Sleutels kwijt? Gebruik deze methode!

Je hebt nog vijf minuten om je klaar te maken voordat je naar je werk gaat. Je doet je jas aan en je pakt je tas. Vervolgens grijp je naar je sleutels. Crap, ze liggen er niet! In paniek ga je als een tornado door de kamer, ondertussen bedenkend dat je nu echt te laat gaat komen. Je voelt je stress levels stijgen, je rent als een dolle stier door het hele huis heen en je gooit alles van zijn plek om je sleutels te vinden…. Herkenbaar? Vandaag wil ik je een oefening mee geven om op een snelle manier je spreekwoordelijke sleutels te vinden zonder alles overhoop te hoeven gooien en minder stress te ervaren.

1. Zet de juiste intentie

Als eerste: relax! Het heeft geen zin om in paniek te raken, al weet ik zelf ook wel dat het bijzonder frustrerend kan zijn om op het laatste moment opeens voor zo een situatie komen te staan. Maar vergeet niet dat je altijd alles creëert wat je denkt. Dus op het moment dat je sleutels niet liggen waar ze horen bedenk jezelf dan: ik heb binnen 1 minuut mijn sleutels in mijn handen. Dat geeft je al veel meer een gevoel van hoop, toch?

2. Vraag hulp van bovenaf

Ok, je hebt de intentie geplaatst dat jij je sleutels zal vinden. Nu kun je hulp vragen van bovenaf om je te helpen gericht te zoeken. Je kan deze vraag stellen aan je gidsen, de engelen of iemand anders die voor jou belangrijk is. Stel de vraag zoals in de trant van: Lieve …. (engelen/gidsen), willen jullie mij helpen om mijn sleutels terug te vinden binnen 1 minuut? Alvast heel erg bedankt. Vervolgens wacht je op antwoord. Waar moet je opeens aan denken? Vaak bevinden je sleutels zich op die plek.

methode

3. Visualiseer jezelf als een magneet.

Als laatste kun je ook visualiseren dat jij een magneet bent en dat jij je sleutels als vanzelf aantrekt. Het is erg eenvoudig; je hoeft je alleen een voorstelling te maken van dat jij je sleutels aantrekt op magische wijze. Wanneer je die visualisatie hebt gedaan kun je op gevoel rondlopen in je huis, voel aan waar je naartoe getrokken word. Op deze manier is het ook makkelijk om je sleutels weer terug te vinden.

Ten slotte

Deze methode kun je natuurlijk ook voor andere dingen gebruiken, zoals wanneer je de weg kwijt bent. Het belangrijkste om te onthouden is dat jij dit kan en het is ook een hele goede oefening om te vertrouwen op jouw gevoel.

En is het je gelukt om je sleutels terug te vinden?

Volg je FreeSpirit4You al op Facebook of Bloglovin?

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *