Stier-seizoen: dit merk je van de energie die het met zich meebrengt

Het Stier-seizoen is afgelopen maandag (19 april) begonnen en de zon zal in dit teken staan tot 20 mei. Dit seizoen brengt een stabiele en sensuele energie met zich mee. Mercurius komt naast de zon ook in Stier te staan. Dit is wat je kunt verwachten van de sterren deze maand.

Overgang van Ram naar Stier

Afgelopen vier weken heeft Ram onze creativiteit en originaliteit flink opgestookt. Het is nu het moment van de waarheid; welke van deze innovatieve Ram-gevoerde visioenen kunnen we écht tot leven brengen? Doe de hoed van projectmanager op en voeg wat praktische magie toe aan het recept.

Je hoeft niet te haasten; Stier is namelijk zowel kalm als sensueel. De komende vier weken staan in het teken van het maken van rituelen rondom een project en over het boeken van resultaten. Overweeg zorgvuldig elk detail van het plan van je project. Een mooie uitkomst en het creëren van iets bruikbaars zijn beiden het doel van jouw huidige project.

Op maandag 19 april is de intelligente planeet Mercurius bij de zon in Stier gekomen om jouw missie tot 3 mei te ondersteunen.

Wijsheid en ervaring

We krijgen dit jaar allemaal ondersteuning als bonus bij ons project management. De sociale Mercurius helpt ons de juiste mensen te vinden voor ons project. Als je eerder bent gezwicht voor ondermaatse hulp, stop deze hulp: je bent meer waard! Zoek naar mensen met veel kennis over jouw project en leer van hun wijsheid en ervaring. Versimpel daarnaast wat te complex is geworden, maar zorg ervoor dat dit niet ten koste gaat van luxe. Stier is een teken met smaak en houdt van de fijnere dingen in het leven, als ze maar een doel dienen.

Verandering zou donderdag 22 april het enige vaststaande element zijn gezien het creatieve teken Venus een pad deelt met de gekke professor Uranus.

Dit is ook een goede tijd om een kleine thuisonderneming te starten naast je reguliere inkomen. Dit soort ondernemingen gaan namelijk veel motivatie ontvangen vanuit Mars. Als je een goed idee hebt wat je vanaf je keukentafel, garage of zolder kunt uitvoeren, dan is dit dé ideale tijd om te starten.

Liefdesplaneet Venus

Samen kunnen Venus en Uranus een golf van innovatie en kunst veroorzaken, omarm dit! Als je in een inspiratieloze sleur zit, raap je hoofd bij elkaar en brainstorm je hieruit. Wanneer liefdesplaneet Venus is ingelogd in het netwerk van techneut Uranus, zullen de datingapps deze week vurig zijn. Koppels kunnen zich brutaal en experimenteel voelen, wat van alles kan betekenen: van avonturen in de slaapkamer tot avontuurlijke planningen.

Op vrijdag 23 april zal de roodgloeiende planeet Mars afkoelen wanneer deze afdwaalt van flirterige Tweelingen naar huismus Kreeft.

Na deze zeven drukke weken kunnen we dankbaar zijn voor dit langzamere tempo. Dit kan ons helpen om alle data die we hebben verzameld en fantastische mensen die we hebben ontmoet, te verwerken. Mars is echter wel in een nadelige positie in Kreeft omdat dit zijn minst comfortabele plek is van alle sterrenbeelden.

De zachtmoedigen zullen de aarde erven en zullen eersterangs in ons hart zitten vanaf nu tot 11 juni. Dit is een goede kans om aardige mensen een kans te geven op het gebied van daten.

Onrust

Als rusteloze Mars verder afdwaalt naar de rustige wateren van Kreeft tot 11 juni, kunnen de wateren soms onrustig worden.

Dit is een nadelige positie voor Mars die nu in zijn minst comfortabele teken staat. Dit is logisch: de planeet die altijd maar doorgaat wordt claustrofobisch in het emotionele, familiegeoriënteerde teken Kreeft. Vurige gevoelens kunnen binnenwaaien tussen nu en 11 juni; vooral als mensen ons ‘dwingen’ om te praten over privéaangelegenheden of in onze alleen-tijd binnenvallen.

Mensen die je door en door leert kennen deze periode, kunnen je weleens gaan irriteren omdat je hun schaduwzijden gaat ontdekken de komende zeven weken. Tegelijkertijd kan Mars in Kreeft je behoeftigheid naar anderen verergeren. Terugvallen in kinderlijke angsten kan iedereen weleens gebeuren, vooral als we ons eenzaam, bang of hongerig voelen naar menselijke aanraking.

Prikkelbaar

Mensen kunnen komende periode prikkelbaar en gevoelig zijn maar zijn wellicht niet zo duidelijk over wat hen nu werkelijk dwarszit. Als iemand roept dat het prima met ze gaat, geloof ze niet direct.

Het is echter geen goed idee om een ​​gesprek te forceren als de spanning al om te snijden is. Als er uiteindelijk grote onweerswolken ontstaan, laat ze dan niet te lang boven het hoofd hangen. Pak het probleem zo snel mogelijk aan wanneer dat mogelijk is.

Empathie & kracht

Dat gezegd hebbende: als mensen niet kunnen meebewegen en maar moeilijk blijven doen, dan is het een goed idee om verder te gaan met je leven. Thuis moet aanvoelen als een toevluchtsoord, niet als een broeinest van drama en spanning. Krijger Mars kan uitdagende situaties met familie en huisgenoten aanwakkeren en ons dwingen om vóór 11 juni de situatie op te lossen. Met de moedige Mars die de schil van de krab zit, zullen zorgzame mensen naar voren treden als leiders. Het kan echt: empathie en kracht kunnen hand in hand gaan!

Bron: Mindbodygreen 

Tip van de redactie: Online cursus Leven met de sterren

Wil je meer leren over je sterrenbeeld, je maanteken, je astrologische huizen en wat het allemaal betekent? Start dan vandaag nog met Yasmin Bolands online cursus Leven met de sterren! Nu voor € 95,-

bestel nu

Misschien vind je deze artikelen over astrologie ook interessant:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *