Tarotlegging november 2022: boodschappen van het Universum voor meer licht tijdens de donkere dagen

Voelt het leven zwaar en voel je geen verbinding met het Universum? In tijden van crisis en grote persoonlijke zorgen is het soms moeilijk om lichtpuntjes te zien. Wist je dat je tarotkaarten zichtbaar maken wat je van het universum ontvangt, ook al kun je het zelf niet direct zien? De tarotlegging voor november 2022 van tarot-expert Annick van Damme kan je helpen om het licht weer te zien.

Wat mag jij van het universum ontvangen? Open je hart voor de boodschap van het universum

Verbinding maken met het universum in moeilijke tijden

Heb je het op dit moment zwaar of ervaar je veel stress? Dat is niet zo gek met de ontwikkelingen om je heen en de vele negatieve mediaberichten. Ook de verandering van zomer naar herfst kan je neerslachtig maken. Toch is het fijn en belangrijk voor je om weer de lichtpuntjes te zien en je te verbinden met het universum.

Het klinkt zo makkelijk: verbind je hart met het universum dat je omringt, voel waardering voor geluksmomenten en de levenskracht die je mag ontvangen van het universum. Toch is dit belangrijk. Je creëert je namelijk eigen geluk én je mag goedheid ontvangen van een bron die buiten jezelf ligt. Je vindt lichtpuntjes en geluk wanneer je leeft in verbondenheid met anderen, de natuur en een hogere kracht. Dit is jouw uitdaging voor november 2022.

De kracht van dankbaarheid

Dankbaarheid richt je aandacht op jezelf en het geluk dat je nu ervaart. Hierdoor besef je dat het niet nodig is om elke wens te vervullen om gelukkig te zijn. Dankbaarheid ervaren legt de focus op wat je hebt, in plaats van wat ontbreekt. Je kan het gevoel van dankbaarheid laten groeien. In het begin zal dat onwennig aanvoelen, maar zodra je merkt dat je positieve houding je leven lichter en gelukkiger maakt, voelt dankbaarheid heel natuurlijk aan.

De kracht van tarotkaarten

Tarot kan je helpen bij het vinden van dankbaarheid en verbinding met het universum. Tarotkaarten geven niet alleen nieuwe inzichten, ze nodigen je ook uit verbinding te maken met je innerlijk licht en de kracht van het universum. Ze planten een zaadje van licht in je hart, waardoor je met een positievere blik naar jezelf en de wereld kijkt.

Ben je er klaar voor om deze lichtpuntjes en nieuwe inzichten te ontvangen? Annick helpt je met deze tarotlegging. Heb je zelf tarotkaarten? Dan kun je verdergaan met de onderstaande tekst. Heb je zelf geen tarotkaarten? Dan mag je naar beneden scrollen naar de legging van Annick.

Tarotlegging november 2022 met je eigen kaarten

Je kunt je eigen tarotlegging voor november 2022 maken. Een kaartlegging is een gids bij het leggen van contact met je innerlijke wijsheid.

Voordat je de kaarten trekt stem je je af op je hart. Stuur liefdevolle energie naar je hart en voel je dankbaar voor dit moment van verbinding met de kaarten en het universum. Trek vanuit die liefdevolle verbinding vijf kaarten uit je spel. Deze vijf kaarten maken zichtbaar wat je hebt mogen ontvangen. Dit zijn de vijf vragen die horen bij de vijf kaarten, de eerste kaart hoort bij de eerste vraag en zo verder.

1. Welk inzicht heb ik mogen ontvangen?
2. Wat heb ik mogen ontvangen in mijn hart?
3. Wat heb ik mogen ontvangen in mijn handen?
4. Welke zegening mag ik vandaag ontvangen?
5. Hoe kan ik mijn dankbaarheid uiten?

Tarotlegging november 2022 van Tarotexpert Annick van Damme

Heb je geen tarotkaarten bij de hand? Dat maakt helemaal niet uit, ik (Annick) ga je helpen. Dit is mijn tarotlegging voor november 2022.

Stem je af op de boodschap die ik heb ontvangen van het universum om jou te helpen puntjes van licht en geluk te laten ervaren. Verbind je eerst met de afbeelding op de tarotkaart, door vanuit je hart energie naar de tarotkaart te sturen. Vertrouw op de helende kracht van de tarot en lees de duiding bij de kaarten in deze legging.

Vraag 1: Welk inzicht heb ik mogen ontvangen?

Antwoord: tarotkaart Koningin van Zwaarden
Duiding: Je stemt je meer af op je innerlijk kompas. Door te vertrouwen op je eigen gedachten voel je dat je flexibel kan omgaan met uitdagingen. Je hebt je eigen grenzen verlegd, waardoor je met vertrouwen en heldere ideeën de toekomst tegemoet treedt.

Vraag 2: Wat heb ik mogen ontvangen in mijn hart?

Antwoord: tarotkaart Vier van Staven
Duiding: Je voelt rust in je hart. Je staat aan het begin van een belangrijke periode. Veranderingen schrikken je niet af, want je kan altijd vertrouwen dat de wijsheid van je hart je begeleidt op je pad. Je voelt de behoefte om de boodschap die je hebt ontvangen in je hart met anderen te delen. Stuur vanuit je hart energie naar de wereld.

Vraag 3: Wat heb je mogen ontvangen in je handen?

Antwoord: tarotkaart Vijf van Bekers
Duiding: Door tegenslagen heb je ervaren dat je de sleutel bent tot je eigen geluk. Laat los wat je niet kan veranderen. Geef aandacht aan geluk dat je nu mag ervaren. Haal daar kracht uit om verder op pad te gaan. Ga bewust op zoek naar ervaringen die jouw geluksgevoel een duw in de rug geven.

Vraag 4: Welke zegening mag ik vandaag ontvangen?

Antwoord: tarotkaart Negen van Staven
Duiding: Het is tijd om te onthaasten, want je voelt een innerlijke onrust. Op de rem staan voelt onwennig aan, maar jij hebt deze rustpauze echt verdiend. Stel je open voor de energie van de kosmos. Laat de mentale druk van je afglijden en laad je batterijen terug op. Zo vul je je innerlijke reserves terug aan voor de taken die je nog te wachten staan.

Vraag 5: Hoe kan ik mijn dankbaarheid uiten?

Antwoord: tarotkaart Zeven van Munten
Duiding: Wees trots op wat je doet, want jij maakt een verschil in de wereld. Verheug je op de vruchten van je inspanningen. Ze zijn binnen handbereik en zullen je geluksgevoel een duwtje geven. Hoe meer positieve verwachtingen je hebt, hoe meer zin je hebt om vol in je eigen leven te staan.

Boekentip: Tarot voor iedereen

Tarot voor iedereen van Annick van Damme is een praktisch en inspirerend Ankertje dat je op een gemakkelijke en toegankelijke manier op weg helpt met de tarot. Je leert de tarotkaarten gebruiken als een krachtig instrument van transformatie en ontdekt een bron van helende wijsheid en verborgen kennis.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 13,50 bij onze webshop Boekenwereld.

bestel nu

Lees ook deze artikelen over tarot:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *