Ontwaken in 5D: wat kan je buiten de vijfde dimensie houden?

Steeds meer mensen maken momenteel de stap van de derde naar de vijfde dimensie. In de derde dimensie zitten we nog vast in oude patronen en denkwijzen, maar in de vijfde dimensie ontwaken we in een wereld vol liefde en mogelijkheden. Iedereen heeft 5D al eens ervaren. Denk maar aan dat moment dat alles klopte en iedereen perfect met elkaar samenwerkte: dat is 5D.

Voor sommigen is de overgang naar deze nieuwe dimensie plotseling en heftig, maar voor de meesten van ons gaat de verandering geleidelijk. Maureen St Germain, auteur van Ontwaken in 5D, legt je uit welke factoren je buiten de vijfde dimensie kunnen houden.

Wat kan je buiten de vijfde dimensie houden?

1. Slecht slapen

Alle zoekers mogen begrijpen wat je uit de vijfde dimensie kan houden. Een van de belangrijkste omstandigheden is dat je niet genoeg slaap krijgt. Sterker nog: het is heel waarschijnlijk dat je veel meer slaap nodig hebt dan je nu denkt. Langer slapen brengen je steeds dieper en dieper in de vijfde dimensie. Dit komt omdat je tijdens deze diepere rustperioden in staat bent om opnieuw te kalibreren met je Hogere Zelf, waardoor je in staat bent om je vijfdimensionale zelf in stand te houden als je wakker bent.

2. Energetische blokkades en verstoorders

Er zijn veel factoren van buitenaf die je vermogen om in 5D te blijven kunnen verstoren. Dit zijn bijvoorbeeld de chemtrails van hoogvliegende vliegtuigen, die chemische stoffen bevatten die een schadelijk effect hebben op het leven op aarde en op alles wat direct of indirect op trillingsniveau invloed uitoefent. Directe beïnvloeding komt onder andere van mobiele telefoons, draadloos internet en allerlei andere elektronische apparaten. Indirecte beïnvloeding wordt veroorzaakt door onder meer genetisch gemodificeerd voedsel. Als je je Hogere Zelf-verbinding eenmaal hebt geactiveerd, zul je deze energieën en frequenties opmerken en ze gelijktijdig ervaren. Dit biedt je de mogelijkheid om je onderscheidingsvermogen te trainen.

Op een gegeven moment voelde ik dat het energieveld van onze draadloze router me letterlijk tot aan mijn bed toe en tot in mijn oor achtervolgde. Het voelde alsof er een elektrische draad onder spanning in mijn gehoorgang werd geduwd. Ik ben meteen opgestaan om de draadloze router uit te zetten. Vervolgens heb ik een tijdklok gekocht en op de router aangesloten. Hoe voelt de energie van zo’n router aan? Misschien heb je je mobiel weleens tegen je oor gehouden en voelde je toen pijn in je gehoorgang. Dat is precies dezelfde energie. Waarom zou je gaan slapen met de draadloze router aan? Je doet toch ook de lichten uit, waarom zou je je router dan niet uitzetten?

3. Kijk niet om

Misschien denk je terug aan een situatie uit het verleden en probeer je erachter te komen of dat een 5D- of een 3D-ervaring was. Je verlangen om dit te weten is op zich prijzenswaardig, maar toch werkt dit averechts. Dat komt doordat de behoefte aan kennis over je verleden om het te kunnen interpreteren je juist gevangen houdt in de derde dimensie. Waarom? Onderzoek je beweegredenen. Evalueer en oordeel je over jezelf ? Zelfreflectie is vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel op weg naar meesterschap over jezelf. Maar als je erachter probeert te komen of bepaald gedrag vijf- of driedimensionaal was, gebruik je je hoofd en niet je hart. Iets vaststellen enkel en alleen om het te kunnen evalueren, is een driedimensionale handeling, gebonden aan het ego. Doe jezelf een plezier en schenk je aandacht aan het nu. Doe je dit, dan zorgt de vijfde dimensie voor de rest.

Weet dat je ego je vriend is, die zijn werk goed doet maar niet altijd gelijk heeft. Je ego zorgt voor je. Het wil dat je je veilig en gelukkig voelt. Dit doet het door het verleden te gebruiken om de keuzes die voor je liggen te evalueren. Al je tijd besteden aan onderscheid maken tussen wat goed en slecht is, was mogelijk nuttig in de driedimensionale versie van de werkelijkheid, omdat dit is gebaseerd op polariteit. Maar nu we allemaal gestaag opschuiven richting 5D, voorkomt die oude manier van indelen van je ervaringen gebaseerd op de invloed die ze in het verleden op je hebben gehad dat je in het huidige moment bent. Hierdoor blijf je in de greep van de polariteit die hoort bij 3D. Als je aanwezig bent in het heden, dan zorgen je 5D-handelingen en -energieen ervoor dat je hierop afgestemd blijft.

4. De behoefte om oude overtuigingen te vervangen

Als je de toekomst niet in eigen hand neemt, dan doet iemand anders het wel voor je. Onze toekomst is ooit al eens van ons weggekaapt, door wezens die dachten dat ze het beter wisten. In veel beschrijvingen van de prehistorie van de aarde die ter lering aan ons zijn doorgegeven, vinden we dit terug. Twee versies hiervan staan in de boeken Entangled van Graham Hancock en Confessions of a Rebel Angel van Timothy Wyllie. Beide bronnen gaan over een buitenaardse wereld en bij het geweld dat erin voorkomt voel ik me allerminst op mijn gemak (meestal sla ik deze passages over). Maar ze werpen van verschillende kanten een blik op onze prehistorie en nodigen ons uit om met iets meer mededogen naar ons verleden te kijken.

Maar dat was heel lang geleden en er is heel veel gebeurd sinds die tijd. Alleen is een klein aantal van die wezens hier blijven rondhangen en die proberen nog altijd om macht over je te hebben met behulp van angst en manipulatie. Maar je kunt je schrap zetten tegenover hen als je nu voor eens en voor altijd besluit dat je een lichtwezen bent en dat niets je ooit nog zal kunnen tegenhouden.

Omarm je volledige potentieel

Het wordt hoog tijd dat we ons volledige potentieel omarmen. Kijkend naar het verleden zoals dat in deze boeken wordt beschreven, kunnen we zien dat dit potentieel enorm is. Werkelijk enorm! Als we spreken over ‘ontwaken’ in onze volledige, vijfdimensionale expressievorm, dan hebben we het ook over een niveau van ontdekken. Een bezoeker vroeg aan Gautama Boeddha: ‘Bent u een god?’ ‘Nee, ik ben alleen ontwaakt,’ was zijn liefdevolle antwoord. Ben je een god als je ontwaakt in de vijfde dimensie? Nee, je bent gewoon ontwaakt.

Deze ontdekkingen noem ik hier met een reden. Ik doe dit om je te laten inzien dat alles wat je al weet niet genoeg is. Ik wil laten zien dat je nieuwe en andere overtuigingen kunt verwachten die je gekoesterde geloofsovertuigingen uit het verleden zullen vervangen. Dit kan alleen gebeuren als je beseft dat je huidige overtuigingen zijn gebaseerd op een 3D-werkelijkheid, die nagenoeg geen referentiepunten heeft in de 5D-werkelijkheid. Simpel gezegd kun je het vergelijken met het leren van een nieuwe taal. Eerst leer je enkele woordjes en denk je dat je de taal spreekt, tot je beseft dat je de manier waarop je gewend bent zinsconstructies te maken helemaal moet loslaten. Vervolgens werk je aan je vocabulaire. Terwijl je leert ontdek je enige overeenkomsten, al zijn dit er soms maar heel weinig. Mogelijk kom je erachter dat sommige 5D-gewoonten gewoonweg niet te verklaren zijn met het driedimensionale denken.

ontwaken in 5DIn Ontwaken in 5D van Maureen St. Germain helpt zij je de weg door de eerste, tweede, derde en vierde dimensie te vinden om uiteindelijk toegang te krijgen tot 5D. Daarmee krijg je een instrument in handen waarmee je uit oude rollen en patronen kunt stappen. Met oefeningen voor energetische bescherming en speciale meditaties die je bij je hogere zelf brengen.

Bestel nu jouw exemplaar in onze webshop Boekenwereld.com voor € 25,- met gratis verzending of bestel het e-book voor € 12,99.

bestel nu

Lees ook deze artikelen van Maureen St. Germain:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *