Self-care & astrologie: zó zorg jij goed voor jezelf volgens je sterrenbeeld

Soms kan het leven je overweldigen: angst voor de toekomst, pijn uit het verleden, de stress van het moment. Goed voor jezelf zorgen betekent dat je je energie in de gaten houdt. Constance Stellas schreef de Astrologie & self-care serie zodat jij op basis van je sterrenbeeld 122 tips ontvangt die passen bij jouw manier van energie krijgen en beschermen.

Goed voor jezelf zorgen op basis van je sterrenbeeld

In Het kleine boekje voor… vind je niet alleen 122 self-care ideeën, maar ook uitleg hoe jouw sterrenbeeld in elkaar zit. Je leert over het element van jouw sterrenbeeld, en of je een kardinaal, vast of dynamisch teken hebt. Vanuit die basis krijg je self-caretips die je op een andere manier naar je energie en je basis laten kijken.

Je leest jouw kleine boekje binnen de omgeving van Inspirerend leven waar je ook onze cursussen volgt! Wanneer je de toegang tot het boekje koopt, ontvang je de link naar de online omgeving waar je het boekje kunt lezen. Of log hier in met jouw mailadres en je wachtwoord. De e-books zijn ook beschikbaar via jouw e-bookabonnement elders of via jouw favoriete webshop.

Self-care tips

Ben je benieuwd naar de self-care tips voor jouw sterrenbeeld? Hieronder vind je per sterrenbeeld een fijne tip. Onder aan dit artikel vind je de mogelijkheid om nog 3 extra tips in je inbox te ontvangen voor jouw sterrenbeeld.

Het kleine boekje voor Ram

Warmte is helend voor een vuurteken als Ram. Hoe vol je agenda ook is, maak tijd om naar de sauna te gaan of tover je badkamer om tot spa. Stress verdwijnt à la minuut. Een zomerse fietstocht heeft hetzelfde effect.

Wil je nog meer self-care tips voor jouw sterrenbeeld? Je bestelt Het kleine boekje voor Ram voor slechts 7,49.

bestel nu


Het kleine boekje voor Stier

Stieren worden beheerst door de planeet Venus, wat jou gevoelig maakt voor de emoties van anderen. Draag een sieraad met een smaragd om je meer geaard te voelen. Zo verwelkom je ook overvloed in je leven.

Wil je nog meer self-care tips voor jouw sterrenbeeld? Je bestelt Het kleine boekje voor Stiervoor slechts 7,49.

bestel nu


Het kleine boekje voor Tweelingen

Zwemmen is heel goed voor het luchtteken Tweelingen, dat veel denkt en graag problemen oplost. Het helpt om je geest te kalmeren. Wat ook verkwikkend werkt: een lekkere natuurlijke geur opsnuiven!

Wil je nog meer self-care tips voor jouw sterrenbeeld? Je bestelt Het kleine boekje voor Tweelingen voor slechts 7,49.

bestel nu


Het kleine boekje voor Kreeft

Het is belangrijk voor een waterteken als jij dat je vaak in of bij het water bent. Het laat je aarden en relaxen. Ook de parel doet voor jou (en je hormonen) wonderen. Ze is met de maan verbonden, die over Kreeft heerst.

Wil je nog meer self-care tips voor jouw sterrenbeeld? Je bestelt Het kleine boekje voor Kreeft voor slechts 7,49.

bestel nu


Het kleine boekje voor Leeuw

De zonnekleuren van de zirkoon resoneren met het vurige karakter van Leeuw. Als jij ’s avonds met dit kristal mediteert, slaap je fijn en diep. Verder: competitie is belangrijk voor jou, dus kies voor een teamsport.

Wil je nog meer self-care tips voor jouw sterrenbeeld? Je bestelt Het kleine boekje voor Leeuw voor slechts 7,49.

bestel nu


Het kleine boekje voor Maagd

Voor de hardwerkende Maagd is het essentieel om tijdens de dag letterlijk enkele adempauzes in te lassen. Concentreer je vooral op je uitademing! Adem even langzaam uit als in – dat werkt ontspannend.

Wil je nog meer self-care tips voor jouw sterrenbeeld? Je bestelt Het kleine boekje voor Maagd voor slechts 7,49.

bestel nu


Het kleine boekje voor Weegschaal

Als Weegschaal ben je een romanticus, die herinneringen koestert. Maak daarom een kistje vol aandenkens. Zit je niet lekker in je vel? De schatten roepen vast een blij gevoel bij je op. Nog een tip: eet zwarte kersen!

Wil je nog meer self-care tips voor jouw sterrenbeeld? Je bestelt Het kleine boekje voor Weegschaal voor slechts 7,49.

bestel nu


Het kleine boekje voor Schorpioen

Schorpioen, die emoties snel onderdrukt, mag extra op z’n immuunsysteem letten. Met rode ginseng geef jij je gezondheid een boost. Geen zin om te sporten? Zet je favoriete muziek op en dans! Daar krijg je energie van.

Wil je nog meer self-care tips voor jouw sterrenbeeld? Je bestelt Het kleine boekje voor Schorpioen voor slechts 7,49.

bestel nu


Het kleine boekje voor boogschutter

Pilates is dé activiteit voor Boogschutters. Je spieren worden gerekt en je valt er ook nog eens van af. Bovendien is het een ritueel dat aardend werkt. Wat jou ook goed doet: als vrijwilliger anderen iets leren. Deel je passie!

Wil je nog meer self-care tips voor jouw sterrenbeeld? Je bestelt Het kleine boekje voor Boogschutter voor slechts 7,49.

bestel nu


Het kleine boekje voor Steenbok

Als aardeteken houd je van structuren en rituelen. Zelfs als een patroon ongezond is, blijf je erin hangen. Doorbreek je routine eens en laat je verrassen! Ook belangrijk: let als Steenbok op dat je genoeg calcium eet.

Wil je nog meer self-care tips voor jouw sterrenbeeld? Je bestelt Het kleine boekje voor Steenbok voor slechts 7,49.

bestel nu


Het kleine boekje voor Waterman

Een luchtteken als Waterman kan (te) veel nadenken. Creëer elke dag een moment om je hoofd leeg te maken: drink op je gemak een kopje groene thee, het liefst buiten. Omring je in huis met luchtzuiverende planten.

Wil je nog meer self-care tips voor jouw sterrenbeeld? Je bestelt Het kleine boekje voor Waterman voor slechts 7,49.

bestel nu


Het kleine boekje voor Vissen

Aquamarijn is perfect voor Vissen. Dit kristal opent je derde oog, wat inzichten geeft, en brengt emoties in balans. Draag ’m bij je of leg de steen op een centrale plek in huis. Wist je trouwens dat poëzie heilzaam voor je is?

Wil je nog meer self-care tips voor jouw sterrenbeeld? Je bestelt Het kleine boekje voor Vissen voor slechts 7,49.

bestel nu

Lees verder:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *