat niet werkte en je opnieuw inzetten voor wat al aanwezig is. De maan in Leeuw activeert het geluksgedeelte in jouw leven, wat betekent dat het tijd is om los te laten en ruimte te maken voor wat wel werkt.

Hoe zorg je als Boogschutter goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Geluksdag: dinsdag 8 november 2022

De maansverduistering in Stier op 8 november 2022 zal je helpen bij het vinden van je stem, Steenbok. Hierbij gaat het niet om doen en zeggen wat je denkt dat je volgens anderen zou moeten doen of zeggen. Achter je eigen waarheid staan betekent dat jij jezelf op alle manieren vertrouwt en niet alleen de dingen die jij zinvol vindt. Dit is het begin van het zien van je eigen emoties als jouw waarheid en erkennen dat dit deel van jou ook veel geluk heeft gehad, niet alleen jouw briljante geest.

Hoe zorg je als Steenbok goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Geluksdag: donderdag 17 november 2022

Mercurius is de planeet die heerst over zowel je gedachten als je woorden. Terwijl hij op 17 november 2022 in Boogschutter schuift, zal hij geluk brengen aan de mensen om je heen. Kijk eens naar diegenen die het dichtst bij jou staan en zie dat het geluk dichterbij is dan je had gedacht. Dit is hoe positieve cirkels werken: wat jij in relaties stopt, komt ook weer naar je terug.

Hoe zorg je als Waterman goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Geluksdag: woensdag 23 november 2022

Jupiter is de planeet van geluk en overvloed. Op 23 november 2022 schuift hij in Vissen, waarbij hij het deel van je leven activeert dat gaat over het zelf en jouw persoonlijke overtuigingen. Wie je bent kan niet alleen je leven veranderen, maar ook de wereld om je heen. Alles zal rond deze tijd beter voor je moeten gaan. Projecten die vertraagd zijn zullen ineens van hard start gaan en je zult er zeker van zijn dat jij je op de juiste tijd op de juiste plaats bevindt.

Hoe zorg je als Vissen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Kate Rose is kunstenaar, vrije geest, relatie-expert, coach en spreker. Ze schrijft over relaties en de liefde voor diverse toonaangevende bladen en blogs.

De maandhoroscoop november 2022 is geschreven door Kate Rose, en ook gepubliceerd op: YourTango

Boekentip: De drie grote liefdes in je leven

de drie grote liefdes in je levenBen je er klaar voor om de liefde te omarmen deze maand? In De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben en de lessen die zij met zich meebrengen om de Ware te kunnen ontmoeten. Ontdek waarom je vorige liefde niet de Ware bleek te zijn en het verschil tussen verschillende soorten liefdes.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze astrologische artikelen van Kate Rose:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *