Maandhoroscoop september 2022: wat staat er voor jou in de sterren?

De nazomerenergie van september 2022 brengt veel romantiek en liefde. September is namelijk gehuld in de energie van Maagd en Weegschaal: twee sterrenbeelden die gek zijn op liefde en partnerschap. Wat kun jij in september 2022 verwachten? Je leest het in de maandhoroscoop september 2022, geschreven door astrologe Kate Rose.

Wat zijn de belangrijkste data van september 2022? Je leest het in dit artikel.

Maandhoroscoop september 2022

Ram (21 maart – 19 april)

Beste dag voor de liefde: donderdag 29 september 2022

Venus staat van 29 september t/m 23 oktober in Weegschaal, jouw ascendant, waardoor je liefdesleven een enorme boost krijgt. De tijd is gekomen om niet langer meer alleen te hopen dat dingen zullen verbeteren of te doen alsof ze verbeterd zijn, maar om ze daadwerkelijk goed onder de loep te nemen en vast te stellen wat je nou echt nodig hebt. Venus in Weegschaal zal hierbij helpen en hoewel het een zeer compromitterende energie is, gaat het nu eerst om wat jij nodigt hebt en daarna pas over wat er op jouw pad komt, niet andersom.

Hoe zorg je als Ram goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Stier (20 april – 20 mei)

Beste dag voor de liefde: maandag 5 september 2022

Venus, de planeet van de liefde, helpt je bij het meer openlijk uiten van je gevoelens wanneer ze aan het begin van de maand in Maagd schuift. Je ware gevoelens uiten en je kwetsbaar opstellen kan spannend zijn, maar het is de enige manier om een andersoortige relatie op te bouwen. Het doel van alles waar je recentelijk doorheen bent gegaan is om je te helpen de liefde op een andere manier te benaderen, maar uiteindelijk ben jij de enige die deze keuze kan maken.

Hoe zorg je als Stier goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Beste dag voor de liefde: zaterdag 3 september 2022

Vandaag staat de maan in het eerste kwartier in Boogschutter, wat betekent dat het jouw romantische leven activeert en je helpt groeien. Het zou geen probleem moeten zijn dat eigenlijk alles in je relatie goed gaat, maar toch worstel je ermee. In plaats van bang te zijn dat dit verandert of naar problemen te zoeken die er niet zijn, sta jezelf toe te zien dat je nu mag genieten van alles wat je in deze relatie hebt gestopt.

Hoe zorg je als Tweelingen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Beste dag voor de liefde: zondag 25 september 2022

De Nieuwe Maan in Weegschaal activeert je thuissituatie en gezinsleven, wat inhoud dat dit een tijd is om een grotere balans en helderheid in dit gedeelte van je leven aan te brengen. Het gebied waarin je nog geen veranderingen durft aan te brengen is dat gebied waarin het nu wel moet. De Nieuwe Maan in Weegschaal is een sterke, die thema’s van verandering, heronderhandeling en zelfs gerechtigheid met zich meebrengt. Het kan zijn dat er in dit gedeelte van je leven iets moet veranderen of tot een einde moet komen, zodat je eindelijk het nieuwe begin krijgt waar je nu zo wanhopig naar verlangt.

Hoe zorg je als Kreeft goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Beste dag voor de liefde: woensdag 21 september 2022

Saturnus in retrograde in Waterman brengt je allerlei nieuwe kansen om dingen vanuit een uniek perspectief te zien. Vandaag als hij op één lijn komt te staan met de Jupiter retrograde in Ram, wordt het tijd ervoor te kiezen dingen ook anders aan te pakken. Saturnus in Waterman brengt lessen op romantisch gebied naar de voorgrond. Dit is het gebied waarop je dingen anders moet aanpakken, in plaats van je partner altijd maar de schuld te geven. Op het moment dat je daadwerkelijk in staat bent deze les te belichamen, zorgt dit er uiteindelijk voor dat je manier van handelen zal veranderen.

Hoe zorg je als Leeuw goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Beste dag voor de liefde: zaterdag 10 september 2022

De Volle Maan in Vissen vormt het hoogtepunt van jouw jaar als het op de liefde aankomt. Vissen is jouw ascendant en representeert alles op het gebied van liefde en relaties. En met weinig elementen die een obstakel vormen voor deze maan, zou het er eentje kunnen zijn die je niet snel zal vergeten. Het is nu bijna een volledig jaar van reflectie geweest op dit gebied van je leven. Door de kennis die je hebt opgedaan over jouw waarheid, grenzen en zelfs simpel vertrouwen, zou deze maan wel eens de realisatie mee kunnen brengen dat alles al veel beter is verlopen dan je van tevoren had gedacht.

Hoe zorg je als Maagd goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Beste dag voor de liefde: donderdag 29 september 2022

Terwijl Venus vandaag in jouw teken beweegt, wordt alles wat gerelateerd is aan de liefde plotseling helderder en makkelijker doordat je partner jouw liefdestaal spreekt: Weegschaalenergie representeert jouw idee van het zelf en wie jij werkelijk bent. Doordat Venus in Weegschaal staat, wordt het makkelijker voor jou om je authenticiteit uit te drukken en je meer geliefd te voelen door anderen, omdat zij hun liefde voor jou gaan tonen op de manier die jij nodig hebt. Sta jezelf toe deze liefde te ontvangen met een affirmatie, zodat je verder kunt gaan met wat er deze maand begint.

Hoe zorg je als Weegschaal goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Beste dag voor de liefde: dinsdag 6 september 2022

Doordat de Noordknoop in Stier in lijn komt te staan met Chiron in Ram, ervaar je eindelijk dat gevoel van herstel waar je al zo lang naar op zoek bent. Het heeft een tijd geduurd voordat je dit punt bereikte, maar het ware keerpunt in je romantische relatie is dan eindelijk gekomen. Voor jou draait deze maand vooral om heling van wat je hebt doorstaan op een hoger niveau dan voorheen. Dat betekent niet dat het geen pijn meer doet, maar door jezelf te helen, kun je daadwerkelijk de manier veranderen waarop je welke relatie dan ook benadert, net als de liefde in het algemeen. Laat jezelf helen voordat je een volgende stap in je leven zet.

Hoe zorg je als Schorpioen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Beste dag voor de liefde: zaterdag 17 september 2022

Terwijl de maan in het laatste kwartier in Tweelingen staat, is het tijd om te onderzoeken welke romantische thema’s in jouw leven voltooiing bereiken. Deze maan wil dingen graag op een prettige manier afronden. Het zorgt ervoor dat je kunt zien wat wel en niet werkt, om vervolgens op basis daarvan pragmatische beslissingen en keuzes te maken. Focus die onderzoekende energie op alles wat er nog komen gaat en niet meer op wat al is geweest. Het verleden is niet te veranderen, maar zorg ervoor dat de keuzes die je nu maakt daadwerkelijk leiden tot de romantische relatie die je graag in de toekomst wilt hebben.

Hoe zorg je als Boogschutter goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Beste dag voor de liefde: dinsdag 6 september 2022

Pallas is de asteroïde die gaat over het maken van keuzes in jouw relatie. Terwijl hij naar Kreeft schuift, je ascendant en het teken dat regeert over jouw romantische leven, wordt de energie gericht op de keuzes die je hebt gemaakt op dit gebied en of ze nog overeenkomen met wat je daadwerkelijk wilt. Het is niet altijd makkelijk om de juiste keuze te maken, of te kiezen voor datgene wat juist is voor de toekomst die je wilt creëren. Maar nu kom je aan op een punt waarop je je realiseert dat als je die fantastische relatie echt wilt, je de stappen moet gaan zetten die hiertoe leiden. Je passief opstellen en geen veranderingen in je leven aanbrengen is hier geen onderdeel van.

Hoe zorg je als Steenbok goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Beste dag voor de liefde: maandag 5 september 2022

Venus, de planeet die over de liefde heerst, keert deze week terug naar Maagd waardoor alle aspecten van intimiteit in jouw leven worden belicht. Dit kan van toepassing zijn op mentaal, emotioneel, huiselijk of zelfs spiritueel gebied, hoewel er een sterke focus zal liggen op het fysieke. Dit kan een fantastische maand zijn voor verbinding tussen jou en je partner, of zelfs een nieuwe liefde als je geen relatie hebt. Op fysiek gebied zal er een verhoogd niveau van intimiteit aanwezig zijn, die jullie band verder zal verdiepen. Dit is maar een onderdeel van die algemene connectie deze maand, maar wel eentje die de loop van deze relatie voor altijd zal veranderen.

Hoe zorg je als Waterman goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Beste dag voor de liefde: maandag 5 september 2022

Venus schuift deze week in Maagd en initieert een wonderlijke maand voor jouw liefdesleven. Maagd is jouw ascendant en wanneer deze energie wordt uitgelicht, zul je in staat zijn de groei en veranderingen in je relaties te zien. Deze maand wordt heel speciaal voor jou, en dat verdien je ook. Maagd is realiteit, terwijl jij dromen bent. En liefde kan alleen gevonden worden als beide in balans zijn. Haal het meeste uit Venus in Maagd door je kwetsbare hart te omarmen, maar ook door de waarheid in elke romantische connectie te zien. Hiermee verzeker je dat de beslissingen die je maakt voor je leven altijd zullen voortduren.

Hoe zorg je als Vissen goed voor jezelf? Lees wat jij nodig hebt.

Kate Rose is kunstenaar, vrije geest, relatie-expert, coach en spreker. Ze schrijft over relaties en de liefde voor diverse toonaangevende bladen en blogs.

De maandhoroscoop september 2022 is geschreven door Kate Rose, gepubliceerd op: YourTango

Boekentip: De drie grote liefdes in je leven

de drie grote liefdes in je levenBen je er klaar voor om de liefde te omarmen deze maand? In De drie grote liefdes in je leven, soulmates, karmische partners en tweelingzielen van Kate Rose leer je onderscheiden tussen drie soorten liefdes die je in je leven kunt hebben en de lessen die zij met zich meebrengen om de Ware te kunnen ontmoeten. Ontdek waarom je vorige liefde niet de Ware bleek te zijn en het verschil tussen verschillende soorten liefdes.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze astrologische artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *