Waarom alleen focussen op licht en liefde je kwetsbaar maakt voor slechte entiteiten

Mensen die zich met spiritualiteit bezighouden, focussen zich vaak alleen op licht en liefde. Natuurlijk zijn licht en liefde fijner dan het tegenovergestelde maar de lagere niveaus bestaan evengoed. “Deze entiteiten vertonen zich wanneer mensen zich op een lichtzinnige manier met spirituele communicatie bezighouden.” Sahvannah Ariente, expert op het gebied van astrale projectie, legt uit waarom het riskant is om deze lage niveaus en de bijbehorend entiteiten te negeren.

Het universum zit vol tegenstellingen en net zoals naast licht duisternis bestaat, bestaan er naast hogere niveaus ook lagere.

Bescherm jezelf met kennis

Als je astrale reizen maakt, kom je vaak op lagere trillingsniveaus terecht, want die zijn voor de meeste mensen gemakkelijk te bereiken. Deze niveaus zijn duister en hebben een lage trillingsfrequentie. Ze zitten vol met energieën die het tegenovergestelde zijn van die op de hogere niveaus.

Hoewel veel lichtwerkers het niet willen horen, wil ik je voordat we verder gaan met dit onderwerp toch waarschuwen. Degenen onder ons die zich inzetten voor liefde en licht accepteren mogelijk niet wat ik nu ga zeggen, maar de eenvoudige waarheid is: kennis is macht en als je deze macht hebt, kan niets je ooit schade toebrengen.

Lees ook: 15 energieën in je huis of omgeving die lijken op geesten (maar geen geesten zijn)

Hoge én lage trillingsniveaus

Het universum zit vol tegenstellingen en net zoals naast licht duisternis bestaat, bestaan er naast hogere niveaus ook lagere. Veel mensen met newage-opvattingen weigeren te accepteren dat deze energieën bestaan en houden vol dat er in het universum alleen maar de energie van licht en liefde bestaat. Maar dat is onmogelijk, want als er hogere trillingsfrequenties zijn, moeten er ook lagere zijn. Dus ja, er bestaan wezens met een lagere trillingsfrequentie en jij kunt die tegenkomen als je het astrale niveau of een van de lagere niveaus bezoekt.

Als we het er dus over eens zijn dat deze lagere energieën bestaan en we ze accepteren, kunnen we onszelf beschermen. Als je weigert het bestaan van deze entiteiten te erkennen, kan er een moment komen dat je kwetsbaar bent en niet bent voorbereid op een ontmoeting met wezens van een lage trillingsfrequentie.

Lees verder: De betekenis van een nachtmerrie: was het een droom of een astrale reis naar een lager trillingsniveau?

Ga bewust om met spirituele communicatie

Deze entiteiten vertonen zich wanneer mensen zich op een lichtzinnige manier met spirituele communicatie bezighouden. Tieners die met een ouijabord spelen kunnen bijvoorbeeld ongewenste entiteiten aantrekken, wat problemen kan opleveren. Een ouijabord gebruiken is niet per definitie gevaarlijk, maar als je er niet met de grootste zorg mee omgaat, kunnen deze entiteiten je energieveld binnenkomen, ook zonder dat jij een zielsreis onderneemt. Deze wezens verstoren alles en roepen de energie van angst op.

Een voorbeeld

Een paranormaal begaafd persoon die ik ooit ontmoette had bekendheid gekregen doordat hij in zijn readings een ouijabord gebruikte. In het begin maakte hij contact met spirituele gidsen en andere helpers, en ontving hij zuivere en opbeurende boodschappen voor zijn cliënten. Deze methode werkte een tijdje goed en hij was in staat om met behulp van het ouijabord prachtige boodschappen uit de spirituele wereld door te geven.

Toen maakte hij een periode door waarin er in zijn persoonlijke leven dingen misgingen. Hij ging scheiden, had financiële problemen en raakte aan de drank. Door de stress en de alcoholverslaving ging zijn trillingsfrequentie omlaag, wat zich weerspiegelde in de geesten met wie hij door middel van het ouijabord communiceerde. Hij trok datgene aan waarop zijn energie was afgestemd. Zijn readings werden niet alleen onzuiver, maar ook duister. Hij gaf boodschappen door die bedoeld waren om bij zijn cliënten angst en verwarring te zaaien.

Het was zijn eigen fout dat hij niet besefte dat hij niet meer op een gezonde manier boodschappen kon doorgeven. Vanwege zijn lage trillingsfrequentie kon hij alleen nog maar communiceren met en boodschappen doorgeven van onruststokers. Pas toen hij hiermee stopte, nuchter werd en zijn leven op orde kreeg, kon hij met behulp van het ouijabord weer boodschappen van de hogere niveaus doorgeven.

Hoe kun je jezelf beschermen tegen duistere entiteiten?

Er zijn manieren om deze energieën te vermijden of jezelf ertegen te beschermen. Het belangrijkste hierbij is, zoals ik al heb aangegeven, je eigen trillingsfrequentie, want die beïnvloedt je ervaring en bepaalt wat je aantrekt. Als je een astrale reis probeert te maken en je gaat in je leven door een diep dal, zul je merken dat je naar de lagere niveaus wordt getrokken.

Deze niveaus bevinden zich onder dat van de aarde en hebben een nog lagere trillingsfrequentie. Ze zijn duister en vervormd, en zijn vuil, vochtig en koud, en ze zitten vol met allerlei duistere entiteiten die strijdlustige of roofzuchtige verlangens hebben. Ze zijn niet zo heel ver van ons verwijderd, want de aarde heeft zelf ook een lage trillingsfrequentie. Het heeft geen spirituele waarde om deze niveaus te bezoeken. Als je er regelmatig naartoe gaat, verlaag je je eigen trillingsfrequentie en dat heeft een ongunstige uitwerking op je leven.

Zo’n lage trillingsfrequentie kan worden vastgelegd in het dna van je ziel en permanent deel worden van je energieveld, en het kan vele levens kosten om dat uit te werken. Daarom is het geen goed idee om uit nieuwsgierigheid zielsreizen naar deze lagere niveaus te ondernemen. Als je er terechtkomt en contact maakt met duistere entiteiten, dan is je trillingsfrequentie op hen afgestemd, anders zouden jullie niet op elkaar kunnen reageren.

Zo bescherm je jezelf tegen ongewenste entiteiten.

Bron: Lichtwerker zielsreizen

Boekentip: Lichtwerker zielsreizen

Hoe kun je bewust afreizen naar de hogere niveaus? Wil jij meer leren over de wonderlijke astrale wereld en zielsreizen maken? Sahvanna Arienta neemt je mee op een fascinerende ontdekkingstocht voorbij de fysieke wereld door de zeven rijken van energie en brengt lichtwerkers met behulp van projectie naar een hoger niveau van spiritueel leven en werken.

Bestel jouw exemplaar voor € 22,50 met gratis verzending of koop het e-book voor € 12,99.

bestel nu

Lees ook deze artikelen over entiteiten:

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *