Pleiaden-portaal (16-24 mei 2023): tekens uit de natuur & hulp van lichtwezens bij je levensmissie

Het Pleiadische energieportaal opent zich van 16 tot 25 mei en dat heeft enorme impact op ons! Wat kun je verwachten? Ingevingen over je toekomst. Tekens uit de natuur. Hulp van lichtwezens. “De liefdevolle energie van de Pleiaden is deze week sterk voelbaar. En ook de rest van het jaar kunnen we deze hoge energiefrequenties ervaren,” zeggen astrologen Karin en Danique Vergeer.

De lichtwezens van de Pleiaden willen jou graag verder helpen op je spirituele pad. Hoe? Je krijgt tekens uit de natuur!

Je levensmissie ontdekken

Het Pleiadische energieportaal opent zich elk jaar van 16 tot 24 mei. Dan staan de Pleiaden dicht bij de zon, wat we op aarde zeker merken! Dit cluster staat in het sterrenbeeld Stier en bevat zo’n 250 tot 500 sterren, maar met het blote oog zijn maar 7 sterren zichtbaar. Daarom worden de Pleiaden ook wel het Zevengesternte genoemd.

Je kunt de krachtige energie van deze bijzondere sterren tijdens deze meidagen goed voelen. De hoge energiefrequenties helpen jou bij je creatieve en spirituele ontwikkeling en bij het vinden van je levensdoel. Ook word je gestimuleerd om meer zorg te dragen voor de natuur.

De Pleiadische invloed is héél 2023 voelbaar

De verfijnde en liefdevolle energie van de Pleiaden is in mei opvallend sterk aanwezig. Maar ook de rest van het jaar kunnen we deze hoge energiefrequenties ervaren. Het jaar 2023 is namelijk verbonden met het getal 7, dat hoort bij Neptunus. Hij is de heerser van de Vissen.

Het astrologische teken Vissen is gevoelig, mystiek en creatief. Vooral mensen die veel Vissen-invloed in hun geboortehoroscoop hebben, voelen sterke overeenkomsten met de lichtwezens en de energie afkomstig van de Pleiaden. Maar deze verbondenheid zie je ook bij mensen met een ander astrologisch teken. Bijvoorbeeld bij de Stieren onder ons, die aards zijn en zich vaak betrokken voelen bij de natuur.

Kom jij oorspronkelijk van de Pleiaden?

Ook wanneer je oorspronkelijk van de Pleiaden komt, kun je de hoge energiefrequenties sterk voelen. Of wanneer je daar veel levens hebt geleefd voordat je het incarnatieproces op aarde begon.

Je herkent mensen van de Pleiaden aan hun gevoeligheid en zachtaardige karakter. Je bent hier op aarde met een speciale missie en benadert anderen vanuit liefde. Je voelt een diepe verbondenheid met dieren en de flora en fauna op deze aarde en kunt dan ook goed opladen in de natuur. Vaak vind je het heerlijk om in de tuin te werken of te wandelen in het groen.

Ascenderen: dit merk je van de hoge energiefrequenties

Je kunt de Pleiaden-energie ook al de afgelopen weken hebben opgepikt. Je hebt bijvoorbeeld last van vermoeidheid, tintelingen of een druk op je voorhoofd. Het kan zijn dat je allerlei ingevingen en gedachten over de toekomst krijgt. Of dat jij je positiever voelt en bijzondere spirituele ervaringen hebt. Veel inspiratie kan nu tot je komen. Jouw creatieve energie lijkt oneindig!

Het wordt steeds duidelijker welke richting je in het leven opgaat. Je kunt zelfs het gevoel hebben dat zich een geheel nieuwe realiteit ontvouwt, waardoor je nieuwe mogelijkheden ziet. Ook kan duidelijker worden wie er niet mee kan in deze hoge energiefrequentie en dus afvalt in jouw leven.

Hulp van lichtwezens

We zijn gevoeliger aan het worden. Daardoor kun je sterker de behoefte hebben om je terug te trekken en creatief bezig te zijn, yoga te beoefenen of te mediteren. Wanneer je veel emoties of gedachten van anderen opvangt, is het nodig om bij te tanken, bijvoorbeeld in de natuur. Je verlangt nu meer naar rust en slaap.

Het is goed mogelijk dat je dromen met een betekenis krijgt. Ook kun je in de nacht veel verwerken of uit je lichaam treden en in de droomsfeer jouw tweelingziel ontmoeten of anderen helpen. Dit laatste kost jou flink energie; je hebt dan ook veel tijd nodig om weer op te laden.

Lichtwezens afkomstig van de Pleiaden zijn vooral in 2023 vaak bij ons aanwezig. Om ons te helpen met onze levensmissie hier op aarde. Jouw paranormale en helende gaven kunnen versterkt worden door hun invloed.

Leve de creativiteit

Een ander effect van de Pleiadische energie: je kunt je opeens meer aangetrokken voelen tot (bepaalde) kleuren. Je kunt met kleur rust of vrolijkheid in je huis brengen. Je koopt bijvoorbeeld gekleurde accessoires of schildert de muur van een kamer. De kleuren van je kleding vertellen vaak veel over hoe jij je voelt en kunnen je (helende) energie versterken.

Verder kunnen we nu opvallend creatief zijn. Je gaat bijvoorbeeld knutselen, alleen of samen met kinderen, of je maakt kunst. We kunnen ons op deze manier terugtrekken in onze eigen wereld en beter bij ons gevoel komen. Zo krijgen we inzichten, die ons helpen om een volgende stap te zetten.

Het effect op jouw werk

Jouw creatieve kant kun je ook inzetten op werkgebied. Het is heel goed mogelijk dat je nu je eigen spirituele praktijk of praktijk met alternatieve geneeswijzen wil opzetten of wil uitbreiden. Door je toenemende energiefrequentie kun je het gevoel hebben dat je jouw huidige werkplek of werkzaamheden ontgroeid bent. Je bent toe aan iets nieuws.

Emotionele blokkades helen

We worden ons bewuster van onszelf en de (spirituele) processen waar we doorheen gaan. Dit maakt dat we ons mogen richten op het verwerken van emotionele blokkades. Of op het opschonen van onze energie wanneer we emotionele blokkades van anderen hebben opgevangen. De lichtwezens van de Pleiaden helpen ons hierbij.

Ze leiden je bijvoorbeeld naar een bepaalde therapievorm, zoals creatieve therapie, innerlijk kind-therapie of therapie met dieren. Ook is het mogelijk dat je bij een wandelcoach terechtkomt, retraites bijwoont of dansend uiting geeft aan onverwerkte emoties. De natuur en bepaalde kruiden en planten zijn eveneens heel heilzaam, net als Bach Remedies en kristallen. Zo kun je heling vinden voor een lichamelijke of emotionele disbalans.

Meer verbonden met de natuur (en met natuurwezens!)

Door de Pleiadische invloed kun jij je sterk verbonden voelen met de natuur. Je zet je bijvoorbeeld in voor het behoud of het aanleggen van stukken natuurgebied. Het kan ook zijn dat jij in je eigen (moes)tuin aan de slag gaat. Door jouw aandacht verhoogt de energietrilling. Vele natuurwezens, die zichtbaar zijn met het derde oog, kunnen jouw tuin bezoeken, waardoor er een helende energiefrequentie ontstaat. Je wordt je nu meer bewust van de grote invloed die de natuur op ons heeft. Ze kalmeert ons overprikkelde zenuwstelsel en brengt ons dichter bij onze intuïtie.

Let goed op de tekens om je heen

De lichtwezens van de Pleiaden willen jou graag verder helpen op je spirituele pad. Hoe merk je dit? Je ontvangt tekens uit de natuur! Elke plant, bloem, boom en elk dier heeft een speciale betekenis. En deze resoneert met jouw energie en met de kennis die jij in je onderbewustzijn met je meedraagt. Wanneer jouw oog ergens op valt, kun je dit als een aanwijzing zien. Het is een vertaling van wat jouw energie uitzendt. Zo kan snel duidelijk worden welke veranderingen eraan komen of waar je meer aandacht aan mag besteden.

De betekenis van lavendel, roos en paardenbloem

Wanneer je een blauwe regen ziet bloeien, kan het zijn dat je voor een belangrijke beslissing komt te staan. Een bloeiende roos kan aangeven dat de liefde weer opbloeit en een aronskelk kondigt mogelijk een overlijden of het einde van een situatie aan. Een kamperfoelie kan het signaal zijn dat jouw dromen werkelijkheid worden. Lavendel geeft aan dat je meer rust in jouw leven mag inbouwen en de paardenbloem kan vertellen dat jij je lever of darmen mag reinigen.

Zaadjes die je door de lucht ziet vliegen, betekenen vaak dat jij je geen zorgen hoeft te maken over een bepaalde situatie. Blijkbaar heb je ooit ‘een zaadje geplant’: je hebt het juiste gezegd of gedaan, waarvan je later de uitwerking ziet.

Let dus goed op waar jouw oog op valt. En laat je verrassen door de berichten die de natuur voor jou heeft! Weet je de betekenis niet? Op internet vind je veel verklaringen (onder meer bij ‘dromenuitleg’). Geniet vooral van de magie van de natuur.

Webinar (16 mei 2023): Lichtreis Pleiaden Portaal

Astrologen Karin en Danique Vergeer organiseren op dinsdag 16 mei een online Lichtreis vanwege het Pleiaden Portaal. Je kunt deze eventueel combineren met een verrassingspakket.

Meer informatie vind je hier.

Inspirerend leven is zowel inhoudelijk als organisatorisch niet betrokken bij dit evenement en draagt er dus geen verantwoordelijkheid voor.

Boekentip: De stem van de plant

Wist je dat planten en bomen ook een bewustzijn hebben en zelfs met elkaar communiceren? Dat bewijst wetenschappelijk onderzoeker Monica Gagliano in haar boek De stem van de plant. Aan de hand van vele onderzoeken en experimenten laat zij zien dat planten en bomen kunnen luisteren, leren, overleggen en beslissen. Het is tijd dat wij ons botanisch bewustzijn vergroten en gaan luisteren naar de plant!

Bestel nu jouw exemplaar voor € 23,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu

Lees verder:

Deel dit artikel online

Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *