Vind je zielsmissie en leer je ziel kennen met deze 7 boeken

Heb je altijd al je zielsmissie willen ontdekken? Of zou je willen weten hoe je als lichtwerker je kostbare bezit goed kunt beschermen? De redactie van Inspirerend Leven helpt je hier graag mee. In dit artikel vind je 7 boekentips die jou helpen om inzicht in je ziel te krijgen.

In Starseed helpt Rebecca Campbell de kosmische oorsprong van je ziel bloot te leggen. Met de inzichten en ervaringen uit dit boek kom je erachter of jij ook een sterrenkind bent. Wil je zelf je eigen zielsmissie ontdekken? Volg dan de cursus Zelfinzicht in je ziel van Rebecca Campbell.

Ben je benieuwd geworden naar Starseed? Bestel dan jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


Het universum leeft en het heeft een geheugen. Dit energetisch archief staat bekend als de Akasha kronieken en bevat informatie over jouw ziel en levensreis. Door je bewustzijnsniveau te verhogen open je de deuren van het archief, waar de blauwdruk van je ziel op je wacht. Dit boek helpt je om vol vertrouwen je eigen kronieken te lezen, die van iemand anders of zelfs van je huisdier.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


Lichtwerker van Sahvanna Arienta is een boek voor gevoelige mensen die van uit licht en onvoorwaardelijke liefde leven en delen.  Sahvanna Arienta laat zien dat gevoeligheid, intuïtie en empathie ontzettend krachtige instrumenten zijn. Ze geeft aansprekende voorbeelden van andere lichtwerkers en praktische tips hoe je als lichtwerker je kostbare bezit goed kunt beschermen.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


Met behulp van journeying (meditatiereizen) kun je jezelf en anderen helen. Deze techniek komt van de oude sjamanen uit de Amazone en de Andes en wordt daar al eeuwenlang toegepast. Door middel van geleide meditaties en ademhalingsoefeningen maak je een helende reis door ruimte en tijd en bereik je een unieke staat van bewustzijn.  Alberto Villoldo reikt je in dit boek alles aan wat je hiervoor nodig hebt.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


In dit boek ga je ontdekken dat je een levensmissie hebt. Je krijgt handreikingen om die voor jezelf te bepalen. Je hebt immers niet voor niets talenten meegekregen. Je ziet sommige thema’s in je leven steeds terugkeren.  Je wordt steeds instinctief naar bepaalde levensgebieden toegetrokken.  Waar vind jij je schat? Niet op een gebaand pad, dat is het pad van een ander. Durf je buiten de gebaande paden te gaan om je levensmissie te vinden en te vervullen?

Bestel nu jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


Radicale transformatie van Langston Kahn, een sjamaan uit New York, is het antwoord op de verwarring van deze tijd. Tijdens het krachtige Deep Liberation Process, vol sjamanistische tools, laat de auteur ons definitief afstand doen van ingesleten patronen, triggers en overtuigingen. Het is de weg naar spirituele volwassenheid en een radicaal nieuw verhaal over wie wij ten diepste zijn.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 25,00 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


7. De diamant in jezelf

Stapje voor stapje, gedachte na gedachte, laat Gangaji je zien hoe je je rusteloze geest stil laat worden, zodat je de oneindig diepe rust en vrijheid die daaronder ligt kunt ervaren. De diamant in jezelf bestaat uit 55 korte teksten; beschouwingen en inzichten die je dierbaar worden en je telkens opnieuw boeien en verrijken.

Bestel nu jouw exemplaar voor € 21,50 met gratis verzending bij Boekenwereld.

bestel nu


Wil je ontdekken wat jouw zielsgaven zijn?

Start dan vandaag nog met de online cursus Zelfinzicht in je ziel van Rebecca Campbell. Ga met het interactieve werkboek aan de slag om steeds meer tijd met jouw ziel door te brengen en zo jouw hoogste potentie te behalen.

Bestel nu HIER de cursus voor 65,00 en ontdek de blauwdruk van je ziel.

Ben je benieuwd? Doe dan de gratis proefles. 

bestel nu

Lees verder:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *