Top 10 inspirerende boeken voor 2022

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent dat we weer een frisse start kunnen maken in 2022. Misschien heb je voor dit jaar wel goede voornemens gemaakt of heb je dat juist losgelaten. Om het nieuwe jaar goed te starten hebben wij voor jullie een aantal inspirerende en spirituele boeken onder elkaar gezet. Laat je inspireren door deze boekentips van de redactie!

1. Radicale transformatie

Radicale transformatie van Langston Kahn, een sjamaan uit New York, is het antwoord op de verwarring van deze tijd. Tijdens het krachtige Deep Liberation Process, vol sjamanistische tools, laat de auteur ons definitief afstand doen van ingesleten patronen, triggers en overtuigingen. Het is de weg naar spirituele volwassenheid en een radicaal nieuw verhaal over wie wij ten diepste zijn.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,00 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


2. Starseed

In Starseed helpt Rebecca Campbell de kosmische oorsprong van je ziel bloot te leggen. We zijn allemaal gemaakt van sterrenstof en velen van ons zijn als sterrenkinderen naar de aarde gekomen om hun zielsmissie te vervullen. Met de inzichten en ervaringen uit dit boek kom je erachter of jij ook een sterrenkind bent. Deze spirituele gids is een aanmoediging voor het integreren van het mystieke in het alledaagse.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


3. De gezonde weg uit het doolhof van vermoeidheid

De gezonde weg uit het doolhof van vermoeidheid van Dr Anne Fleck geeft je meer energie door de kracht van voeding en leefstijl. Zoek je al tijden naar een oplossing voor je aanhoudende vermoeidheid, dan biedt dit boek uitkomst! Bijna 1 miljoen mensen in Nederland worstelen met chronische vermoeidheid, veel meer mensen zouden meer energie willen hebben. Je kunt zelf én samen met je arts zoveel doen: Dr Anne Fleck laat zien hoe.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,00 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


4. Naar binnen

Naar binnen is een verzameling reflecties, gedichten en proza die je inspireren om vanuit meer zelfliefde onvoorwaardelijke liefde te ervaren, die je laten zien dat loslaten altijd een optie is, en je in contact brengen met de diepe innerlijke wijsheid die ontstaat wanneer je jezelf echt leert kennen. Elke pagina bevat een herinnering dat heling, transformatie en vrijheid voor iedereen mogelijk zijn. Met Naar binnen kun je niet anders dan volkomen eerlijk en liefdevol met jezelf omgaan.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 15,00 bij Boekenwereld.

bestel nu


5. Uit je dip gaan! 

Liesbeth Kamerling geeft in ‘Uit je dip gaan’ de kleine veranderingen die veel kunnen doen als het leven niet zo lekker loopt. Zij is coach, maar coacht zichzelf ook al van jongs af aan. Ze wéét of ze alles uit zichzelf haalt of niet. Als zij zich niet goed voelt zonder aanwijsbare reden, gaat ze ermee aan de slag. Doordat zij dit al haar hele leven doet, heeft ze veel gelezen, ervaren en ingezien. In dit boek fungeert ze als wegwijzer voor iedereen die even vastloopt.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 20,99 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


6. Ik kan weer lachen 

In Ik kan weer lachen daagt psycholoog Jeffrey Wijnberg de lezer met liefde en humor uit om uit de depressieve put te klimmen. Eén op de vijf mensen krijgt te maken met depressieve klachten en Wijnberg weet als geen ander hoe het is om een depressie door te maken: hij is er zelf twee keer van genezen. Want dit kan – gelukkig! Dit boek is geschreven op een provocatieve toon en is wetenschappelijk onderbouwd, praktisch en prikkelend.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 20,99 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


7. Tijd van je leven

In Tijd is leven maakt Anselm Grün je bewust van tijd als waardevol goed. In ons volle en soms gestreste leven verlangen we naar rustpunten, naar ademruimte. Dat is haalbaar, volgens Grün, als je je laat inspireren door de tijdsindeling in het klooster. Anselm Grün noemt dit ‘het ritme van de ziel’. Met het anders indelen van de dag, de week en het jaar kun je bewuster met je tijd omgaan en je waardevolle tijd besteden aan die dingen die je echt belangrijk vindt.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,99 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


8. Het kleine boek van het leven

In Het kleine boek van het leven van Rumi zijn 202 van zijn mooiste gedichten verzameld. In zijn werk komt één thema steeds weer terug: grip krijgen op het innerlijke leven. Zijn poëzie is een trouwe metgezel voor ieder van ons op de reis naar binnen, op zoek naar hoop, licht, stilte, vriendschap en liefde. In deze nieuwe uitgave zijn tweehonderd grotendeels niet eerder zo beschikbare gedichten gebundeld.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


9. De Tao van gezondheid

In De tao van gezondheid onderstreept Conny Coppen het belang van balans, inzicht en groei. De crisis van ons persoonlijke welzijn en onze samenleving kunnen we oplossen met de holistische zienswijze van het taoïsme. Onze organen vormen de verbindende schakels tussen psychologie, bezieling en het lichaam. Wanneer zij niet goed functioneren, stagneert onze levensenergie, de bron van veel klachten op fysiek en emotioneel vlak. Een praktisch werkboek dat de kwaliteit van je leven verandert.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


10. Attitudinal Healing en Een cursus in wonderen

Attitudinal Healing (AH) en Een cursus in wonderen (ECIW) hebben dezelfde krachtige boodschap: genees van alle pijn door te vergeven, kies voor geluk in plaats van gelijk, herken je heelheid en essentie. Dit boek laat zien hoe je de lessen van de Cursus en AH kunt gebruiken om je triggers te temmen en ego-patronen te doorbreken. Het resultaat is bevrijdend: stoppen met oordelen, leven in het nu, innerlijke vrede, je kern kennen en onschuld ervaren. In de toepassing van de oefeningen merk je, het werkt écht. Kortom: méér leven met minder moeite.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu

Lees verder:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *