Nieuwetijdskinderen zijn de scheppers van een nieuwe aarde  

Nieuwetijdskinderen hebben een hoog bewustzijn, zijn superkrachtig en voelen zich verbonden met de hele kosmos. Ze zijn hier niet zomaar, ze hebben een missie: een nieuwe aarde creëren. “Ze worden geboren om liefde te brengen, donker in licht te transformeren en de frequentie van de mensheid en aarde te verhogen,” zegt Maartje van Arendonk, schrijver en kosmisch boodschapper.

Nieuwetijdskinderen dagen ons uit om oude manieren, systemen en overtuigingen opnieuw te bekijken, te zuiveren en indien nodig af te breken en opnieuw op te bouwen vanuit onvoorwaardelijke liefde en eenheid.

Verbonden met alles

Merk je dat jouw kind zeer sensitief, intuïtief, alert en wijs is? En anders dan andere baby’s en kinderen is? De laatste jaren worden er steeds meer nieuwetijdskinderen, sterrenkinderen en kosmische kinderen geboren met een multidimensionaal bewustzijn, een eenheidsbewustzijn. Dat gaat verder dan hoogsensitiviteit. Deze kinderen staan in contact met alles en iedereen. Ze voelen al meteen dat er méér is dan alleen de aarde, zonder dat iemand dit aan hen heeft verteld.

Ze zijn vaak gefascineerd door de maan en de sterren. Ook zien ze overleden voorouders, gidsen en lichtwezens van andere dimensies, waarmee ze communiceren. Ik ben zelf een nieuwetijdsvolwassene, ‘starseed’ en moeder van nieuwetijdskinderen. In dit artikel vertel ik wat nieuwetijdskinderen zijn en met welk hoger doel ze worden geboren.

Ander DNA: andere behoeften

Nieuwetijdskinderen, sterrenkinderen of kosmische kinderen zien eruit als gewone mensen, maar zijn dat niet helemaal. Hun DNA is niet 100 procent aards, maar deels galactisch. Daarin zijn allerlei variaties en gradaties.

Nieuwetijdskinderen of sterrenkinderen hebben hun oorsprong in andere dimensies en sterrenstelsels, zoals de Pleiaden, Sirius en Andromeda, waar het bewustzijn en de frequentie veel hoger liggen dan op aarde. Sommigen hebben nog herinneringen hieraan (of ontwaken pas op latere leeftijd) en blijven hun hele leven in nauw contact staan met deze hogere dimensies, lichtsferen en sterrenstelsels.

Doordat sterrenkinderen een ander DNA hebben, hebben ze letterlijk een andere ‘bedrading’, waardoor hun brein anders aangestuurd wordt en anders werkt. Bepaalde hersengebieden zijn beter of juist minder goed ontwikkeld. Dat verklaart waarom deze kinderen zich anders gedragen, andere behoeften hebben, zich anders ontwikkelen en anders leren dan ‘de massa’.

Van 5D naar 3D

Nieuwetijdskinderen hebben een hoog bewustzijn (5D of hoger) en ver ontwikkelde intuïtieve gaven. Veel nieuwetijdskinderen, sterrenkinderen en kosmische kinderen weten precies wie ze zijn en wat ze komen doen op aarde. Ze zijn zeer sensitief, intuïtief, superkrachtig en vaak meer- of hoogbegaafd. Het zijn hoogbewuste en -ontwikkelde lichtwezens in een menselijke vorm, die in essentie echt anders zijn. De meeste mensen op aarde bevinden zich nog in de derde dimensie (3D). Een kleine, groeiende groep heeft de vijfde dimensie (5D) inmiddels bereikt, waarnaar we allemaal op weg zijn.

Veel kosmische kinderen worden al meteen ‘ontwaakt’ geboren in de vijfde dimensie of hoger. Dan kun je je wel voorstellen hoe heftig het is voor deze kinderen om vanuit een 5D-bewustzijn in een 3D-wereld terecht te komen. Daar is veel moed en liefde voor nodig.

Boost in bewustzijn

Kosmische kinderen zijn krachtpilaren en transformators van licht en liefde. Alleen al door geboren te worden, geven ze hun ouders een boost in bewustzijn. Ze zetten hun ouders aan tot transformatie, healing en spirituele ontwaking. Dat is een belofte die ze hebben gedaan vóór hun geboorte.

Alle kinderen spiegelen het gedrag en de schaduwkanten en pijnstukken van hun ouders en omgeving. Hoogsensitieve kinderen spiegelen al meer dan gemiddeld, maar nieuwetijdskinderen triggeren je net zo lang – no mercy – totdat jij met jouw donkere stukken aan de slag gaat. Dat kan een flinke beproeving zijn, weet ik uit eigen ervaring. Dat triggeren (ongewenst gedrag, slaapproblemen, boze buien…) doen deze hoogbewuste kinderen niet om jou dwars te zitten of om lastig te zijn, maar vanuit onvoorwaardelijke liefde voor jou als ziel en ouder en voor onze planeet.

Familielijnen zuiveren

Nieuwetijdskinderen incarneren de laatste jaren massaal om vrijwillig bij te dragen aan de overgang naar de nieuwe aarde. Ze worden geboren met een diep verankerde zielsmissie om liefde te brengen, donker in licht te transformeren en de frequentie van de mensheid en de aarde te verhogen. Dat doen ze vooral door te zijn wie ze in essentie zijn: onvoorwaardelijke liefde. Dat is liefde zonder voorwaarden. Geven zonder daarvoor iets terug te verwachten, in dienst van het grotere geheel.

Het transformatieproces begint met hun geboorte binnen een gezin. Dit verklaart waarom nieuwetijdskinderen vaak ouders en familielijnen uitkiezen waar veel healing nodig is. Ze zuiveren complete familielijnen en karmastukken, waarbij ze meerdere generaties teruggaan. Ze transmuteren hardnekkige, repeterende familiepatronen en -overtuigingen in licht en liefde.

Alles is energie, heeft een frequentie en is met elkaar verbonden. We zijn allemaal één. Elke actie, negatief of positief, werkt door in het bewustzijn van het collectieve veld. Je kunt je dus wel voorstellen wat het effect is op ons collectieve bewustzijn als al die zwaarbelaste familielijnen, die pijnstukken van generatie op generatie doorgeven, eindelijk gezuiverd worden.

Machtsbeluste systemen storten in

Als nieuwetijdskinderen volwassen zijn, staan ze vaak op in de maatschappij als 3D-transformators en 5D-creators: bouwers van de nieuwe aarde. Dit is precies wat er op dit moment in de wereld gebeurt. Het oude brokkelt langzaam af. Machtsbeluste en onzuivere systemen storten in en maken plaats voor het nieuwe, vanuit liefde en eenheid. Dat zal niet zonder slag of stoot gaan, maar uiteindelijk komt alles goed. Daarin heb ik alle vertrouwen: het licht heeft namelijk al gewonnen.

Door al het lichtwerk dat is gedaan en de verhoging van onze frequenties hebben we een catastrofe, misschien wel à la Atlantis, op onze planeet voorkomen. We zijn collectief door het oog van de naald gekropen. Zoals ik het heb doorgekregen van Ashtar van de Galactische Federatie:

Nieuwetijdskinderen en -volwassenen dagen ons uit om oude manieren, systemen en overtuigingen opnieuw te bekijken, te zuiveren en indien nodig af te breken en opnieuw op te bouwen vanuit onvoorwaardelijke liefde en eenheid.

Een nieuwe aarde manifesteren

Door al ons licht en de verhoging van onze frequenties hebben we een kritische ‘lichtmassa’ bereikt, waardoor de bewustzijnspoort naar de nieuwe aarde is opengegaan. Tijdens een meditatie zag ik hoe het bewustzijn van de ‘nieuwe aarde’ loskwam van de ‘oude aarde’; letterlijk de shift. Uiteraard zijn er nu geen twee aardbollen, dat zou gek zijn, maar wel twee realiteiten en niveaus van bewustzijn: oud en nieuw. Alles is goed en mag er zijn. Er is geen goed of fout, alleen een verschil in bewustzijn.

In energie is deze nieuwe volmaakte aarde er dus al! We mogen deze fysiek manifesteren (in 3D) op aarde. Daartoe worden we nu met zijn allen uitgedaagd. Dat zal echt niet altijd makkelijk en comfortabel zijn, maar we kunnen dit. Onze kinderen, lichtwezens van andere dimensies en onze voorouders helpen ons hierbij en wijzen ons de weg. Er is nog nooit zoveel licht en liefde op aarde geweest als nu, ook al ervaren sommigen het tegenovergestelde. Jij bepaalt waarvoor je kiest en waarmee jij je verbindt: angst of liefde.

Vrijheid, vrede en overvloed

Voor nieuwetijdskinderen en -volwassenen (lichtwerkers) breekt nu het tijdperk aan waarop ze hebben gewacht. Het moment suprême, waarvoor ze vele levens zijn klaargestoomd. Het is tijd om vanuit liefde op te staan, ons te verenigen en de handen ineen te slaan voor de fysieke creatie van een nieuwe aarde. Zoals ik tijdens een channeling doorkreeg:

New earth is a world and consciousness of infinite love, joy, peace, freedom, unity and abundance. Heaven on earth. Lights will guide us finally home.”

Geschreven door Maartje van Arendonk. Maartje ziet zichzelf als ‘kosmisch boodschapper’. Ze schrijft artikelen en ondersteunt en begeleidt kinderen en volwassenen met een kosmisch bewustzijn. 

Boekentip: De levensopdracht van nieuwetijdskinderen

Wil jij meer weten over nieuwetijdskinderen, wie ze zijn en wat ze ons leren? Dan raden we De levensopdracht van nieuwetijdskinderen van Hans Stolp aan.

Bestel jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 16,50.

bestel nu

Misschien vind je deze artikelen ook interessant:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *