Nieuwe Maan in Stier 11 mei: zielenpijn helen & je tweelingziel ontmoeten

Ben jij benieuwd naar je tweelingziel? Veel twins gaan elkaar rond de nieuwe maan op 11 mei voor het eerst ontmoeten, zeggen astrologen Karin en Danique Vergeer. “Tweelingzielen die samen een missie hebben, kunnen zich nu verbinden. Het is een spannende tijd!” Verder belicht de nieuwe maan onze schaduwkanten en zielenwonden die we nu kunnen genezen.

Durf te luisteren naar jouw intuïtie en naar de boodschappen in jouw dromen.

Financiële zekerheid creëren

De zon en de maan staan op dinsdag 11 mei samen in Stier. Een nieuwe maan betekent een nieuw begin. Het is een mooi moment om ideeën te verzinnen en projecten te starten. Een nieuwe fase breekt aan waarin je weloverwogen aan de slag gaat met nieuwe plannen om voldoende financiële zekerheid in te bouwen. Zoals investeren in aandelen of vastgoed. Verder wil je meer genieten van de natuur en het buitenleven, want de Stier is een aards teken.

Zwarte Maan-Lilith: schaduwkanten worden zichtbaar

De nieuwe maan maakt een mooie verbinding met de Zwarte Maan-Lilith. Hierdoor worden schaduwkanten duidelijk, die je vervolgens kunt loslaten. Ook is er een mooie verbinding met Neptunus. Deze energie maakt dat je dromen wilt realiseren of veel inspiratie hebt. Als je luistert naar je intuïtie, weet je bijvoorbeeld precies hoe jij je huis of tuin kunt verfraaien.
Tijdens de nieuwe maan in Stier staan jouw chakra’s meer open. Mogelijk heb je daardoor last van ascentie-symptomen zoals slecht slapen, vermoeidheid, hoofdpijn, griepachtige verschijnselen of hartkloppingen. Deze verschijnselen kunnen al een week ervoor en nog een week erna voelbaar zijn.

De Stier: praktisch, volhardend en creatief

De zon en de maan staan in Stier, waardoor de eigenschappen van de Stier sterk naar voren komen. De aardse Stier is doorgaans betrouwbaar, praktisch en realistisch. Hij heeft een engelengeduld, maar als de maat vol is, kan hij boos worden en flink tekeer gaan. Dit teken heeft veel tijd en rust nodig om tot een beslissing te komen. Maar heeft het eenmaal iets besloten, dan kan het daarin volhardend zijn.

Een Stier komt langzaam op gang, maar kan lang doorgaan. Ook koppigheid hoort bij de Stier. Verder heeft hij behoefte aan zekerheid; daarom regelt hij zijn bezit en financiën goed. Soms kan dit teken bezitterig en jaloers zijn en willen vasthouden aan het oude. Het is dus niet dol op veranderingen – alleen als ze voldoende comfort en zekerheid bieden. Vaak zijn Stieren muzikaal (zang) en creatief. Ze geven veel om de natuur en het buitenleven.

Uitwerking nieuwe maan in Stier

De Stier-energie lokt je naar buiten. Je gaat aan de slag in de tuin, maakt uitstapjes in de natuur, bezoekt met je kinderen een kinderboerderij of ontspant op je balkon. Ook is de uitwerking van de nieuwe maan in Stier voelbaar op financieel gebied. Je krijgt mogelijk ideeën om financiële zekerheid te creëren, bijvoorbeeld door het kopen van een huis. Of je maakt je woning comfortabeler of je verandert de inrichting. Je gaat niet over één nacht ijs, maar neemt weloverwogen een besluit. Want de Stier voelt zich veilig bij het hebben van bezit en voldoende financiën en neemt niet snel risico’s.

Verborgen gevoelens komen naar boven

De nieuwe maan in Stier staat samen met de Zwarte Maan-Lilith, die onze meest verborgen gevoelens aangeeft. In deze periode kun je dan ook in situaties belanden die jouw gevoel van onveiligheid raken. Angst voor financieel tekort kan naar boven komen. Je kunt bang zijn om mensen te verliezen die jou steunen en op wie je kunt terugvallen. Je wilt hen uit angst vasthouden, zodat je er niet alleen voor komt te staan. Ook jaloezie, bezitterig gedrag en wraakzucht kunnen aan de oppervlakte komen en om jouw aandacht vragen.

Dwergplaneet Cheiron: zielenpijn helen

Mercurius maakt een mooi aspect met Cheiron, de dwergplaneet die onze diepe zielenwond laat zien. Dit geeft ruimte om te kunnen nadenken of praten over wat jou zo diep raakt en bijvoorbeeld boos of angstig maakt. Deze verbinding van planeten kan jou er bewust van maken dat jij je emotioneel, financieel of materieel niet afhankelijk wilt voelen. Ook kun je veel inzichten krijgen in waar jouw zielenwond vandaan komt. Je ziet de link tussen wat er gebeurd is in het verleden en wat nu de trigger is. Schrijven, schilderen, energetische healing of andere alternatieve therapieën kunnen jou helpen om oude emotionele wonden te genezen.

Nieuwe mogelijkheden onderzoeken

Wanneer je in een benarde situatie zit, kun je andere mogelijkheden onderzoeken. Mogelijk heb je schulden, ben jij je baan verloren, ga je minder verdienen, verlies je geld door koersdalingen of heb jij je geld in de verkeerde producten of projecten geïnvesteerd. Hierdoor kun je het gevoel van zekerheid verliezen. Tegelijkertijd kan het je stimuleren om nieuwe zekerheid te creëren. Je mag het oude loslaten, zodat je nieuwe situaties aantrekt die voor meer inkomen en stabiliteit zorgen. Je mag de controle loslaten.

Luisteren naar je intuïtie

Mercurius, de planeet van de handel, communicatie en het denken, staat samen met de Noordelijke Maansknoop. Dit punt geeft jouw lotsbestemming, talenten en vaardigheden aan. Door deze samenstand sta jij meer open om interesses en mogelijkheden te onderzoeken, waardoor je inkomen kunt genereren. Misschien besluit je een eigen onderneming te starten. Nieuwe contacten kunnen op jouw pad komen die je de juiste richting wijzen. Of je krijgt opeens inzichten over de beste zakelijke aanpak. Je weet hoe je jouw creativiteit kunt gebruiken. Durf te luisteren naar jouw intuïtie en naar de boodschappen in jouw dromen!

Tweelingzielen en nieuwe maan: dromen en visioenen

Doordat de mystieke planeet Neptunus een mooi aspect maakt met de nieuwe maan wordt de telepathische verbinding tussen tweelingzielen sterker. Jullie kunnen elkaars emoties en gedachten opvangen, wat verwarrend kan zijn. Ook kunnen jullie veel dagdromen over elkaar, dromen met een betekenis hebben over je twin of visioenen krijgen over jullie toekomst samen.

Daarnaast kunnen jullie in situaties terechtkomen waarin je diepste angsten geraakt worden. De angst om elkaar kwijt te raken kan naar boven komen wanneer een van jullie nieuwe contacten maakt of weer contact krijgt met iemand uit het verleden. Deze contacten hoeven niet bedreigend te zijn voor jullie relatie, maar kunnen wel als zodanig worden ervaren. Boosheid, jaloezie en bezitterig gedrag kunnen dan ook de kop opsteken. Ook kan een van jullie moeite hebben met het loslaten van het oude. Dit kan voor wrijving zorgen wanneer de ander juist vooruit wil. Tweelingzielen kunnen nu leren om elkaar niet af te stoten, maar juist in gesprek te gaan met elkaar. Hierbij kunnen oude emoties loskomen uit je jeugd én uit vorige levens, die vervolgens geheeld kunnen worden.

Noordelijke Maansknoop: bijzondere ontmoetingen

Wanneer je (nog) in een karmische relatie zit en contact hebt met je tweelingziel, kan jullie band door je karmische partner als bedreiging worden gezien. Als jullie dit bespreken, kan er veel boosheid loskomen en angst om veiligheid te verliezen. Jullie kunnen ontdekken waar deze boosheid en angst mee te maken hebben. Partners kunnen elkaar dus helpen in het helen van oude zielenwonden en elkaar stimuleren om onafhankelijk te worden.

Rond de nieuwe maan in Stier kunnen er eerste ontmoetingen plaatsvinden tussen tweelingzielen! Of er ontstaat contact via social media. Dit komt door de positieve invloed van Mercurius, de planeet van onder andere contacten, die samen staat met de Noordelijke Maansknoop, die jouw lotsbestemming aangeeft. Tweelingzielen die samen een missie hebben, kunnen zich nu verbinden. Het is een spannende tijd!

Webinar tweelingzielen & nieuwe maan in Stier: 11 mei 2021

Voor de nieuwe maan in Stier organiseren Karin en Danique Vergeer op 11 mei een webinar speciaal voor tweelingzielen. De inhoud: een korte lezing over de uitwerking van deze dag, een geleide meditatie en een krachtige afstandshealing, gericht op het transformeren van onverwerkte trauma’s. De meditatie geeft je inzichten in jouw spirituele ontwikkeling en in het proces met jouw tweelingziel.

Meedoen aan het webinar? Je kunt je online aanmelden: meer informatie vind je in het event op Inspirerend leven. 

Hoe je je kunt verbinden met de maan en zo je leven op positieve wijze kunt veranderen? Hoe je de komende weken kunt voorspellen aan de hand van de maan en welke rituelen je kunt uitvoeren om met de energie van de maan te werken?

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 22,50 met gratis verzending.

bestel nu

Lees ook deze artikelen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *