Maandhoroscoop oktober 2022: wat staat er voor jou in de sterren?

Eindelijk, oktober is aangebroken! Het lange en moeizame retrogradeseizoen met zes planeten in retrograde is afgelopen. Nu Mercurius, Vesta, Pluto, Juno en Saturnus weer direct lopen, ontstaat er meer ruimte voor hoop. Lees in deze maandhoroscoop wat jij kunt verwachten in oktober 2022.

De afgelopen maanden waren voor bijna iedereen uitdagend.

Nieuwe maand, nieuwe kansen

Conversaties en kansen gaan weer stromen en allerlei soorten beperkingen worden nu lichter. Het voelt alsof de zon eindelijk weer begint te schijnen! De afgelopen tijd is voor bijna iedereen uitdagend geweest. September bracht namelijk niet de gemakkelijkste energie met zich mee. Oktober zal bijna direct anders aanvoelen.

Onthoud echter, dat het leven zich altijd zal afstemmen op jouw overtuigingen. Het is dus belangrijk om jouw blik aan te passen naar een meer hoopvolle en optimistische kijk.

Uitdagingen zullen afnemen en overvloed zal terugkeren in oktober mits je de zelfbeschermende mindset die je gebruikte in september loslaat. Deze maand keert het licht terug. Vooral op het moment dat Pluto, de heer van de onderwereld, weer in beweging komt aan het begin van de maand.

Alles voelt lichter en gemakkelijker aan in oktober. Gebruik deze energie om de kansen die jouw kant op komen op financieel gebied, in je carrière en zelfs in je liefdesleven te omarmen. Je kunt namelijk de neiging hebben om ze te bekijken met een pessimistische blik. Dit is een prachtige tijd voor jou om terug te keren naar de goddelijke magie die voor jou bestemd is. Zorg ervoor dat je jezelf toestaat mee te bewegen met het universum.

Maandhoroscoop oktober 2022 voor alle sterrenbeelden

Ram (21 maart – 19 april)

Geluksdag: maandag 24 oktober 2022

De Noordelijke Maansknoop in Stier staat in lijn met Chiron in Ram op 24 oktober 2022. Dit activeert jouw gevoel voor geld en financiën. Gebruik deze kans om na te denken over hoe jouw persoonlijke overtuigingen op het gebied van financiële overvloed effect hebben gehad op de realiteit waarin je je nu bevindt. Beperkende overtuigingen kun je nu helen. Deze stand kan je ook helpen bij het afbetalen van oude financiële schulden en bied je ruimte voor een frisse start.

Hoe zorg je als Ram goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Stier (20 april – 20 mei)

Geluksdag: zaterdag 8 oktober 2022

Pluto loopt direct in Steenbok op 8 oktober 2022. Als heerser van de onderwereld en het onderbewuste laat Pluto direct in Steenbok in combinatie met jouw sterrenbeeld je inzien hoeveel je jezelf hebt gesaboteerd of geholpen in je ontwikkeling. Zorg ervoor dat je alle kansen die jouw kant opkomen met beide handen aanpakt.

Hoe zorg je als Stier goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Geluksdag: 5 oktober 2022

Jouw vermogen als Tweelingen om te weten welke beslissing tot overvloed zal leiden en welke niet wordt opnieuw aangewakkerd wanneer Vesta op 5 oktober 2022 naar Waterman beweegt. Vesta is namelijk de asteroïde die regeert over jouw innerlijke licht. Misschien moet je wat aanpassingen doen. Deze aanpassingen helpen je herkennen waar je je het meest tot aangetrokken voelt en helpen bij het creëren van het geluksgevoel waar je naar op zoek bent.

Hoe zorg je als Tweelingen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Geluksdag: zondag 23 oktober 2022

Juno, de asteroïde die heerst over overeenkomsten, beweegt aan het eind van de maand naar Vissen. Na een lange tijd van retrogrades is het nu tijd om vol zelfvertrouwen een overeenkomst aan te gaan. Of dit nu gaat om een nieuwe baan, een nieuw huis of een scheiding, het universum zal je opnieuw helpen vooruit te bewegen in je leven. Dit geeft meer kansen voor je om te reizen en meer ruimte om je droomleven te creëren.

Hoe zorg je als Kreeft goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Geluksdag: zondag 9 oktober 2022

De volle maan in Ram op 9 oktober 2022 verlicht deze maand de hemel en het gedeelte van je leven dat over geluk gaat. Geluk wordt gedefinieerd door gebeurtenissen die positieve resultaten brengen. Dat is precies wat er deze maand voor jou in de sterren geschreven staat. Kleur buiten de lijntjes, leer iets nieuws, reis af naar een nieuwe plek en sta op de uitkijk voor die kansen die je leven kunnen veranderen.

Hoe zorg je als Leeuw goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Geluksdag: maandag 10 oktober 2022

Mercurius beweegt halverwege deze maan in Weegschaal. Dit belicht wat en wie jij het meest waardeert. Dit gevoel van waarde wordt sterk geassocieerd met geluk, omdat toeval niet bestaat. Keer terug naar jouw toekomstdromen, de belangrijke connectie die magie in je leven brengen en jouw talent om te plannen voor overvloed en succes

Hoe zorg je als Maagd goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Geluksdag: zondag 30 oktober 2022

Op 30 oktober 2022 loopt Mars retrograde in Tweelingen. Dit brengt jouw gevoelens en mening over goddelijke interventie (vaak gezien als geluk) naar boven. Waarin je gelooft zal zich uiteindelijk in je leven manifesteren. Wanneer je een praktische kijk hebt op het leven maar worstelt met geloven in wat je niet direct kunt zien, loop je het risico de beste momenten in het leven mis te lopen.

Hoe zorg je als Weegschaal goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Geluksdag: dinsdag 25 oktober 2022

Je jaarlijkse nieuwe maan en zonsverduistering vindt op 25 oktober 2022 plaats in Schorpioen. Dit brengt een gevoel van hernieuwing en hoop in je leven. Het is tijd om jezelf te belonen met een nieuw begin na al het diepe, transformatieve werk van de afgelopen maanden. Laat los wat uit het verleden op je drukt en open een nieuw hoofdstuk. Twijfel niet, vertrouw erop dat je er klaar voor bent.

Hoe zorg je als Schorpioen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Geluksdag: zaterdag 8 oktober 2022

Pluto beweegt in Steenbok op 8 oktober 2022 en belicht je financiën en alles wat je het meest op waarde stelt in het leven. Heb je financiële problemen gehad de laatste paar maanden? Nu zou je een beter idee moeten hebben van wat je nodig hebt om dit te veranderen en hoe je voorkomt dat dit weer gebeurt. Pluto in Steenbok zal je ook helpen de mensen om je heen beter te begrijpen en vooral degenen waar je het meest om geeft. Onderschat hun waarde niet.

Hoe zorg je als Boogschutter goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Geluksdag: zondag 2 oktober 2022

Mercurius beweegt de week van 2 oktober 2022 in Maagd. Dit zorgt voor nieuwe conversaties, baanaanbiedingen, mogelijkheden om te leren en/of kansen om op reis te gaan. Het is tijd om uit je doemdenkcyclus te stappen waarin het voelt alsof alles mis zal gaan of dat je vastzit in deze specifieke fase van strijd. Het universum staat op om jou te helpen bij de volgende stap in je leven. Jij hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je angst je niet in de weg staat!

Hoe zorg je als Steenbok goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Geluksdag: maandag 10 oktober 2022

Wanneer Mercurius in Maagd beweegt op 10 oktober 2022, zul je in staat zijn met een heldere blik te kijken naar wat er allemaal gebeurd is sinds september. Dit is een prachtige tijd om opnieuw te overleggen over een contract of een relatie, omdat jullie beiden een beter gevoel van compromis en gerechtigheid ervaren. Je kunt ook beter uit je woorden komen, dus presentaties, promoties en loonsverhogingen worden nu heel goed ontvangen.

Hoe zorg je als Waterman goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Geluksdag: dinsdag 25 oktober 2022

De nieuwe maan en zonsverduistering in Schorpioen op 25 oktober 2022 brengen nieuwe kansen voor reizen en vooruitgang deze maand. Nieuwe manen staan voor een nieuw begin en zonsverduisteringen hebben betrekking op externe veranderingen of acties. Zorg er dus voor dat niets je tegenhoudt deze maand. Deze nieuwe kansen kunnen groter voelen dan je vooraf had bedacht of gedroomd, maar het is iets wat het universum echt voor jou heeft bestemd.

Hoe zorg je als Vissen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Kate Rose is kunstenaar, vrije geest, relatie-expert, coach en spreker. Ze schrijft over relaties en de liefde voor diverse toonaangevende bladen en blogs.

De maandhoroscoop oktober 2022 is geschreven door Kate Rose, gepubliceerd op: YourTango

Boekentip: De drie grote liefdes in je leven

de drie grote liefdes in je levenBen je er klaar voor om de liefde te omarmen deze maand? In De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben en de lessen die zij met zich meebrengen om de Ware te kunnen ontmoeten. Ontdek waarom je vorige liefde niet de Ware bleek te zijn en het verschil tussen verschillende soorten liefdes.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze astrologische artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *