Waarom ken ik mijn spirituele gidsen niet?

Gidsen begeleiden je tijdens je huidige leven op aarde. Veel mensen hebben hun gidsen nog nooit gezien of bewust gehoord. Hoe kan dit? Waarom ken je jouw gids (nog) niet?

Als het iets vanzelfsprekends zou zijn dat je je van je gidsen bewust bent, zou je waarschijnlijk nooit leren je eigen keuzen en beslissingen te maken of je eigen leven te leiden.

Wie zijn je spirituele gidsen?

Je gidsen zullen altijd behoren tot je directe zielengroep en waarschijnlijk tot je zielenfamilie. Gewoonlijk zul je elkaar in de loop van je incarnaties hebben ontmoet. Af en toe gebeurt het dat een gids je tweelingziel is, omdat het mogelijk is dat de ene zielenstenengel sneller evolueert dan de andere.

Lees ook: Wat zijn gidsen? Kunnen je eigen vorige levens ook je gidsen zijn?

Waarom ken ik mijn spirituele gidsen niet?

Als het iets vanzelfsprekends zou zijn dat je je van je gidsen bewust bent, zou je waarschijnlijk nooit leren je eigen keuzen en beslissingen te maken of je eigen leven te leiden.

Het is een spirituele paradox dat gidsen gewoonlijk het duidelijkst met je communiceren wanneer je een levens- en ontwikkelingsstadium hebt bereikt waarin je het liefst je eigen beslissingen neemt. Gidsen zijn hier niet om jouw leven voor je te leven of je te beschermen voor de gevolgen van je daden.

Een vriend zei onlangs tegen me: ‘Ik weet waarom ik geen rechtstreeks contact met mijn gids kan maken. Als ik het wel zou kunnen, zou ik hem de hele tijd lastig vallen met vragen om theorieën en verklaringen en ik zou geen tijd overhouden om mijn eigen leven te leiden.’

Fragment uit: Werken met gidsen en engelen

Zo kun je contact maken met jouw gidsen:

Werken met gidsen en engelen

Werken met gidsen en engelen

In dit toegankelijke en praktische boek vertelt Ruth White ons hoe we kunnen samenwerken met onze gidsen en engelen.

Bestel jouw exemplaar voor Bestel nu
Je bestelt bij

Deel dit artikel online

Gastauteur

Gastauteur

Inspirerend leven werkt samen met experts om je te inspireren. Gastauteurs bieden ons hun verhalen aan om met jou te delen.

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *