Terug van weg geweest

De laatste tijd krijg ik steeds meer het gevoel dat ik het schrijven op deze site mis. Ik voel ook weinig diepgang in mijn leven momenteel. Daarom heb ik besloten om weer artikelen te gaan schrijven. Dit heeft een tijdje geduurd, maar nadat er opeens een heleboel reacties op mijn berichten kwamen wist ik dat het tijd was om weer aan de slag te gaan.

Wat is er in de tussentijd gebeurt?

Een heleboel. Ik ben terug naar school gegaan om de HBO-v te doen, ik ben van afdeling verandert, ik ben weer eens door het stof gegaan en heb therapie gevolgd. Maar wat wel leuk is dat ik nu al acht maanden zwanger ben.

schrijven

Wat ga ik anders doen?

Voordat ik stopte met mijn blog was ik moe van het willen groeien van mijn blog en mijn hang om er een beetje geld mee te kunnen verdienen. Ook het stramien van 3 artikelen per week te schrijven stond mij steeds meer tegen. Dat was te zien in de kwaliteit van mijn artikelen, al zeg ik het zelf.

Dit keer wil ik het anders doen. Deze blog is voor mij een manier om mijn stem te laten horen, om mijn zelfbewustzijn te vergroten. Ik wil af van het idee dat ik er geld mee moet verdienen, dat is absoluut geen prioriteit meer. Ik wil weer vanuit mijn hart schrijven. Dat betekent dat ik mezelf geen schrijfschema ga opleggen. Bovendien heb ik straks een baby en volg ik nog steeds de HBO studie. Ik zal minder tijd hebben om te schrijven.

Wanneer het eerste artikel gaat verschijnen dat weet ik nog niet. Dat hangt er vanaf wanneer ik inspiratie heb. Ik wacht het af.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *