Nieuwetijdskinderen: waarom zij degenen zijn op wie we al die tijd gewacht hebben

Er wordt me wel eens gevraagd waarom ik drie kinderen heb. In deze overbevolkte wereld wil je toch juist geen kinderen meer op aarde zetten? Of in elk geval zo min mogelijk? Dat zie ik anders, in dit artikel zal ik (Robert Bridgeman) met je delen hoe ik het zie.

Volgens mij is het juist belangrijk dat ook bewuste mensen kinderen doorgang geven naar aarde. Bewuste kinderen, of nieuwetijdskinderen, zijn belangrijker dan ooit.

Opgroeien in een onbewust gezin

De meeste lichtwerkers hebben het zelf zwaar gehad in de jeugd. Door als bewuste kinderen op te groeien bij onbewuste ouders hebben ze zich onbegrepen gevoeld en was het leven vaak een worsteling. Hun spirituele gaven als helderziendheid en heldervoelen werden over het algemeen niet begrepen, of zelfs ontkend. Ook het feit dat nieuwetijdskinderen de werkelijkheid heel anders ervaren dan hun gezinsleden kan leiden tot lastige situaties, en diepe gevoelens van niet goed genoeg zijn.

Na een lange worsteling was er dan eindelijk het ontwaken op latere leeftijd… Alle conditionering en trauma van de jeugd moest vervolgens nog opgeruimd worden. De hersenspoeling van de Matrix diende stukje bij beetje te worden opgeschoond. Pas daarna ontvouwde zich langzaam de zielsmissie.

Het is of was een lange en zware weg voor de meeste lichtwerkers. Een leerzame weg ook, natuurlijk, maar ook pijnlijk, verzwakkend en tijdrovend.

Opgroeien bij bewuste ouders

Kinderen die bij bewuste ouders geboren worden hebben dat niet. Ze worden meteen begrepen en gesteund in hun lichtwerk. Niet dat bewuste ouders geen fouten maken, trouwens. Ook deze kinderen hebben voldoende op te ruimen als ze volwassen zijn. Alleen zijn ze zich daarvan bewust.

Spiritualiteit wordt ze met de paplepel ingegoten en ze worden in hun wijsheid en spirituele gaven erkend en zelfs gestimuleerd. Hun ouders helpen ze bij het vinden van hun zielsmissie. Deze kinderen hoeven niet meer te ontwaken. Ze zijn en blijven wakker. Daarom is het voor hun veel makkelijker zich aan hun lichtwerkersmissie te wijden.

Zij kunnen zich van jongs af aan al inzetten voor de mensheid, de natuur en de Moeder Aarde. Zij zijn niet betoverd door de hersenspoelingen van de Matrix, maar kijken meteen al dwars door alle illusies heen.

Zij zijn vrij om het verschil te maken op aarde. Het is aan ons ze te steunen en te begeleiden. Niet wij, maar zij zijn degenen op wie we al die tijd gewacht hebben: de komende zeven generaties!

Robert Bridgeman

Boekentip: De levensopdracht van nieuwetijdskinderen

Wil jij meer weten over nieuwetijdskinderen, wie ze zijn en wat ze ons leren? Dan raden we De levensopdracht van nieuwetijdskinderen van Hans Stolp aan.

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 16,50.

bestel nu

Lees hoe je jouw nieuwetijdskind verder kunt ondersteunen:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *