Pleiaden-portaal (16-24 mei 2024): belangrijke tekens en boodschappen ontvangen

Het Pleiadische energieportaal opent zich van 16 tot 24 mei 2024 en dat heeft enorme impact op ons! Wat kun je verwachten? Ingevingen over je toekomst en belangrijke tekens uit de natuur. “De Lichtwezens van de Pleiaden zullen je de inspiratie en moed geven om datgene te doen waar je echt gelukkig van wordt.” zeggen astrologen Karin en Danique Vergeer.

De lichtwezens van de Pleiaden willen jou graag verder helpen op je spirituele pad. Hoe? Je krijgt tekens uit de natuur!

Je levensmissie ontdekken

Het Pleiadische energieportaal opent zich elk jaar van 16 tot 24 mei. Dan staan de Pleiaden dicht bij de zon, wat we op aarde zeker merken! Dit cluster staat in het sterrenbeeld Stier en bevat zo’n 250 tot 500 sterren, maar met het blote oog zijn maar 7 sterren zichtbaar. Daarom worden de Pleiaden ook wel het Zevengesternte genoemd.

Je kunt de krachtige energie van deze bijzondere sterren tijdens deze meidagen goed voelen. De hoge energiefrequenties helpen jou bij je creatieve en spirituele ontwikkeling en bij het vinden van je levensdoel. Ook word je gestimuleerd om meer zorg te dragen voor de natuur.

Kom jij oorspronkelijk van de Pleiaden?

Ook wanneer je oorspronkelijk van de Pleiaden komt, kun je de hoge energiefrequenties sterk voelen. Of wanneer je daar veel levens hebt geleefd voordat je het incarnatieproces op aarde begon.

Je herkent mensen van de Pleiaden aan hun gevoeligheid en zachtaardige karakter. Je bent hier op aarde met een speciale missie en benadert anderen vanuit liefde. Je voelt een diepe verbondenheid met dieren en de flora en fauna op deze aarde en kunt dan ook goed opladen in de natuur. Vaak vind je het heerlijk om in de tuin te werken of te wandelen in het groen. Je bent ook gevoelig voor de helende werking van kleuren en gebruikt daarom veel kleuren in je kleding en interieur. Muziek, dans en zingen kunnen een uitlaatklep voor je zijn en je vindt het leuk om hierin iets unieks neer te zetten.

Ascenderen: dit merk je van de hoge energiefrequenties

Je kunt de Pleiaden-energie ook al de afgelopen weken hebben opgepikt. Je hebt bijvoorbeeld last van vermoeidheid, tintelingen of een druk op je voorhoofd. Het kan zijn dat je allerlei ingevingen en gedachten over de toekomst krijgt. Of dat jij je positiever voelt en bijzondere spirituele ervaringen hebt. Veel inspiratie kan nu tot je komen. Jouw creatieve energie lijkt oneindig!

Het wordt steeds duidelijker welke richting je in het leven opgaat. Je kunt zelfs het gevoel hebben dat zich een geheel nieuwe realiteit ontvouwt, waardoor je nieuwe mogelijkheden ziet. Ook kan duidelijker worden wie er niet mee kan in deze hoge energiefrequentie en dus afvalt in jouw leven.

De invloed van de Pleiaden in 2024

Zoals eerder benoemd, staan de Pleiaden in het Sterrenbeeld Stier, wat betekent dat de invloed van Stier sterk zal zijn. Je kunt je dan ook bezighouden met aardse zaken, meer geduld hebben en wat koppiger zijn in wat je vindt en wilt. Maar je zult ook meer de waarde gaan inzien van de mensen in je leven en de dingen die je echt belangrijk vindt.

Omdat Jupiter, Uranus, Venus en de zon nu ook in het teken Stier staan, zullen zij een sterke invloed uitoefenen tijdens dit Pleiaden-energieportaal. Je kunt je optimistischer voelen, willen focussen op schoonheid en het creëren van harmonie in je leven, en je ook richten op het buitenland. Daarnaast kan jouw intuïtie haarscherp zijn en kunnen er onverwachte wendingen plaatsvinden.

Helende energie van kleuren

De Lichtwezens van de Pleiaden hebben een sterk gevoel voor kleur. Elke kleur heeft een andere frequentie en daardoor een unieke helende uitwerking op ons fijnstoffelijk lichaam. Tijdens de periode van het Pleiaden-energieportaal kun je een sterke behoefte voelen om je huis en/of jezelf een make-over te geven. Je wilt jezelf meer laten zien en je onderscheiden van anderen door je uiterlijk en de manier waarop je je presenteert. Ook kun je de neiging hebben om meer of andere kleuren te dragen en nieuwe kleding te kopen die past bij de nieuwe frequentie die je ervaart.

De kleuren waar je je tot aangetrokken voelt, hebben niet alleen een helende werking, maar kunnen ook de energie die je uitstraalt versterken en positief beïnvloeden wat je aantrekt in je leven. Zo kan het dragen van blauwe kleuren bijvoorbeeld nieuwe contacten op je pad brengen en je communicatie met anderen over je ervaringen en behoeften stimuleren. Roze kleuren kunnen een gevoel van veiligheid, warmte en geborgenheid uitstralen en ondersteunend werken bij het versterken van de basisveiligheid in jezelf.

Gebruik je creativiteit en laat je eventueel inspireren door andere culturen. Ga aan de slag met jouw creatieve ideeën!

Het effect op jouw werk

Tijdens de periode van het Pleiaden-energieportaal kun je alternatieve manieren ontdekken om je inkomen te stabiliseren of te vergroten. Je mag jezelf meer op de voorgrond plaatsen en je talenten en kwaliteiten inzetten die mogelijk nu nog geen ruimte krijgen. Het kan ook een uitstekend moment zijn om een opleiding af te maken of te starten, om je vaardigheden verder te verfijnen.

Onverwachte wendingen op het gebied van inkomen kunnen ook voorkomen. Je reguliere 9 tot 5 baan kan eindigen, waarna je besluit een ander carrièrepad te bewandelen. Je kunt plotseling besluiten een andere richting op te gaan en meer je hart te volgen. Misschien wil je meer werken met alternatieve of kunstzinnige therapieën, sport en beweging, buiten zijn of met dieren werken. Binnen je huidige baan kun je tot vernieuwende ideeën komen en manieren vinden om je werkzaamheden uit te breiden.

De Lichtwezens van de Pleiaden zullen je de inspiratie en moed geven om datgene te doen waar je echt gelukkig van wordt.

Naar het buitenland

Door de steeds hoger wordende trilling op aarde, die door de energieportalen wordt versterkt, kunnen ook jouw behoeften veranderen. Veel hooggevoelige mensen zoeken naar een prikkelarmere omgeving en een plek in de natuur, zoals in de bergen of vlakbij de zee. Rond dit Pleiadenportaal kan deze behoefte intenser worden.

Voor degenen die stappen willen zetten richting het buitenland, kan nu de weg zich openen om hun plannen te realiseren. Er kunnen veel ideeën tot je komen over hoe je financieel en praktisch gezien de stap naar het wonen en werken in het buitenland kunt maken. Ook kun je in deze periode naar het gebied willen reizen waar je je wilt gaan vestigen, of besluiten om tijdelijk een huis in het buitenland te huren om te kijken of jouw plannen haalbaar zijn.

Let goed op de tekens om je heen

De lichtwezens van de Pleiaden willen jou graag verder helpen op je spirituele pad. Hoe merk je dit? Je ontvangt tekens uit de natuur! Elke plant, bloem, boom en elk dier heeft een speciale betekenis. En deze resoneert met jouw energie en met de kennis die jij in je onderbewustzijn met je meedraagt. Wanneer jouw oog ergens op valt, kun je dit als een aanwijzing zien. Het is een vertaling van wat jouw energie uitzendt. Zo kan snel duidelijk worden welke veranderingen eraan komen of waar je meer aandacht aan mag besteden.

De betekenis van lavendel, roos en paardenbloem

Wanneer je een blauwe regen ziet bloeien, kan het zijn dat je voor een belangrijke beslissing komt te staan. Een bloeiende roos kan aangeven dat de liefde weer opbloeit en een aronskelk kondigt mogelijk een overlijden of het einde van een situatie aan. Een kamperfoelie kan het signaal zijn dat jouw dromen werkelijkheid worden. Lavendel geeft aan dat je meer rust in jouw leven mag inbouwen en de paardenbloem kan vertellen dat jij je lever of darmen mag reinigen.

Zaadjes die je door de lucht ziet vliegen, betekenen vaak dat jij je geen zorgen hoeft te maken over een bepaalde situatie. Blijkbaar heb je ooit ‘een zaadje geplant’: je hebt het juiste gezegd of gedaan, waarvan je later de uitwerking ziet.

Let dus goed op waar jouw oog op valt. En laat je verrassen door de berichten die de natuur voor jou heeft! Weet je de betekenis niet? Op internet vind je veel verklaringen (onder meer bij ‘dromenuitleg’). Geniet vooral van de magie van de natuur.

Veel magie en liefde toegewenst,
Liefs Karin en Danique Vergeer

Healingcentrumatlantis.com 

Lichtreis Pleiaden Portaal 16 mei 2024 met verrassingpakket

Voor de opening van de Pleiaden Portaal geven Karin en Danique Vergeer een online lichtreis op 16 mei 2024. Meer informatie vind je hier.

Inspirerend leven is zowel inhoudelijk als organisatorisch niet betrokken bij dit evenement en draagt er dus geen verantwoordelijkheid voor.

Tekens van het universum

Tekens van het universum

‘Tekens van het universum’ van Denise Linn is een krachtige gids om beter te begrijpen wat het universum je te vertellen heeft.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Deel dit artikel online

Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer

Karin en Danique Vergeer van Healingcentrum Atlantis bieden ondersteuning in jouw persoonlijk ontwikkelingsproces d.m.v. paranormale readingen, waarin zij antwoorden channelen op al je vragen en inzicht kunnen geven in blokkades uit jouw verleden en vorige levens. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van Tweelingzielen en begeleiden tweelingzielen zowel individueel als samen. Verder bieden ze met de Volle en Nieuwe maan en Engelenpoorten online Lichtreizen aan: lezing met geleide meditatie en afstandshealing, waarin je zelf veel inzichten kunt krijgen over jouw proces. En schrijven ze o.a. astrologische over de volle en nieuwe maan en nieuwetijds-artikelen. Www.healingcentrumatlantis.com

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *